canım benim allah razı olsun hep dua ediyorum herkes için ben üzülmekten vazgeçtim artık ne yapayım durumumu kabullendim olmayadabilir ama tedavime devam edicem seni arkadaş olarak ekledim tatlım görüşmeye devam edelim bu arada adın neydi benimki havva ankarada yaşıyorum şuan inşallah sende burdasındır sen canını sıkma bizim kaderlerimiz aynı hiç yalnız değiliz o kadar kalabalığızki sanki yaygın hastalık gibi bu ben çocuğu olanlara imrenir oldum ama şükürler olsunki eşim çok iyi biri hiç eksikliğini hissettirmiyor bana eşinle mutluysan hep yanındaysa elindeki mutluluğu büyüt kısmetse olur kendini çok üzme yıpratma dua edelim derdimizin sahibi rabbimizdir elbet dermanı ondadır
Canım bende bayagidir giremedim neye tanıştığımıza sevindim Havvacim ben çok uzaktayim tedaviye başladım bende sana sormak istediğim bisey var rahim filmi nasıl çekiliyor bana doktor dedi canım acırmış onun için bı ilaç verdi bide termometre verdi ovulasyon takibi için inşallah olur diye dua ediyorum artık bakalım bende es yönünden senin gibi çok sansliyim şükürler olsun öyle iyiki o tek destegim zaten Rabbim bize ve tüm istiyenlere versin inşallah.