Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal yolla hamile kaldımEdavi ile mi yoksa dogal yoldan mi hamile kaldiniz
E peki ailede varmivcanimmnormal yolla hamile kaldım
Ay masallah zorluklari nasil. Bende asilama oldumda acaba diyorum ikzi olabilir miMerhaba ben de 29+3 luk ikiz erkek annesi adayiyim. Normal yolla hamile kaldim ilkgebeligim
Benim gebeligim gercekten ilk gunden beri cok zordu... ve suan daha da zorlasti. Acikcasi korkutmak istemiyorum herkes ben degil zaten. Herkesin vucudu farkli tepkileri farkli. Yine de her zorluga ragmen cok guzel bir duygu bence. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da etsin ♡ asilama yontemiyle benim bildigim ikiz oluyor ama ilk gebeligim yasanmisligim da olmadigi icin pek bilemeyecegim :)Ay masallah zorluklari nasil. Bende asilama oldumda acaba diyorum ikzi olabilir mi
Masaallah Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin. Beslenme konusunda belki biraz yardimci olabilirim sana. Oncelikle ilk yapman gereken bol bol bol bollllll su icmek proteinli gidalar alman yani tavuk eti balik kasar peyniri yer fistigi yogurt gibi. Sonra pek bilinmez ama kesinlikle hurma cok tuket. Ceviz... sut urunlerini zaten saymama gerek yok. Sahsi olarak soyluyorum ben cok meyve tukettim ama cok derken ciddi anlamda cok.... yatis konusuna gelince sol cok rahat. Aslinda gebe degilken asla sola yatmazdim ama gebelikte mecbur tek rahat olan bu. Sirt ustu yatabiliyosan ne mutlu. Kesinlikle yatamiyorum. Bu arada bebislerin kiz mi erkek mi?merhabalar ben de 20 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. deneyimli ikiz anneleri beslenme ve yatış pozisyonları hakkında bilgi verirse çok sevinirim. yatmakta şimdiden çok zorlanıyorum ne tarafa yatacağımı şaşırdım:))
evet eşiminde benimde ailelerimizde varE peki ailede varmivcanimm
Masaallah Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin. Beslenme konusunda belki biraz yardimci olabilirim sana. Oncelikle ilk yapman gereken bol bol bol bollllll su icmek proteinli gidalar alman yani tavuk eti balik kasar peyniri yer fistigi yogurt gibi. Sonra pek bilinmez ama kesinlikle hurma cok tuket. Ceviz... sut urunlerini zaten saymama gerek yok. Sahsi olarak soyluyorum ben cok meyve tukettim ama cok derken ciddi anlamda cok.... yatis konusuna gelince sol cok rahat. Aslinda gebe degilken asla sola yatmazdim ama gebelikte mecbur tek rahat olan bu. Sirt ustu yatabiliyosan ne mutlu. Kesinlikle yatamiyorum. Bu arada bebislerin kiz mi erkek mi?
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Uzun süredir burayı takip ediyordum. Böyle bir ortamın olması inanın çok rahatlatıcı. Bende 30 haftalık tek yumurta ikizlere hamileyim. İkiz hamileliğin bu kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu bilmiyordum. 20. Haftaya kadar lekelenmelerim oldu. O haftaya kadar bir kaç defa acilde buldum kendimi. Serum falan. İkizden ikize transfüzyon sendromu ayrı bir sıkıntı. Hep bu korkuyla yaşadım. Doktorlarımda sağolsun bu korkuyu körüklediler. Bir çok hastane değiştirdim devlet özel anadolu yakasında avrupa yakasında. İnşallah hepimiz bu sıkıntılı süreçten alnımızın akıyla çıkıcaz. Benim gibi tek yumurta ikizlere hamile olan var mı?
maşallah size ben 2sini zor taşıyorum siz 3 tane.. Hayırlı doğumlar dilerim. Kontrolleriniz nerde yapılıyor?Canim benimde tek yumurta ikizlerim ve birde kizim var :) ücüz bekliyorum..cogul gebelik coook zorhaftamiz ayni dikkatimi cekti ama muhtrmelen ben once dogururum.hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins.
Ma
maşallah size ben 2sini zor taşıyorum siz 3 tane.. Hayırlı doğumlar dilerim. Kontrolleriniz nerde yapılıyor?
Teşekkür ederim.Cogul gebelik konusunda uzman doktorum Ankarada muayenehanesinde takip ediyor..cok tesekkur ederim sizede kolay dogumlar![]()
Canim benimde tek yumurta ikizlerim ve birde kizim var :) ücüz bekliyorum..cogul gebelik coook zorhaftamiz ayni dikkatimi cekti ama muhtrmelen ben once dogururum.hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins.
Masallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.darisinida olmayanlara versin insallah. Benim cikolata kistim var ve tuplerim tikali tup bebek yapilcak.bende normal yilla hamile kalamiycagm icin ins ikiz olur diyorm nekadar sansim var bilmiyorm allahm ins saglikli hayirlisini versin tabi ama hep ikiz olsn istiyorm sizin 3 tane normal yollami hamile kaldinz yoksa tedavimi oldu.