Tek yumurta döllendi

Neden havuzyapıldı size acaba ilaçlar yan etkimi yapıyordu
Hayır yan etki ile alakalı bir durum değil bu. Burada amaç rezervi tükenmekte olan kadından olabildiğince yumurta toplayıp dollendirip dondurmak böylelikle transfer sonrası negatif alınınca tekrar aynı süreci yaşamadan hazır embriyolardan transfer ediliyor bizde bir toplamada 15 20 yumurta çıkıp toplanamadigi için böyle. Rezerv az olanlara bu yöntem uygulanıyor zaten

Hayır yan etki ile alakalı bir durum değil bu. Burada amaç rezervi tükenmekte olan kadından olabildiğince yumurta toplayıp dollendirip dondurmak böylelikle transfer sonrası negatif alınınca tekrar aynı süreci yaşamadan hazır embriyolardan transfer ediliyor bizde bir toplamada 15 20 yumurta çıkıp toplanamadigi için böyle. Rezerv az olanlara bu yöntem uygulanıyor zaten
Amh Değerin kaç senin Peki

Canım bana kalitesi hakkında bişey söylemediler nasıl oluyor bilgim yok hiç
Canım yarın 3. Gün için arayacaklar sanırım o zaman sorarsın dondurulmadan önce sorunca söylüyorlar ama normalde iyi orta filan diyorlar, ama kalite işine de çok takılma.

Canim ben iki kez opu oldum. Havuz yöntemi denen bir yöntem var amaç birden fazla yumurta toplama işlemi yaptırıp fazla fazla embriyo elde etmek özellikle sayı sıkıntısı olanlarda yapılıyor.
1. Opu bir
2. Opu da iki yumurtam oldu.
Dollendiler 3. Gün donduruldular benim de E2 yüksek çıktı bı ay daha bekledim transfer için.
18 Ağustos da iki embriyo transferi oldum pozitifi gördüm rabbim sana da nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Bende insalalh birşey olmaz diye dua ediyorum. İnan pozitifi görünce hiç birşey bitmiyor kimyasal mi dış gebelik mı boş gebelik mı kalbi atacak mi birşey olacak mi derken inan dogurmadan rahat yok. Rabbim yardımcımız olsun
Bende tedavide 8. Günümdeyim iğnelere devam yani buhun doktor e2 bakılmasını istedi ama aşırı yüksek çıktı 1112 🙁 moralim bozuldu biraz bu süreçte bu şekilde çıkması normal değildir heralde tedaviye başlamadan bakıldığında 16ydı e2 nasıl böle arttı anlayamadım

Bende tedavide 8. Günümdeyim iğnelere devam yani buhun doktor e2 bakılmasını istedi ama aşırı yüksek çıktı 1112 🙁 moralim bozuldu biraz bu süreçte bu şekilde çıkması normal değildir heralde tedaviye başlamadan bakıldığında 16ydı e2 nasıl böle arttı anlayamadım
Kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyordur estroferm kullanıyor muusn

Merhaba iğnelerden kaynaklıe2 yükselir moraliniz bozulmasın. Tam tersi iyi bir şey bu sağlıklı büyüdüğünü gösteriyor yumurtaların. benim opudan önce en son değerim 2800dü ve doktor çok iyi bulmuştu. Sadece taze transfer yapılmadı.

benim e2 6000 e çıkmıştı canım dert etme hiç. İğnelerden oluyo o. Zaten sürekli takip ediyorlar e2 yi

Merhaba iğnelerden kaynaklıe2 yükselir moraliniz bozulmasın. Tam tersi iyi bir şey bu sağlıklı büyüdüğünü gösteriyor yumurtaların. benim opudan önce en son değerim 2800dü ve doktor çok iyi bulmuştu. Sadece taze transfer yapılmadı.
Benimde taze transfer olacaktı belki olmaz bu durumda teşekkürler bu arada ☺️

Benimde taze transfer olacaktı belki olmaz bu durumda teşekkürler bu arada ☺
Belki sizin olur benim değerim 3000e yaklaştığı için ohss riskinden dolayı olmadı. 8 gün değerim 1600dü doktor 2 gün daha devam etmemi istedi iğnelere. Merak etmeyin asıl ultrasonda yumurtalar görünüp de e2 artmazsa sıkıntı. Boş yumurta çıkma riski oluyormuş o zaman

Belki sizin olur benim değerim 3000e yaklaştığı için ohss riskinden dolayı olmadı. 8 gün değerim 1600dü doktor 2 gün daha devam etmemi istedi iğnelere. Merak etmeyin asıl ultrasonda yumurtalar görünüp de e2 artmazsa sıkıntı. Boş yumurta çıkma riski oluyormuş o zaman
Benim de 8. Günüm 1112 işte değerim bakalım nasıl ilerleyecek☺️ Teşekkür ederim günü arada inşallah hepimiz için hersey yolunda gider

Canım hiç üzülme Allah'ın izniyle olur tek yumurtayla da. Benim 12 yumurtam toplandı sadece 2 tanesi 5. Güne geldi onunda teki kaliteliydi ikisi de transfer edildi ama doktor diğerinin tutunmayacagindan emindi zaten. Yani tek embriyom vardı ve tutundu Allah'a şükür . Ben de çok üzülüyordum ya tutmazsa donduracak embriyom kalmadı diye ama bak üzüldüğüme değmedi hiç sen de dua et moralini yüksek tut 🙏

Canım hiç üzülme Allah'ın izniyle olur tek yumurtayla da. Benim 12 yumurtam toplandı sadece 2 tanesi 5. Güne geldi onunda teki kaliteliydi ikisi de transfer edildi ama doktor diğerinin tutunmayacagindan emindi zaten. Yani tek embriyom vardı ve tutundu Allah'a şükür . Ben de çok üzülüyordum ya tutmazsa donduracak embriyom kalmadı diye ama bak üzüldüğüme değmedi hiç sen de dua et moralini yüksek tut 🙏
İnşallah canım benim 3.gün 5i beklemediler riske atmamak için oda orta kalite ama olacağı varsa yinede olur
Bende senin gibi olmazda diyorum başka embriyo yok hersey basa dönecek
Sen de inşallah sağ salim kucağına alırsın

Back
X