- 22 Aralık 2019
- 82
- 42
- 18
- Konu Sahibi Bahar Kirca
-
Geçmiş olsun tüpünü ilaçla açmayı denemedilermi genelde işlem sırasında açıyorlar benim de tüpümü açmışlardıMerhaba arkadaşlar, 3 gün önce hsg çekildim ve raporda normal yazsa bile sağ tüpümün tıkalı olduğu görüldü ve canım çok sıkıldı. Bu şekilde normal yolla ya da aşılama ile hamile kalabilen var mı? Lütfen bana birileri umut olsun
Merhaba öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. Hayır öyle bir işlem olmamış ne yapacağımı inanın bilmiyorum çok üzgünüm sadeceGeçmiş olsun tüpünü ilaçla açmayı denemedilermi genelde işlem sırasında açıyorlar benim de tüpümü açmışlardı
canım hangi ildesın eğer istanbul da isen hemen Echomar a git orada bir rahim filmi çektir benim iki tüp kapalı idi ameliyat ile bile açılmadı ama orası açtı geçenlerde burada bir arkadaşa da tavsiye ettim oda gitmiş açıldı onun da hatta istersen mesajını sana kopyalayıp atabilirimMerhaba öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. Hayır öyle bir işlem olmamış ne yapacağımı inanın bilmiyorum çok üzgünüm sadece
Canım merhaba malesef Ankaradayım ama belki burda şubesi falan vardırcanım hangi ildesın eğer istanbul da isen hemen Echomar a git orada bir rahim filmi çektir benim iki tüp kapalı idi ameliyat ile bile açılmadı ama orası açtı geçenlerde burada bir arkadaşa da tavsiye ettim oda gitmiş açıldı onun da hatta istersen mesajını sana kopyalayıp atabilirim
Bende Ankaradayım şehir hastanesinde çektirdim çok memnun kaldım gerçekten doktor şansıma çok iyi çıktı birinci denemede olmadı dayanırsan ikinciyi vercem dedi tamam dedim yaptı ve tüpü büyük ihtimal açtım dedi zaten filmin başarılı olması için o sıvının içeri tamamen yayılması lazımCanım merhaba malesef Ankaradayım ama belki burda şubesi falan vardır
Canım bende başkent' e gidiyorum raporda normal yazıyor ama doktor filme baktığı zaman sağ tüp kapalı görünüyor hiç bişey anlamadım ben bu iştenBende Ankaradayım şehir hastanesinde çektirdim çok memnun kaldım gerçekten doktor şansıma çok iyi çıktı birinci denemede olmadı dayanırsan ikinciyi vercem dedi tamam dedim yaptı ve tüpü büyük ihtimal açtım dedi zaten filmin başarılı olması için o sıvının içeri tamamen yayılması lazım
Cevat bey le bugun telefonla gorustum gel acalim dedi yarin eger bir doktora gidicem o acmakla ugrasmayalim gel tup bebek yapalim derse ona gitmeyi dusunuyorum ne yapti nasil acildi kac yasindasin ve ve ondan sonra hamile kaldinmi biraz fazla oldu sorum ama cok uzak bize istanbul ve biz daha yeni 600 tl verip filmi cektirdik durumumuzda biraz elverisli degil bisuna gitmek iatemiyorum esim illede gidelim acabilirse kesin dedi biraz bilgi verebilirmisin kuzumcanım hangi ildesın eğer istanbul da isen hemen Echomar a git orada bir rahim filmi çektir benim iki tüp kapalı idi ameliyat ile bile açılmadı ama orası açtı geçenlerde burada bir arkadaşa da tavsiye ettim oda gitmiş açıldı onun da hatta istersen mesajını sana kopyalayıp atabilirim
Dedim ve bu ay hamileyiiiiiiimmmmmCanım bende başkent' e gidiyorum raporda normal yazıyor ama doktor filme baktığı zaman sağ tüp kapalı görünüyor hiç bişey anlamadım ben bu iştenzar zor cesaret edip hsg çektirdim ama şimdi de bu geldi başıma . Bu şekil de hamile kalabilrsin diyor ama benim artık hiç umudum kalmadı
Hayırlısı olsun zaten rahim filminden sonra hamilelik kolaylaşıyor :))Dedim ve bu ay hamileyiiiiiiimmmmm❤❤❤
hamile kaldinizmiGeçmiş olsun tüpünü ilaçla açmayı denemedilermi genelde işlem sırasında açıyorlar benim de tüpümü açmışlardı
Çok sağolun o kadar umutsuzken şuan inanamıyorum hamile kalabildiğime arkadaşlar isteyen herkese versin AllahHayırlısı olsun zaten rahim filminden sonra hamilelik kolaylaşıyor :))
filmden sonrami kaldinÇok sağolun o kadar umutsuzken şuan inanamıyorum hamile kalabildiğime arkadaşlar isteyen herkese versin Allah
Malesef bekledim aslında insan bi umut ediyor ama olmadı kısmet perde var çok büyük değil ama bu ay sonu ameliyat olcam rahim filminden sonraki ikinci adetimi bekliyorumhamile kaldinizmi
hayirlii olsun inşallahMalesef bekledim aslında insan bi umut ediyor ama olmadı kısmet perde var çok büyük değil ama bu ay sonu ameliyat olcam rahim filminden sonraki ikinci adetimi bekliyorum
ne yaptınız hsg çekildiniz miCevat bey le bugun telefonla gorustum gel acalim dedi yarin eger bir doktora gidicem o acmakla ugrasmayalim gel tup bebek yapalim derse ona gitmeyi dusunuyorum ne yapti nasil acildi kac yasindasin ve ve ondan sonra hamile kaldinmi biraz fazla oldu sorum ama cok uzak bize istanbul ve biz daha yeni 600 tl verip filmi cektirdik durumumuzda biraz elverisli degil bisuna gitmek iatemiyorum esim illede gidelim acabilirse kesin dedi biraz bilgi verebilirmisin kuzum
Evet filmden bir gün sonra hamile kaldım. Allah razı olsun darısı en kısa sürede size de olsunfilmden sonrami kaldin
Hayırlı olsun
Amim cnm bende 28subat cekildim buay yumurtlamam gecti diğer ay denicm bakalimEvet filmden bir gün sonra hamile kaldım. Allah razı olsun darısı en kısa sürede size de olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?