- 20 Ocak 2010
- 47.540
- 178.077
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi incirrecelim
meraktandır fazla takılma
ayrıca şunuda bi bırakın yahu ben aratmıyorum saygımdan oda yapmasın herkesin huyu birmi merak etmiş bakmıştır kim bakmıyorki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok doğru söyluyosun söyledıklerının altına ımzamı atarım. suıstımal edılmeyen guven cok nadir ya.. pekı sence bu durumda napıyım ben suan asla içim soğumuycak gibi duruyor da
tamam canım cok sağol, aynı durumu yasamısız biliyorum biçoğu da yasıyo, ki bizde yapıyoruz ama gorunce ınsan deliriyo ıste.. bakalım zamanla duzelebılcek mı acaba.daha cok yenı bu sabah gordum. cok tesekkurler bu arada
meraktandır fazla takılmaayrıca şunuda bi bırakın yahu ben aratmıyorum saygımdan oda yapmasın herkesin huyu birmi merak etmiş bakmıştır kim bakmıyorki
![]()
Ona bir kere güveninin sarsıldığını söyle.söylese merak ettim ya ondan baktım dese neyse e birde korkusu var inkar ediyor daha kötü.sadece güven önemli sen ben yapmsam ne düşünürdün falan de.cok fazla abartıp küslük cıkarma.niye biliyon mu bacım böyle elersek adamları zaten yeryüzünde bi tane kalmaz eş olucak adam.bi yerinden tutucaz artık:)
Demeye calıştığım yazışma falan da yok korkucak bişey yok şimdilik.
Aynen ben de öyle düşünüyorum.. Çokta abartılacak bir durum yok, ha tabi insanın bi canı sıkılır ama napalım...
meraktandır fazla takılmaayrıca şunuda bi bırakın yahu ben aratmıyorum saygımdan oda yapmasın herkesin huyu birmi merak etmiş bakmıştır kim bakmıyorki
![]()
zaten aldatıldığımı falan dusunmuyorum o kadar da değil meraktan olduğunu biliyorum ama takılmadan edemıyorum işte ne yazıkki sinirli de bi yapım var zaten bu sabah gördum bakalım nasıl olcak:44:
Siz hic aratmiyor musunuz eski sevgililerinizi? Ben merak ederim ne yapmislar diye.
en güzeli böyle şeylere hiç bakmamakben hiç araştırmam hoş benim kocamın face falan yok ki
mesela bi program vardı hatırlamıyorumda adını işte kendi cebinden eşinin sevgilinin nerde olduğuna bakıyosun veya oda senin
aman dedim benimkine istemem sonra bakıcam acaba burda ne yapıyodu ne ediyodu falan diye düşünücem hiç gerek yok dedim kafa bulandırmaya bazen herşeyi bilmemek daha iyidir
![]()
cook yaptım da artık merak etmıyorum hayır biliyorumki yıne bakıyo olsam ona yıne kızcaktım..insan uzuluyor
içini rahatlatmak açısından söylemiyorum, sen yine canına oku tabi ama gerçekten ciddi birşey değil o kadar.. yani sen merak etmez misin eski arkadaşın/ sevgilin ne yapmış, evlenmiş mi, belasını bulmuş mu? :) kız, sinirlen ama ayrılmaya gidecek bir şey yok bence![]()
Canım aynı şey benim de başıma geldi. Nikahımızı yapmıştık düğüne iki ay vardı. Facesine girdim hiç huyum değildir aslında şeytan dürttü. Bütün eski sevgililerini aratmış maşallah. Gözlerime inanamadım şok oldum. Çok aşıktık birbirimize, hala da aşığız😊kendimden çok ona güvenirdim. Dünya başıma yıkıldı gibi oldu. Bastım yaygarayı. Bu düğün kalsın nikahı iptal edelim dedim. Günlerce ağladım. Şimdi düşününce amma abartmışım diyorum. Ne iletişime geçmiş o kızlarla ne bişey. Sadece merak.. Ben de ara sıra bakıyorum eski sevgililerime hala😄 hiçbişey hissetmiyorum sadece merak ve allah bunu biliyo. O yüzden canım bence konuyu büyütme. Büyük ihtimal seninki de sadece meraktan bakmıştır. Bu arada ben şu anda 2.5 aylık hamileyim, eşimle bir daha güven problemi yaşamadım, allah yaşatmasın da...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım cok sağol, aynı durumu yasamısız biliyorum biçoğu da yasıyo, ki bizde yapıyoruz ama gorunce ınsan deliriyo ıste.. bakalım zamanla duzelebılcek mı acaba.daha cok yenı bu sabah gordum. cok tesekkurler bu arada
arkadaşlar merhaba evliliğe gıden bı ılişkim vardı normalde sevgilimin facesine hiç girmem huyum değil o onun ozeli arkadaslarıyla konustuğu seyler var vs diye ve kendıme de ızın vermem gırılmesine. bu arada çok da guvendığım bırıydı kendısı! neyse bugün bı giriyim dedım esti resmen bir de ne goruyum örnegin herhangi bir harfe basıyorum eski sevgilileri çıkıyor, aratmış! arama gecmısınden silmiş belliki ama her harfte cıkıyorlarbnde bastım yaygarayı delirdim hala şok içindeyım. bir erkek bunu neden yapar? tabi ki diycek biseyı yok sadece ben yapmadm dıye yalan söylüyo
ama ortada yani. yerimde olsanız napardınz? bir de gözum kapalı guvendığım beni ne kadar cok sevdığıne ınandığım adam bunu yaparsa
![]()