Teşekkür ederim insanın bazen böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyorbenim arkadaşımın ilk gebeliğinde dış gebelik olmuştu ve tek tüpü alındı, sonra iki kez doğal yolla hamile kaldı, iki çocuğu var.
Benim tek yumurtam var tek tüp demek yaniii. Öyle istediğim ay gebe kalamiyorum:) ama çok şükür geç geç de olsa hamile kalıyorm. 3 yaşında Bi kızım var, 2 yıl önce bir kimyasalm oldu şuan da hamileyim doğal olarak. Yani 3 gebelik oluştu.1 hafta önce dış gebelikten sol tüpümün yırtılmasıyla iç kanama geçirip ameliyata girdim sol tüpüm alındı doktorlar şuan dış gebelik riskin daha yüksek dediler. Tek tüple hamile kalan var mı yada bu tüpüm alındı zaten neden riskim yüksek hiç bilemedim bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İki dış gebelik ikiside sol tüpteydi alındı.
Merhaba çok sevindim adınıza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, korunmayı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki?Benim tek yumurtam var tek tüp demek yaniii. Öyle istediğim ay gebe kalamiyorum:) ama çok şükür geç geç de olsa hamile kalıyorm. 3 yaşında Bi kızım var, 2 yıl önce bir kimyasalm oldu şuan da hamileyim doğal olarak. Yani 3 gebelik oluştu.
Tek tüp tek yumurtalık ile hamile kalmak imkansız değil sadece iki tüp iki yumurtası olanlara göre biraz dha geç hamilelik yaşanır demişti bir doktor.
Allah razı olsunMerhaba çok sevindim adınıza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, korunmayı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki?
Maşallah allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.Allah razı olsun
İlk bebeğim 4 yıl sonra kimyasal ondan 2 yıl sonra şimdiki hamileliğim ise kizimdan 3 yıl sonra oldu. Ben bi ameliyat oldum yumurtalık alınınca orda 2 ay korundum bide doğumdan sonra 4 ay korundum başkaa hiç korunmadm.
Benim eşimde de varikosel vardı o da ameliyat olmuştu onun 2. Yılında ilk gebeliğim oldu o da etkilemiştir bizii.
İmkanınız varsa deneyin tüp Bebeği nasıl nasip olacağı hiç bilinmezMaşallah allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
Benim eşimde bi sıkıntı yok ama bende nedense artık tüp benek dene diyor doktorlar biraz beni sıkıntıya düşürdü olmaz diye düşündüm
Komşumun kızı 40 yaşında tek tüple doğal yolla hamile kaldı 40 yaşında hamile kalmasının sebebi tek tip değildi geç evlendi1 hafta önce dış gebelikten sol tüpümün yırtılmasıyla iç kanama geçirip ameliyata girdim sol tüpüm alındı doktorlar şuan dış gebelik riskin daha yüksek dediler. Tek tüple hamile kalan var mı yada bu tüpüm alındı zaten neden riskim yüksek hiç bilemedim bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İki dış gebelik ikiside sol tüpteydi alındı.