Tek yumurta ikizi olma ihtimali varmı...

nalyecetemtahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
1.751
1.768
83
37
Merhaba ben adetime 6 gun kala idrar testinde öğrendim hamile oldumu.7+4hamileyim. 6+5 ken doktor tek kalp atışı oldunu söyledi .benim gibi idrarda erken öğrenip te sonra tek yumurta ikizi olduğunu öğrenen varmı.okumadigim topik kalmadı.

benim oldu, gerci su an durumum belli drgil ama. senin gibi adetimden bi hafta once idrarla ogrendim. bu haftaya kadat tek kese ve bebek vardi.su an 7. haftanin icindeyken doktor muanesinde bir kese daha gorduk. ama icinde bebek yok. su an belli degil kese eriyedebilir bebek de olusabilir.

Canım cevabın için çok tşk ederim.bende günlerce merak ettim durumumu 8+2yken doktor tek oldunu söyledi en son.ikiz olmasını çok isterdim ama taşıması imkansız benim.rabim ağzı genişliği var bende 2 tane bebek kaybettim.3.kucagima aldım çok şükür.simdi 4.ye hamileyim.bende ikiz olursa dikiş falan tutmazmış. Kelepçe takarlarmış. Yani durumum vahim.o yüzden benim için hayırlısı bu.allah belkide sana nasip eder

Kızlar ilk kanda kaçtı değeriniz bende ikiz istiyor menogon iğnesi femara kullandım 3mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün sonra gebelik varmı yokmu öğrenicem..

Öğrendiğinizde tam kaç haftalıktınız ?

rica ederim. hepimiz icin en iyisini Allah bilir O'na tevekkul etmek en dogrusu. rabbim size de gonlunuze gore evlatlar versin ins. bizde bugunku muayenemizde hala kese bostu, dua ediyor ve bekliyorum insallah ikinci kese de saglikla sihhatli bir bebisle dolar. nasip.. doktor bu hafta son dedi daha da dolmazsa umut yokmus.

kizlar dun devlette gittigim doktor ikizlerden birinin oldugnu soyledi. oyda bi gun once gittigim kendi doktorum henuz bebek gözükmüyor dedi. kafam karisti cok uzuldum. ins devletteki yanilmistir. ama henuz bebek belli olmadan bebek olumu mumkun mu? basina gelen var mi? veya oldu deyip yasayan var mi? cok dua bekliyorum, icimdeki iki can da saglikli sihhatli ayipsiz amasiz hayat bulsun :'(

Merhaba. Ben bir gun once öğrenmiştim. 7 haftalikken gittigimizde tek görünüyordu bebek. 11. Haftada ikincisini gördük biz. Hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…