tek tüpü olan bayanlar ne zaman hamile kaldınız?

herhalde tek tüpü olan bayan hiç yok :))

canım dış gebeliktan sonra geleceğe umutla bakanlar topiğine bi bak istersen son gelen arkadaşlar var hatta biri şimdi adını hatırlayamadım ama tek tüple hamile kalmış hatta 10 yaşında maşallah bi kızı varmış

rabbim inşş bizlerede nasip eder allahım sen çok büyük

herhalde tek tüpü olan bayan hiç yok :))

canım dış gebeliktan sonra geleceğe umutla bakanlar topiğine bi bak istersen son gelen arkadaşlar var hatta biri şimdi adını hatırlayamadım ama tek tüple hamile kalmış hatta 10 yaşında maşallah bi kızı varmış

rabbim inşş bizlerede nasip eder allahım çok büyük

ben 10 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü aldılar ama şuan çok şükür 7 aylık hamileyim.

cnm o kişi benim 10 yaşında oğlum var ben sağ tup ameliyatla alındıktan 3 ay sonra hamile kaldım birsenede iki ameliyat anlıyacağınız çok takmamak lazım ben bunu anladım stres yok

cnm o kişi benim 10 yaşında oğlum var ben sağ tup ameliyatla alındıktan 3 ay sonra hamile kaldım birsenede iki ameliyat anlıyacağınız çok takmamak lazım ben bunu anladım stres yok

kızz yazmışım ben dimi bak belki de allah söyletiyodur vardır bi hikmeti

sen ne güzel 3 ay sonra hamile kalmışsın canım ben o kadar şanslı olamadım malesef

ben 10 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü aldılar ama şuan çok şükür 7 aylık hamileyim.

canım bende senin gibiyim ameliyatla sağ tüpüm alındı ama ben hala hamile kalamadım önümüdeki ay dr aşılama yapacak inşş tutar canım :18:
sen hamile kalabildin normal yolla mı yoksa tedaviyle mi olsun canım

bu arada bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım darısı inşş bizim başımıza olur

kızz yazmışım ben dimi bak belki de allah söyletiyodur vardır bi hikmeti

sen ne güzel 3 ay sonra hamile kalmışsın canım ben o kadar şanslı olamadım malesef
evet ya inşşş bende öyle istiyorum allah söyletmiştir kandil gununun hurmetine inşallah dualarımız kabul olur cnm

ben agustos yada eylül ayında denemeye çalısmalarına başlıcam insallah bende sizin gibi sanslı olurum

evet ya inşşş bende öyle istiyorum allah söyletmiştir kandil gununun hurmetine inşallah dualarımız kabul olur cnm

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN canımmm rabbim hepimizin duasını kabul etsin

ben normal yolla hamile kaldım, ameliyattan sonra zaten dr korunmamı tavsiye etmedi, 3. aydan sonra ayrıntılı ultrason çekeriz diğer tüpünde bi tıkanıklık var mı diye ama çok şükür gerek kalmadı.

ben normal yolla hamile kaldım, ameliyattan sonra zaten dr korunmamı tavsiye etmedi, 3. aydan sonra ayrıntılı ultrason çekeriz diğer tüpünde bi tıkanıklık var mı diye ama çok şükür gerek kalmadı.

canım ne kadar şaslıymışsın keşke bende senin yerin de olabilseydim ama malesef olmadı belki aşılamayla şansım artar belki de rabbim böylesini nasip etti uygun gördü ne yazıldıysa o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…