Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşalr slm tek yumurta ikizlerine gebeym tek kesedeer we bi zarla ayrılıyolar brz önce dr dan geldim we dr sularının çok olduğunu söledi risk fazla dedi böle bşy yaşayan warmı aranızda bira korktum açıkçası
arkadaşalr slm tek yumurta ikizlerine gebeym tek kesedeer we bi zarla ayrılıyolar brz önce dr dan geldim we dr sularının çok olduğunu söledi risk fazla dedi böle bşy yaşayan warmı aranızda bira korktum açıkçası
ewet cnm yaa yaramazlık yaptılar:)Canım Naz,
Cimcimeler yaramazlık yapmışlar.Lütfen panik olma,stres yapma,bebişlere de yansır.Ama tedbiri de elden bırakma.En ufak şüphede,hissettiğin değişiklikte doktora koş.Kızlar sana emanet :))
Herşey yoluna girecek :))
Su azlığını duymuştum ama su fazlalığının ne gibi sorun yaratabileceğini tam olarak anlamadım.
21. haftama girdim bn cnmdr düşük riskide olabilir önlemimizi alıcaz dedi ilaçla flnmerhaba
bendede vardı iki kesedede su fazlalığı. su fazlalığı rahimin aşırı gerilmesine ve buna bağlı su kesesinin erken açılmasına erken doğuma neden oluyor. onun dışında bir sıkıntısı yok. ben 35. haftada doğum yaptım ama su fazlalığından değil tansiyon yükselmesinden dolayı sancıların başlaması sebebiyle erken doğurdum. küveze girmediler .
imkanın varsa son haftalarda kendini yorma. dinlen. korkmana gerek yok. sonuçta öyle yada böyle biraz erken doğuyorlar ikizler. sağlıklı doğumlar diliyorum.bu arada kaçıncı haftadasın.
senin ayrı yumurtaymış bnm tek yumurta olduu için risk daha fazlabende 26. haftadaysımsanırım teşhis konulduğunda. çok gergindi karnım. hele son haftalarda semsertti gergindi. patlıcak bomba gibi.
bana ne ilaç verdi ne bişey. benim doktor çok rahatt.
öle bi test duymadım bn bana sadece 4lü tarama yapıldı cnmya siz down senromu testi yaptırdınızmı bende dr.geldim bana bırak ama ben yaptırmıcam
size dr.bu konuda bişey dedimi
bebeklerim artık cennettenaz nerelerdesin nasılsın?bebeklerin nasıl.?
bebeklerim artık cennette![]()
allah sabır versin çok ama çok üzüldüm.
allah razı olsun arkadaşlarbende cok uzuldum canım cok gecmıs ols ınş gelecek meleklerınle yuzun guler...benımde senın sorununun tersıydı oncekı gebelıgımde suyum cok cok azdı gıttıkce azaldı ve 25 haftamada erken dgum yapmıstım cok zor gercekten ınş bı daha yasamazsın ınş canım bol sabır dılıyorum
amiin cnm saolicim ciz etti gercekten allah sana sabirlar versin canim
saol cnmm allah razı olsun amiincanım benim inan ki cok üzüldüm uzun zaman dan beri bakamıyorum nete acar acmaz senin haberini gördüm cokk üzüldümALLAH SABIRLAR VERSİN CANIM SANA bu acıtı tekrar yaşamaman dileğiyle...
saol cnmm allah razı olsun amiin
sen nasılsın dr buldun demi bebişlerimiz nasıllar?