tek tüpüm tikali :(

floweres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
91
0
36
Almanya
arkadaslar nolur bana biraz ümit olun
varsa tek tüple hamile kalan yazin allah rizasi icin..

icim daraliyor 3 senedir cocuk istiyorum olmuyordu rahim filmi cekildi sag tüp dogustan tikaliymis laparoskopi yapmis aninda dr acilmamis
ama sorun su ki ; yapilan yumurta takiplerinde hep sag yumurtam iyi gelisiyor sol pek büyümüyor...
3 senedir olsa olurdu heralde diyorum bazen ama almanyadayim ve tüp bebek cok pahali

ALLAH bana ve benim gibilere yardim etsin Amin...

cnm doktorun demiştir illaki sana tek tüpün açık olması yeterli hamile kalmak için bende 2007 yılında rahim filmi çektirmiştim sağ tüpüm kapalı çıkmışıtı ama 3 ay önce yeniden çektirdim heriki tüpümde açık çıktı sana doktorun laparoskopi önerdimi inş. en kısa zamanda hamile kalırsın ALLAH gönlüne göre versin tatlım

geçmiş olsun arkadaşım yazını okuyunca yazmadan geçemedim
rabbim eğer sana bebek nasip etmişse o açık tek tüpünle bile olur merak etme
benim eltim ameliyatla tüplerini bağlatmıştı ama tüpün teki kendiliğinden açıldı ve hamile kaldı doktorları bile inanamadı ama oldu eğer senin nasibinde varsa her türlü bebeğin olur
rabbim inşallah sanada banada isteyen bebek yolu gözleyen herkese nasip etsin yer gök dua ile ayakta dururmuş umudunu kaybetme dua et hakkında hayırlısı olsun

canim , benim hsg ve laparoskopi ayni anda olmus narkozla uyuttu dr beni önce hsg cekti tikali cikinca lap ile acmaya calismis ama sol tüp acilmaz et parcasi halinde dedi,tek tüple kalabilirsin diyor ama bende ona olsa 3 senedir olurdu dedim bisey demedi

buarada amin dilinize saglik allah razi olsun sizden
insallah banada anneligi nasip eder yüce rabbim.

canım hiç moralini bozma benim bi arkadaşım ilk ikizlere hamile kalmıştı fakat bebeklerini kaybetti kürtaj oldu eşiyle ilişkiye girmedikleri halde yumurtalıklar kendi kendine kese üretiyodu sırf bu yüzden bi kaç kere kürtaj oldu sonra ameliyat oldu yumurtalığının birini aldılar diğeride sorunluydu doktorlar çocuğu olmaz tüp bebek bile çok düşük ihtimalle olur imkansız gibi bişey demişler ama doktorların dediği gibi olmadı 1 sene sonra normal yolla hamile kaldı ve Allaha şükür bebeğini sağlıkla kucağına alabildi sen içini ferah tut Allah izin verirse seninde bebeğin olucak inşallah sadece sabret

allah yardim etsin cok zor bir durum hamile kalmasi zaten zor birde böyle olunca of allah dayanma gücü versin basina gelenlere.
sabir dedigin gibi herseyin basi sabir..
söyle bir geriye bakiyorumda 3 sene sabir ettim hep dua ettim.insallah rabbim daha cok bekletmez isteyen herkesi

Amin inşallah sen içini ferah tut benim hislerim kuvvetlidir sen bu aylar hamile kalmıcaksın Allah kısmet ederse yaz sonu ben öyle hissettim bi an ama inşallahta daha erken iyi haberlerini alırız

Amin inşallah sen içini ferah tut benim hislerim kuvvetlidir sen bu aylar hamile kalmıcaksın Allah kısmet ederse yaz sonu ben öyle hissettim bi an ama inşallahta daha erken iyi haberlerini alırız

allah razi olsun canim ya insallahh insallah tüm kalbimle diliyorum bunu rabbimden.
ne güzel söyledin diline saglik
senin varmi bebis ?

allah razi olsun canim ya insallahh insallah tüm kalbimle diliyorum bunu rabbimden.
ne güzel söyledin diline saglik
senin varmi bebis ?

Benim bebis yok henuz bi ara istiyoduk sonra vazgectik bende simdi bu ay hamile kalmis olmaktan korkuyorum Allah senin gibi bebek sahibi olmak isteyenlere en kisa zamanda verir insallah

arkadaslar yókmu aranizda benim durumumda olupda dogal yolla hamile kalan

yeminle artik ümitlerim tükeniyor

canım neden ümitelerini kesiyorsun benim amcamın kızının da tek tüpü tıkalıydı hem de pko sendromu vardı doğal yolla hamile kaldı . Allah tan ümidini kesme canım bol bol dua et

yesil87 amin canim insallah banada nasip olur dogal yolla hamile kalmak ama cevremdede yok burdada yok tektüple mücadele eden.burda topikler varmi tek tüp ama taa 2009-2010 simdi onlar nerde acaba neden yazmiyolar keske yazsalarda bizim gibilere umut olsalar allah rizasi icin (

3 senedir bekliyom olmadi bebegim (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…