Tek tuple hamile kalanlar varmi

Esrabesler

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
58
55
38
26
Benim tek tupumde sivi var doktor alınması lazım dedi diğeri açık daha sonra rahatlıkla hamile kalabilir miyim yaşım 23 daha önceden bir düşüğün var

Benim tek tupumde sivi var doktor alınması lazım dedi diğeri açık daha sonra rahatlıkla hamile kalabilir miyim yaşım 23 daha önceden bir düşüğün var
Geçmiş olsun canım benim de sağ tüpümde sıvı çıktı hsg de. Doktor 3 ay deneyelim gebelik oluşmazsa bir tüpünü bağlarız dedi. Tek tüple hamile kalan çok kişi var hiç korkma. Rabbim ol derse olur. Benim ilk ay ilaçlardan dolayı kist olustu bu ay ilaçsız deniyoruz o yüzden bu ayı saymicaz dedi. Bakalım hayırlısıyla olur inşallah 🤲😊

Arkadaşlar merhaba benimde sol tüpüm tıkalıymış psikolojik olarak çöktüm resmen 2 gündür pco da var bende doktorum olur dedi olmazda bu ay regl olursan gel yumurta çatlatma tedavisine başlayalım dedi çok korkuyorum kafamdan bi türlü atamıyorum başka bi doktora danıştım oda tıkalı olan tüpünden gelen sıvı diğerinide etkiler açılması lazım dedi böyle olup müdahale edilmeden hamile kalanlar varmı acaba 😔

Kızlar hiç üzülmeyin tek tüple hamile kalan o kadar çok kişi var ki benim iki tüpümde kapalı

Back
X