tekirdağ çerkezköyde güler yüzlü ve ilgili doktor bilen var mııııı ?

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
73
35
arkadaşlar merhabalar öncelikle tekirdağ çerkezköyde oturuyorum ve doktor konusunda kararsızım 4 haftalık hamileyim iyi bi doktor bulursam sürekli ona gidicem. özel devlet fark etmez bilen ve daha önce gitmiş memnun kalmış varsa yardımcı olursanız sevinirim. allah herkesin gönlüne göre versin.

Tekirdağ da Nörolog ve Kadın doğum uzmanı
Merhaba arkadaşlar, 8aylık evliyim ve İstanbul da yasıyorum, eşimin işi sebebiyle yakın zaman da Tekirdağ'a yerleşeceğiz.Epilepsi tedavisi görüyorum ve ileriki zamanlarda hamile kalma durumları olması sebebiyle aynı hastanede sürekli iletişimde olabilecek Nörolog ve Kadın Doğum Uzmanı arıyorum.Tanışık olduğunuz doktorlar hakkındakı tavsiyelerinizi alabilir miyim?

ben çorludayım cnm. reyap hastanesinde bahar merti tavsiye ederim. ilk hamileliğimde de ona gitmiştim. sezeryan doğum oldum çok çok memnunum. şimdi yine ona gidiyorum, seninle aynı haftalardayız. çorluya gelebilme şansın varsa kesinlikle tavsiye ederim. hastanesi de civardakilere göre oldukça güzel.

Cerkezkoy de irmet hospital da kadim dogumcu salih dural cok iyi ve ilgili bir doktor tabi sizin konu baya gecmis ama okuyannolursa bilgileei olsun diye yazdom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…