Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.
erkekler bildigin dayak atmanın bıle adını degıstırmısler yenı yontem bu sanırımMerhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.
Burda kim Evliliği ile hangi şikayette bulunsa benimkinde hepsi varmış. Valla şaşırıyorum okurken. Milletin katlandığı bir sorunun ben hepsine nasıl katlanmışım diye kendimi takdir edesim geldi. Evet yaşadım bu sorununda. Kaç defa şaka kakaya döndü . Güya seviyordu. Kavga çıktı binkez. Hatta bir keresinde kolumu bir cimcikledi sevgiyle. Yazın sıcağı ve uzun kollu giyme şansım yoktu. Işyerinde herkes tek tek sordu. Herkese yalan söyledim Kapıya vurdum diye. Bu sorunu burda okuyunca aklıma geldi.Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.