tek tüpü açık olanlar yada sonradan açılanlar bir okuyun lütfennn

bende ankaradayım ben hayıt suyuda içtim 2 ay önce ısırgan içtim bal çörekotunu adetin 2 günü başlayıp 12 günü bırakıyormuşsun ben 31 e giricem yumurtalarımda kalitesizdi benim ama şükürler olsun hangisi iyi geldi bilemiyorum bu arada yazdığım duaları ihmal etme ben bir yıldır sürekli okuyorum özellikle 7 gün yusuf süresi oku biliyorsan canım bu ay onu denemiştim çok şükür vesilem oldu

bende çörekotuna adetin 2 günü başlayıp 13. günü bırakıyorum ben 31 yaşındayım yaş ilerledikçe yumurtlamak zor oluyo herhalde zaten sürekli dua ediyorum hepimiz için hayırlısını versin RABBİM

canım benim doğal yoldan hastanede tespit edilen 6 benim idrar yoluyla tespit ettiğim 9 hamileliğim oldu ama hepside 4 haftalıkken düştüler
bende kan pıhtılaşması çıktı ama bu kadar küçükken pıhtılaşmadan düşük olmazmış
bunların çogunu kan sulandırıcı iğne olduğum halde yaşadım nasip bi sebep bulamadılar
en son bi doktor kortizon içerikli bir hap verdi
ilkdefa bebek 7 haftalık oldu dedik o da dış gebelik oldu nasip napalım

canım inşallah son olur bu üzüntün bende kortizon ve kan sulandırıcı kullanıyorum sen tüp denememişsin bide bişey daha sölicem ama tuhaf gelmesin sana düşüğü olan kadınlar için uhruc duası var nette ben hamile kalmadan bir ay önce sabah namazını kılmadan önce onu okudum 4 yada 5 kez buna sübyan diyolar bilmem duydunmu ben çok araştırdım karşıma hiç bilmediğim şeyler çıktı bunu hiç duydunmu

bende çörekotuna adetin 2 günü başlayıp 13. günü bırakıyorum ben 31 yaşındayım yaş ilerledikçe yumurtlamak zor oluyo herhalde zaten sürekli dua ediyorum hepimiz için hayırlısını versin RABBİM

amin canım birbirimize dua edelim inşallah hakkımızda hayırlısı ne diyelim beni durumundan haberdar edermisin buradan bakıcam ben dualarım sizinle

canım inşallah son olur bu üzüntün bende kortizon ve kan sulandırıcı kullanıyorum sen tüp denememişsin bide bişey daha sölicem ama tuhaf gelmesin sana düşüğü olan kadınlar için uhruc duası var nette ben hamile kalmadan bir ay önce sabah namazını kılmadan önce onu okudum 4 yada 5 kez buna sübyan diyolar bilmem duydunmu ben çok araştırdım karşıma hiç bilmediğim şeyler çıktı bunu hiç duydunmu
bende duymuştum sübyan ı anne karnında ölen çocuklar için genelde öle diyorlar kuzenimin çocuğundada vardı 7 yaşına kadar okutulması ölebilirmiş gittiği hoca öle demişti
amin canım birbirimize dua edelim inşallah hakkımızda hayırlısı ne diyelim beni durumundan haberdar edermisin buradan bakıcam ben dualarım sizinle

tabiki cnm haber veririm sende yarın doktora gidince gelişmeleri yazarsın

kuzucum bana bunu muska gibi yazıp boynunda taşıycan sübyan cini dediler
ama ben pek güvenemedim
duası olduğunu bilmiyodum nerden buldun banada bulabilirmisin çok sevinirim

ama ben pek güvenemedim

canım bende baştan güvenmedim ama inan sonradan muska da yaptırdım okuttumda bunda bişey yok şifa arıyosun google uhruc duası diye yaz hemen çıkıyo ben netten aldım sende oku eğer var dedilerse mutlaka vardır hatta ben hamile kalınca şimdi telefon ettim bi tane daha yazdılar bana onuda takıyorum ne yapayım sebep kuldan şifa rabbimden

ama ben pek güvenemedim

canım google a uhruc duası yaz hemen çıkıyo ben netten bulup yazdım bu arada sübyan var diyolarsan mutlaka yazdır ben yazdırdım okundum ne yapayım şifa arıyosun yani bence yaptır sebep kuldan şifa rabbimden ihmal etme canım

bende duymuştum sübyan ı anne karnında ölen çocuklar için genelde öle diyorlar kuzenimin çocuğundada vardı 7 yaşına kadar okutulması ölebilirmiş gittiği hoca öle demişti
tabiki cnm haber veririm sende yarın doktora gidince gelişmeleri yazarsın

yarın inş.güzel haberleri yazmak kısmet olur ne olur dua edin bana

yarın inş.güzel haberleri yazmak kısmet olur ne olur dua edin bana

cnm bütün kalbimle diliyorum inş. kalp atışlarını duyarsın bulantıların başladımı

cnm bütün kalbimle diliyorum inş. kalp atışlarını duyarsın bulantıların başladımı

amin canım allah razı olsun daha başlamadı yaa aksine iştahım çok açıldı daha başındayım 1 kilo aldım ama kortizon alıyorum sanıyorum ondan kasık ağrılarım var şimdilik birazda halsizim bulantı için erkenmi yoksa bende olmayacakmı bilemiyorum inşallah herşey yolundadır

amin canım allah razı olsun daha başlamadı yaa aksine iştahım çok açıldı daha başındayım 1 kilo aldım ama kortizon alıyorum sanıyorum ondan kasık ağrılarım var şimdilik birazda halsizim bulantı için erkenmi yoksa bende olmayacakmı bilemiyorum inşallah herşey yolundadır

kişiye göre değişiyo vucüdün tepkileri bazılarının 4,5 ayına kadar bulantıları oluyo bazılarında bişey olmuyo kortizon alman zararlı değilmi yani doktor kontrolündemisin bu yüzden bu arada adın ne cnm

canım ya merak ettim sen bu 7 haftalık dış gebelikte kese göründümü yoksa boşmuydu

kişiye göre değişiyo vucüdün tepkileri bazılarının 4,5 ayına kadar bulantıları oluyo bazılarında bişey olmuyo kortizon alman zararlı değilmi yani doktor kontrolündemisin bu yüzden bu arada adın ne cnm

Adım havva canım ben doktor kontrolünde alıyorum daha önce karnımda ölmüştüya önlem için 3 ayı dolana kadar içicem kısmet olursa bi yarın olsa sanki zaman durdu en tehlikeli zamanları bu günler 3 ayı bir dolsa rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda amiiinnn

Adım havva canım ben doktor kontrolünde alıyorum daha önce karnımda ölmüştüya önlem için 3 ayı dolana kadar içicem kısmet olursa bi yarın olsa sanki zaman durdu en tehlikeli zamanları bu günler 3 ayı bir dolsa rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda amiiinnn

çok memnun oldum cnm bende zeynep ALLAH yardımcın olsun cnm kendine dikkat et tatlım inş. herkese nasip eder hayırlı sağlıklı evlat

kortizon olarak hangi ilacı kullaNIYOSUN canım
ben deltacortil5mg. alıyorum yarım sabah yarım akşam

kortizon olarak hangi ilacı kullaNIYOSUN canım
ben deltacortil5mg. alıyorum yarım sabah yarım akşam

canım bende deltacortril kullanıyorum günde 1 tane bütün olarak alıyorum ben sen şuan gebemisin kese görünmüşmüydü benim kese göründü yolk keseside göründü yarında bebişi görcez inşaallah

canım bende deltacortril kullanıyorum günde 1 tane bütün olarak alıyorum ben sen şuan gebemisin kese görünmüşmüydü benim kese göründü yolk keseside göründü yarında bebişi görcez inşaallah

kuzucum benim dış gebelik oldu kese gördük ama tüpteydi kese iğneyle düşürdüm çokşükür
şuan beklemedeyim

bu arada sen bal polen falan kullanmıyşmıydın

kuzucum benim dış gebelik oldu kese gördük ama tüpteydi kese iğneyle düşürdüm çokşükür
şuan beklemedeyim

bu arada sen bal polen falan kullanmıyşmıydın

anladım canım ben 3 aydır arı sütü ve polen bide bal yiyorum işte yanı sıra ısırgan ve soğan suyu yaptım yalnız ben arı sütü ve polen ayrı ayrı tükettim yani karışım yapmadan balıda ayrı yedim arı sütünü sabah akşam aç karnına polenide gece yatmadan süte karıştırdım içtim

Back
X