Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin kazenimBu konuda çalışmalar sürüyor bizde çok istiyoruz fakat aşamadığımız 1-2 problem var.
Ayy hadi inşallah kolay geleBu konuda çalışmalar sürüyor bizde çok istiyoruz fakat aşamadığımız 1-2 problem var.
Eki Görüntüle 1703210
Mesajlarımı aradığım zaman birkaç yabancı mesaj var ve bugünden 2009a atlıyor
Not:Bunun benim açımdan bir önemi yok.Forumdaki aksaklığı bildirmek adına yazıyorum.Belki yaşayan vardır.(Şükürki 2 gün aradan sonra kk ya kavuştuğumuza şükür:))
Eki Görüntüle 1703210
Mesajlarımı aradığım zaman birkaç yabancı mesaj var ve bugünden 2009a atlıyor
Not:Bunun benim açımdan bir önemi yok.Forumdaki aksaklığı bildirmek adına yazıyorum.Belki yaşayan vardır.(Şükürki 2 gün aradan sonra kk ya kavuştuğumuza şükür:))
Ne kendi yazdığım mesajları görebiliyorum
Nede başka üyelerin açtığı konu ve mesajlarını görebiliyorum
Yardımcı olursanız sevinirim.
Lisacım be benim için sorun teşkil etmiyor.Dediğim gibi sorun yaşayanlara yol gösterici olabilir,yönetime sorunları bilmeleri açısından yardımı olur diye yazdım ki kayıp yok aslında mesajlarda(Olsa bile sorun değil,biz kk yı/boş forumu yeniden yazarız)Yaşanan teknik arıza sonrası ''SEARCH '' ''ARA '' ile ilgili bir sorun hala devam ediyor.Yani gerek açtığımız konular,eski mesajlar....gibi bazı arama sonuçlarına ulaşılmıyor.Ama en kısa sürede düzeltilecektir.
Lisacım be benim için sorun teşkil etmiyor.Dediğim gibi sorun yaşayanlara yol gösterici olabilir,yönetime sorunları bilmeleri açısından yardımı olur diye yazdım ki kayıp yok aslında mesajlarda(Olsa bile sorun değil,biz kk yı/boş forumu yeniden yazarız)
Geçmiş konular elimiz ayağımız, üyeler konularını göremeyince kaldırıldı sanıyorlar, yetiş KazennnBiliyorum ablam senin ne amaçla yazdığını.Üyelerde sorunca bende yazdım ki geçici bir sorun olduğunu bilsinler enazından.Geçmişin geri gelmesi önemli . Özellikle tekrar konularda başvuruyorduk.Ya da üyenin geçmiş konularını görmek istediğimiz durumlar oluyor vs..
merhaba ben siteyi bilgisayardan girerek açıyorum,fakat 3 dk sürmeden sürekli giriş yap diyor 1 haftadır bu şekilde ,bunun bir ayarı falanmı var ?diğer arkadaşlarda bu sıkıntı yokmuş ???yardımcı olurmusunuz.
Bağlanmaya çalıştığında ne gibi bir hata veriyor? Hafta sonu yaşanan teknik aksaklıktan olabilir belki.telefonumdan bağlanamıyorum yardım edin patlayacağım Mune
Hm küçük karinca yazisi gibi birsey yaziyor 404 vs diye. Baska bir tarayıcı kullanıyorum su an girebildim. Teşekkürler. Ben de epeydir giremiyordum delirecektim yani kk olmadanBağlanmaya çalıştığında ne gibi bir hata veriyor? Hafta sonu yaşanan teknik aksaklıktan olabilir belki.
GörüyorumNevreste beni görüyormusun?