tekmeler,tekmeler,tekmeler...

ferisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
14
1
36
İzmir
33 haftalık hamileyim.bebeğim o kadar çok tekmeliyor,o kadar çok hareket ediyor ki bir derdi mi var diye düşünüyorum.fikri olan var mı?

33 haftalık hamileyim.bebeğim o kadar çok tekmeliyor,o kadar çok hareket ediyor ki bir derdi mi var diye düşünüyorum.fikri olan var mı?

ßunu doktoruna sormaya ne derSin cnm : )

AyrıCa senin gißi hamiLeLer böLüMüne açarsan bu konuyu daha çOk yardımCı oLurLar ..

ßurdakiLerin çOğu gebe değiL gebe kaLmaya çaLışanLar..

Hem daha gebe oLamadık kaLdı ki bi 33haftaLık hamiLe kadının bebeğiNin derdini nerden biLeLim : )

(inş bi sıkıntı yoktur)

ßunu doktoruna sormaya ne derSin cnm : )

AyrıCa senin gißi hamiLeLer böLüMüne açarsan bu konuyu daha çOk yardımCı oLurLar ..

ßurdakiLerin çOğu gebe değiL gebe kaLmaya çaLışanLar..

Hem daha gebe oLamadık kaLdı ki bi 33haftaLık hamiLe kadının bebeğiNin derdini nerden biLeLim : )

(inş bi sıkıntı yoktur)
bilmiyorsanız yorum yapmazsınız olur biter. o "l" harflerini büyük yazmak için özel çaba harcamanıza da gerek kalmazdı hem. inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz siz de.

bu haftalarda çok hareketli olması normal, yeri geniş. belli bir süreden sonra hareket sıklığı azalacak ama kendi güçlendiği için tekmeleri daha sert olacak. tadını çıkar, o şu anda dünyanın en güvenli yerinde.

Canım ne güzel işte,asıl hareket etmezse bir sorun var demektir.Korkma tadını çıkar.Ben 38.haftamdayım bu haftalarda yeryerinden oynuyor.Az ama sağlam vuruyorlar yani:))
Eslem sanada söylemeden geçemeyeceğim.Herkes senin kadar nereye ne yazılır(!)bilmeyebilir.Saldırmanın luzumu yok.Allah sanada en yakın zamanda bir bebiş nasip etsin inş.

bilmiyorsanız yorum yapmazsınız olur biter. o "l" harflerini büyük yazmak için özel çaba harcamanıza da gerek kalmazdı hem. inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz siz de.

Shift Le yazdĞım iÇin hiÇ sOrun oLmuo sen ne kadar hızLı yaziOsan ben bu şekiLde daha hızLı yazıOrum oyüzden özeL çaba harCamiorum beni düŞündüğün için tşkLer..
Zaten kimse yOrum yapmamıştı bende buNu biLemiceMizi doKtora gitMesini söLedim ne var bunda ?
Hem ne güsEL işte bana cvp yetiŞtirirKen koNu sahibine de yOrum yapıLmış oLdu..
Canım ne güzel işte,asıl hareket etmezse bir sorun var demektir.Korkma tadını çıkar.Ben 38.haftamdayım bu haftalarda yeryerinden oynuyor.Az ama sağlam vuruyorlar yani:))
Eslem sanada söylemeden geçemeyeceğim.Herkes senin kadar nereye ne yazılır(!)bilmeyebilir.Saldırmanın luzumu yok.Allah sanada en yakın zamanda bir bebiş nasip etsin inş.

SaLdırMak keLiMesi çOk ayıp oLmuş asıL şu anda siZin yaptğNz saLdırMaktır !!
ßen çOk nOrmaL bi şekiLde dOktora gitMesini söLedim..
Nerden biLiosunuz siZin gißi oLduğunu ? Hani diOsunuz ya bende de öLe die..
Kadın normaLden fazLa hareket oLduğunu söLüo ya başKa bi sOrunu varsa ?
ßeLki hamiLe değiLiM ama sizden daha sağLıkLı bi öneri yazdĞmı düşünüOrum..

ßu arada hayırLı doğumLar diLiorum..Doğum yakLaştıĞı için sanırım stres artio agresifLikLer baŞlio..Neyse ALLah yardıMcınız oLSun !..

Son düzenleme:
[/COLOR]

ßu arada hayırLı doğumLar diLiorum..Doğum yakLaştıĞı için sanırım stres artio agresifLikLer baŞlio..Neyse ALLah yardıMcınız oLSun !..[/B][/QUOTE]

''Hem daha gebe oLamadık kaLdı ki bi 33haftaLık hamile kadının bebeğiNin derdini nerden biLeLim : )'' Bu forumda aynı problemleri yaşayanların, bir konuda bilgisi olanın birbirlerine fikir verdiğini,yardımcı olduğunu düşünüyorum.Bu nedenlede bu başlığa cevap yazdım.Başıma geleni paylaştım.Siz ne amaçla yazmışsınız anlayamadım?Bebeğin hareketli olmasının altında ne yatabilir çok merak ettim.Benim doktorum Doçent ama bu konuyla ilgili hiperaktif olabilirden başka bir açıklama getirmedi.Siz biliyorsanız söyleyinde öğrenelim.Evet benim doğumum yaklaştı.Haklısınız hormonların etkisinde olabilirim.Peki ya siz neyin etkisindesiniz???

[/COLOR]

ßu arada hayırLı doğumLar diLiorum..Doğum yakLaştıĞı için sanırım stres artio agresifLikLer baŞlio..Neyse ALLah yardıMcınız oLSun !..[/B]

''Hem daha gebe oLamadık kaLdı ki bi 33haftaLık hamile kadının bebeğiNin derdini nerden biLeLim : )'' Bu forumda aynı problemleri yaşayanların, bir konuda bilgisi olanın birbirlerine fikir verdiğini,yardımcı olduğunu düşünüyorum.Bu nedenlede bu başlığa cevap yazdım.Başıma geleni paylaştım.Siz ne amaçla yazmışsınız anlayamadım?Bebeğin hareketli olmasının altında ne yatabilir çok merak ettim.Benim doktorum Doçent ama bu konuyla ilgili hiperaktif olabilirden başka bir açıklama getirmedi.Siz biliyorsanız söyleyinde öğrenelim.Evet benim doğumum yaklaştı.Haklısınız hormonların etkisinde olabilirim.Peki ya siz neyin etkisindesiniz???[/QUOTE]

:46:valla üslubu çok iyi belli ediyor neyin etkisinde olduğunu. burası "gebelik" başlığı adı üstünde, gebe olan da var olmayan da.üslup,üslup,üslup...üslup çok önemli!

''Hem daha gebe oLamadık kaLdı ki bi 33haftaLık hamile kadının bebeğiNin derdini nerden biLeLim : )'' Bu forumda aynı problemleri yaşayanların, bir konuda bilgisi olanın birbirlerine fikir verdiğini,yardımcı olduğunu düşünüyorum.Bu nedenlede bu başlığa cevap yazdım.Başıma geleni paylaştım.Siz ne amaçla yazmışsınız anlayamadım?Bebeğin hareketli olmasının altında ne yatabilir çok merak ettim.Benim doktorum Doçent ama bu konuyla ilgili hiperaktif olabilirden başka bir açıklama getirmedi.Siz biliyorsanız söyleyinde öğrenelim.Evet benim doğumum yaklaştı.Haklısınız hormonların etkisinde olabilirim.Peki ya siz neyin etkisindesiniz???

:46:valla üslubu çok iyi belli ediyor neyin etkisinde olduğunu. burası "gebelik" başlığı adı üstünde, gebe olan da var olmayan da.üslup,üslup,üslup...üslup çok önemli![/QUOTE]

Nefertiti_23 bu mesajı beğendi:81:

siteye yeni üye olduğum için bu konuyu buraya yazdım,tartışma yaratmak için değil.
birilerinin bana 'iyidir,merak etme' demesine ihtiyacım vardı,bunu yapanlara teşekkür ederim.

siteye yeni üye olduğum için bu konuyu buraya yazdım,tartışma yaratmak için değil.
birilerinin bana 'iyidir,merak etme' demesine ihtiyacım vardı,bunu yapanlara teşekkür ederim.
Siz ''gebelik''bölümüne yazmışsınız.Burada tesadüfen bebek isteyenlerin başlıklarının olması sizin hatanız değilki....Bu arada Bebişin nasıl duruldu mu biraz:)))Birde kız mı erkek mi?

Son düzenleme:
bebeğimiz erkek.durulmadı hala,rapçi olacak galiba :)) doktora da danıştım,normal olduğunu söyledi.ama ilk olunca insan her ihtimali düşünüyor işte.sağlıkla alırım inş. oğlumu kucağıma.yaradan isteyen kimseyi mahrum bırakmasın inş.

allah ikinize de sağlıkla doğurmayı nasip etsin. tadını çıkarın bu günlerin, içimde bir canlı olmasına öyle alışmışım ki hâlâ kıpırdıyor gibi geliyor. tabii dışarda olması ayrı güzel. allah isteyen herkese nasip etsin.

Bende sabırsızlanıyorum,artık gelsin istiyorum ama herkes ''ay keşke biraz daha dursaymış içeride'' diyeceksin diyor.Bende içimdeki kıpırtıların tadını çıkarmaya çalışıyorum artık:(

Bende sabırsızlanıyorum,artık gelsin istiyorum ama herkes ''ay keşke biraz daha dursaymış içeride'' diyeceksin diyor.Bende içimdeki kıpırtıların tadını çıkarmaya çalışıyorum artık:(
ben onlardan değilim, uykusuzluğa da değer her şeye de,iyi ki doğmuş kızım:)uyurken bile özlüyorum böceğimi. ben anormalim sanırım, hem kızım kucağımda olsun hem de hala hamile olayım gibi tuhaf bir ruh halim var.hamilelik de ayrı güzelmiş meğer üstelik benimkiyüksek riskliydi.

Back
X