Tek tüple hamile kalanlar

Merhaba rahim filmimde tek tüpüm tıkalı çıktı şiştiğini ve alınması gerektiğini söyledi doktor tüpten gelen sıvı hamile kalsam bile düşüğe sebep olabilirmiş. Böyle bir şey duyan ya da yaşayan var mı? Eşimle çocuk denemesi hiç yapmadık denesek ve gebelik oluşsa düşük ihtimali çok mu yüksek olur doktor kesinlikle alınması lazım tüpün dedi ama ben emin olamıyorum. Başka doktora da gidicem tabi
Merhaba 🌸 bu konu hakkında fikrim yok ama araştırma yaptığım zamanlarda sıvının rahme akması durumunda bebeğin tutunamamasını bende okumuştum doğruluğunu tabiki bilemem ama bencede bir kaç doktorla daha görüşmenizde fayda var

Ben sol tüp tıkalı alınmadı da açılmadı da sağ tüpten kaldım büyük ihtimalle gerçi çok devam etmedi maalesef kalbi durduğu için 7. Haftada aldırmak zorunda kaldım. Değerlerinize ve hormon testlerinizi bakıldı mı acaba
Çok üzüldüm, Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin. Benim de ilk gebeliğim 6.haftada gelişim durduğu için, 2.si de dış gebelik olduğu için sonlanmıştı. Hormonlarıma bakıldı belirgin bir sorun yok prolaktin bazen yüksek bazen düşük çıkıyor sadece. Yumurta takibi yaptırıyorum ve sürekli sağ tarafımdaki yumurta gelişiyor

Çok üzüldüm, Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin. Benim de ilk gebeliğim 6.haftada gelişim durduğu için, 2.si de dış gebelik olduğu için sonlanmıştı. Hormonlarıma bakıldı belirgin bir sorun yok prolaktin bazen yüksek bazen düşük çıkıyor sadece. Yumurta takibi yaptırıyorum ve sürekli sağ tarafımdaki yumurta gelişiyor
Sağda mıydı tıkanıklık? Çok geçmiş olsun sizlere de 😢 Allah yaşatmasın bir daha inşallah 🤲🏻

Sağda mıydı tıkanıklık? Çok geçmiş olsun sizlere de 😢 Allah yaşatmasın bir daha inşallah 🤲🏻
Tıkanıklık olup olmadığını bilmiyordum, ikinci gebelikte bebek tüpe yerleştiği için dış gebelik oldu. Çok teşekkür ederim amin hiç birimize yaşatmasın🙏🏻

Back
X