2,5 aydır evimi terk ettim, gecerli sebeplerim vardı. Eşimle konuştum çoçuklarım için tekrar denemek isterim ama aileme yakın biryere taşınmak istiyorum, eski evime tekrar dönmek istemiyorum. Eşimde o ortamdan uzaklaşmış olur ama işi için her gün gidip gelmesi gerekecek. Eşim sürekli mesaj atıyor değişeceğine, bizi çok özlediğini, ama aileme yakın biryere taşınmak istemiyor orta yolunu bulalım işim ve ailenin ortasında bir ev tutalım istersen hergün git ailene arabada alırım sana diyor. Mutsuz olurum orda, ben erkeğim benmi gelin geldim diyor... benim düşüncem akşam evine gelecek işi yine aynı yerde onun için değişen birşey yok, aileside yurt dışında ama eminim eğer babası aileme yakın taşındığımızı oğrenirse onu evlatlıktan red edder, eşimin daireleride hep babasının üstüne bence tek korkusu onları kaybetmek ama ben hiçbirini istemiyorum sadece huzur istiyorum dedim. Eşim yıllardır yanlız yaşamış bizim birbirimize düşkünlüğümüzde onu rahatsız ediyor, ben onun ailesini görmek istemiyince oda benimkini görmek istemeyecek biliyorum. Ama benim gecerli sebeplerim var oğullarına iki torunları olmasına rağmen boşan demişler. Şimde size soruyorum orta biryere taşınsam nasıl olur.