Tek tüpün tıkalı olması

Bahar Kirca

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
82
42
18
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce hsg çekildim ve raporda normal yazsa bile sağ tüpümün tıkalı olduğu görüldü ve canım çok sıkıldı. Bu şekilde normal yolla ya da aşılama ile hamile kalabilen var mı? Lütfen bana birileri umut olsun

Geçmiş olsun tüpünü ilaçla açmayı denemedilermi genelde işlem sırasında açıyorlar benim de tüpümü açmışlardı

Merhaba öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. Hayır öyle bir işlem olmamış ne yapacağımı inanın bilmiyorum çok üzgünüm sadece
canım hangi ildesın eğer istanbul da isen hemen Echomar a git orada bir rahim filmi çektir benim iki tüp kapalı idi ameliyat ile bile açılmadı ama orası açtı geçenlerde burada bir arkadaşa da tavsiye ettim oda gitmiş açıldı onun da hatta istersen mesajını sana kopyalayıp atabilirim

Canım merhaba malesef Ankaradayım ama belki burda şubesi falan vardır

Canım merhaba malesef Ankaradayım ama belki burda şubesi falan vardır
Bende Ankaradayım şehir hastanesinde çektirdim çok memnun kaldım gerçekten doktor şansıma çok iyi çıktı birinci denemede olmadı dayanırsan ikinciyi vercem dedi tamam dedim yaptı ve tüpü büyük ihtimal açtım dedi zaten filmin başarılı olması için o sıvının içeri tamamen yayılması lazım

Canım bende başkent' e gidiyorum raporda normal yazıyor ama doktor filme baktığı zaman sağ tüp kapalı görünüyor hiç bişey anlamadım ben bu işten zar zor cesaret edip hsg çektirdim ama şimdi de bu geldi başıma . Bu şekil de hamile kalabilrsin diyor ama benim artık hiç umudum kalmadı

Merhaba benimde iki tupum tikaliymis carsamba gunu ogrendim ve cok moralim bozuldu tup bebek ameliyat falan dediler iyice korktum dun internette bir hoca gordum cevat diye echomar istanbuldaymis ve yorumlarina baktim tuplerin acilma ihtimalini meil olarak filmin fotosunu atinca sana bildiriyolarmis daha bana geri donus yapmadi sali gunu ankadara etlik zubeydeye gidicem orda bir profosor buldum serdar dilbaz diye bir doktor birde hacettebe de gurkan bozdag prof var ona randevu aldim ikisinede insallah direk tup bebek demezler bende umut olmak icin yazdim keske benimde tek tupum tikali olsaydi ozmn bir sansim olurdu ama eger benimkileri acamazlarsa hic umudum yok dogal yollarda gebe kalmak icin allah yardimcimiz olsun insallah ikimizde guzel sonuclar alalim ve bizim gibi olan butun kadinlar

Cevat bey le bugun telefonla gorustum gel acalim dedi yarin eger bir doktora gidicem o acmakla ugrasmayalim gel tup bebek yapalim derse ona gitmeyi dusunuyorum ne yapti nasil acildi kac yasindasin ve ve ondan sonra hamile kaldinmi biraz fazla oldu sorum ama cok uzak bize istanbul ve biz daha yeni 600 tl verip filmi cektirdik durumumuzda biraz elverisli degil bisuna gitmek iatemiyorum esim illede gidelim acabilirse kesin dedi biraz bilgi verebilirmisin kuzum

Dedim ve bu ay hamileyiiiiiiimmmmm

ne yaptınız hsg çekildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…