tek tüpü açık olanlar yada sonradan açılanlar bir okuyun lütfennn

canım benim allah razı olsun hep dua ediyorum herkes için ben üzülmekten vazgeçtim artık ne yapayım durumumu kabullendim olmayadabilir ama tedavime devam edicem seni arkadaş olarak ekledim tatlım görüşmeye devam edelim bu arada adın neydi benimki havva ankarada yaşıyorum şuan inşallah sende burdasındır sen canını sıkma bizim kaderlerimiz aynı hiç yalnız değiliz o kadar kalabalığızki sanki yaygın hastalık gibi bu ben çocuğu olanlara imrenir oldum ama şükürler olsunki eşim çok iyi biri hiç eksikliğini hissettirmiyor bana eşinle mutluysan hep yanındaysa elindeki mutluluğu büyüt kısmetse olur kendini çok üzme yıpratma dua edelim derdimizin sahibi rabbimizdir elbet dermanı ondadır

Canım bende bayagidir giremedim neye tanıştığımıza sevindim Havvacim ben çok uzaktayim tedaviye başladım bende sana sormak istediğim bisey var rahim filmi nasıl çekiliyor bana doktor dedi canım acırmış onun için bı ilaç verdi bide termometre verdi ovulasyon takibi için inşallah olur diye dua ediyorum artık bakalım bende es yönünden senin gibi çok sansliyim şükürler olsun öyle iyiki o tek destegim zaten Rabbim bize ve tüm istiyenlere versin inşallah.

öncelikle herkese merhaba bende burada bebek hasretiyle yanan arkadaşlar bir tanesiyim 5 yıldır bebek için uğraşıyorum 3 tüp bebek 2 dış gebelik.... zor günler geçirdim bu arada ilk rahim filmi çektirdiğimde iki tüpümde kapalıydı takip eden ayda bir kes daha çekti doktorum sol tüpümde çok az bir açılma oldu hep bir umut bekledim 2 dış gebelik yaşadım kasım ayının başında artık 4 tüp bebeği denemeye karar vermiştik ama beklenen adet bir türlü olmadı rabbim öyle büyükki normal hamileyim şu anda 6 haftalık tabi rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin..
Buraya asıl yazmak istediğim yaptığım kürler öncelikle adetimin 5. günü başlayıp 15 gün soğan suyu içtim ve öğle yemeklerinden sonra ısırgan suyu en önemliside arı sütü ve polen sabah akşam aç karnına arı sütü gece yatmadan sütle karıştırıp polen içtim ve 2 ay dolduğunda hamileydim :) bu arada dualarında çok önemi var biliyorsunuz her gün 1000 tane ya EVVEL 184 tane YA HAYYÜ YA GAYYUM 707 tane EL VARİS ve düzenli olarak kenzül arş ve esmaül hüsna eğer denemek isteyen arkadaşlar olursa özelden msj atsınlar vermek istediğim 5 dua daha var bekliyorum inşallah sizlerede faydası olur...
Merhabalar bu dualara benimde ihtiyacim var

Back