Tekirdağ da iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum...

citos_75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
18
0
86
Diğer
Merhabalar,

Dün hamile olduğumu öğrendim :teytey:
Şimdi iyi doktor telaşına düştüm. Tekirdağ da iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.Bildiğiniz, duyduğunuz, gittiğiniz bir doktor var mı ? Yardımcı olurmusunuz?
Şimdiden çooooook teşekkürlera.s.

arkadaşım bende tekirdağ da bulunmaktayım ve temmuzda hamile kalmışsın 4 gündür doktor arıyorum herkesten farklı bir isim duyuyorum sen kime gidiyorsun mesajımı cevaplarsan sevinirim

selam kızlar sanırım yardımcı olurum size son iki haftam kaldı bu zamana kadar abdurrahman dağcı ya gidiyorum çokta memnun kaldım bi şikayetim yok sizede gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ben özel muayenanesine gidiyorum ama devlet hastanesinde görev yapıyo

Merhabalar,

Dün hamile olduğumu öğrendim :teytey:
Şimdi iyi doktor telaşına düştüm. Tekirdağ da iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.Bildiğiniz, duyduğunuz, gittiğiniz bir doktor var mı ? Yardımcı olurmusunuz?
Şimdiden çooooook teşekkürlera.s.

hayrlı olsunn canım walla bende arıyorum tekirdağda iyi bi doktor bulursam ne ala yaa

MErhaba arkadaşlar,

Tekirdağda hangi kadın doğumcuya gittiniz memnun kaldınızmı ? Abdurrahman dağcı için sezeryancı doktor diyorlar doğru mu ? Esra hanım var yaşamda.onada fazla detaylı soramıyorsun alaycı bi tavrı var.Pimpirik muamelesi yapıyor.halbuki bilmiyorsun ve uzmanına gidiyorsun sorup öğrenmek istiyorsun cevaplıyor ama gülüyor cevaplarken alay eder gibi tavrı hiç hoş değil . zaten yaşamda 3 tane kadın doğumcu var esra hanım onun eşi ve abdurrahman dağcı ? abdurrahman dağcıya gitsem ondan memnun kaldınızmı star medicadaki doktorları biliyormusunuz

MErhaba arkadaşlar,

Tekirdağda hangi kadın doğumcuya gittiniz memnun kaldınızmı ? Abdurrahman dağcı için sezeryancı doktor diyorlar doğru mu ? Esra hanım var yaşamda.onada fazla detaylı soramıyorsun alaycı bi tavrı var.Pimpirik muamelesi yapıyor.halbuki bilmiyorsun ve uzmanına gidiyorsun sorup öğrenmek istiyorsun cevaplıyor ama gülüyor cevaplarken alay eder gibi tavrı hiç hoş değil . zaten yaşamda 3 tane kadın doğumcu var esra hanım onun eşi ve abdurrahman dağcı ? abdurrahman dağcıya gitsem ondan memnun kaldınızmı star medicadaki doktorları biliyormusunuz

merhaba cnm tekirdağ dayım bende iyi bir dr arıyorum yaşama gitmedim gitmeyi de düşünmedim açıkcası eşimin daha önce ki rahatsızlıklarında gitmiştik memnun kalmadım birkaç doktorundan genelleme yapmak istemiyorum ama kadın doğumcularında öyle olabileceğini düşündüm üstelik daha önce orda doğum yapan ark.lar pek memnun değillerdi
star da ki dr lara bakabilirsin onlar iyi
çorluda reyap var orda bir sürü kadın doğumcu var
yine giden arkadaşlarımdan biliyorm vatan da sedat beyi önermişlerdi
devlet hastanelerine zaten hiç gitme ben kontrl için gittim bin pişman oldum aynen dediğin alaycı tavırla yaklaştılar böyle birşeye kimsenin hakkı yok doktorundan memnunsan bu tavrı hakkında konuşabilirsin de ama işin içine girince anlıyorum ki tekirdağ da dr bulmak zor

Back
X