Teknoloji Seven KKcilar

Loverdose

Zeus'u buyuten peri kizi
Pro Üye
30 Ağustos 2013
2.125
7.360
358
Merhaba KK hatunlari,

Derdin bu mu diyeceksiniz ancak yasli bir yakinim icin aciliyeti olan bir durum.
Gunumuz teknolojisini takip ediyorum ama henuz yaslanmadigim icin dahil olmadigim bir gruba yonelik fikrim yok.
Yakin cevremde ornek olmadigi icin bilgim de yok, tecrubelerinize ihtiyacim var.

Yaslanmakta olan biri icin telefon ariyorum, ekrani buyuk olan, kullanimi karmasik olmayan.
Dokunmatik, tuslu farketmez.
Icerisine sadece whatsapp yuklense yeterli, kamerasi standart, hafizasi az olsa sikinti degil.
Ancak arandiginda sesi guclu ciksin, ha deyince kirilip bozulmasin, dusmelere dayanikli.

Nette cok arama yaptim buyuk tuslu olanlarin ekranlari cok kucuk.
Sos tusu olanlar var, o tuslar cok buyuk yanlislikla basilma ihtimali yuksek, panik oluruz bos yere.

Ben ios tabanli kullaniyorum. En kotu ihtimal elmanin se versiyonunu alacagim ancak kullanacak kisi benim konustuklarimi baskasi dinler diye panikli davraniyor, kendince supheleri var. Casus programlardan cekiniyor. /boyle programlarin yuklenip yuklenmediginin takibini yapabilir miyim? En azindan icini rahatlatirim- gerci yakininda olamayacagim kullanan kisinin/

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Güvenlik duvarı en yüksek ios zaten

Büyük harfli dokunmatik aklıma sansung geliyor.

S'i elime alıp denemedim

Piyasada hala varsa, sürgülü kapaklı telefonlar büyük puntolu, ve sesi yüksek

Yaşlı teyzem memnun.

Güvenlik duvarı en yüksek ios zaten

Büyük harfli dokunmatik aklıma sansung geliyor.

S'i elime alıp denemedim

Piyasada hala varsa, sürgülü kapaklı telefonlar büyük puntolu, ve sesi yüksek

Yaşlı teyzem memnun.

Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Parmak okuyuculu diye se versiyonunu alayim dedim. Dusururum, kirarim dedi.
Eline buyuk gelirmis digerleri.
Merak ettigim ios tabanli olanlara casus programlar yuklenemez mi?
Oyleyse icini rahat ettirebilirim. Yoksa beni de arada birakiyor.

Samsung un yari tuslu yari dokunmatikleri var. Ama kullancilarin yorumlari olmayinca bilemedim.
Teyzenizin kullandigi model tam olarak hangisi? Yazabilirseniz bakayim.

Teknolojiye çok hakim değilim ama hem Android hem iOS kullanmış biri olarak yaşlı ve teknolojiye çok da hakim değilse iOS alsın diyebilirim. Kullanımı daha kolay daha az karmaşık sanki.
Uygun fiyat diyorsanız da Samsung'un şu j serileri epey uygun ama dayanıklı mı bilemem tabii. Gerçi ben androidde en çok htc seviyordum.

Teknolojiye çok hakim değilim ama hem Android hem iOS kullanmış biri olarak yaşlı ve teknolojiye çok da hakim değilse iOS alsın diyebilirim. Kullanımı daha kolay daha az karmaşık sanki.
Uygun fiyat diyorsanız da Samsung'un şu j serileri epey uygun ama dayanıklı mı bilemem tabii. Gerçi ben androidde en çok htc seviyordum.
Bana android' ler cok karisik geliyor. Once kendim ogrenmeliyim ki ona anlatayim.
O sebeple ios alacaktim.
ne cok marka var, ihtiyacina uygun bulamadim henuz. Dediginiz seriyi inceleyecegim, tesekkur ederim.

Bana androdi' ler cok karisik geliyor. Once kendim ogrenmeliyim ki ona anlatayim.
O sebeple ios alacaktim.
ne cok marka var, ihtiyacina uygun bulamadim henuz. Dediginiz seriyi inceleyecegim, tesekkur ederim.

Evet android daha karmaşık gerçekten bana da daha zor geliyor.

bende android e o kadar alistim ki ios imkani yok kullanamiyorum samsung un grand ile baslayan ve j serilerini onerebilirim hatta cogu telefonunda kolay menu diye ayrica bir bolumu ayarlayabiliyorsunuz yani menuyu cok basit ve anlasilir bir hale getiriyor

Babam 70 yaşında en son araştırıp araştırıp Samsung aldı

Ben ıos tabanlı kullanıyorum ama ben uzağım yakınında birinin kullandığından al dedim arkadaşlarının Samsung kullandığını söyleyip almış

Model de söyledi fiyat da ama unutmuşum valla

Yalnız casus programdan korkan yaşlı ilginç geldi sevgilisi mi dinleyecekmiş onu yoksa Adil Öksüz mü bu kişi

Annem 73 yaşında samsung j2 aldım. Yavaş yavaş alıştı dokunmatiğe.

Babam 70 yaşında en son araştırıp araştırıp Samsung aldı

Ben ıos tabanlı kullanıyorum ama ben uzağım yakınında birinin kullandığından al dedim arkadaşlarının Samsung kullandığını söyleyip almış

Model de söyledi fiyat da ama unutmuşum valla

Yalnız casus programdan korkan yaşlı ilginç geldi sevgilisi mi dinleyecekmiş onu yoksa Adil Öksüz mü bu kişi

Ifsa olmayayim diye detay yazamiyorum ama sevgilisi falan yok :KK53:. Sadece dedikodunun bol oldugu ortamda.
Gizli gizli ses kayitlari yapilip sen benim hakkimda onunla mi konustun? vs deniliyor.

Yahut bambaska seyler var, herkesin bir baskasindan gizledigi, sirri.
O da son zamanlarinda hir gur istemiyor, rahat etsin kafasi istiyor.
Bende kotu bir seye sebebiyet vermek istemiyorum.

] hatta şöyle bir örnek gostereyim kolay modu secince yazilarda otomatik buyuyor

Eklentiler

• Screenshot_20170209-221037.webp
    Screenshot_20170209-221037.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 52
Ifsa olmayayim diye detay yazamiyorum ama sevgilisi falan yok :KK53:. Sadece dedikodunun bol oldugu ortamda.
Gizli gizli ses kayitlari yapilip sen benim hakkimda onunla mi konustun? vs deniliyor.

E ama ses kaydı ayrı telefon dinleme ayrı...

Hem madem hır gür istemiyor, dedikodu yapmasın teyzem :KK48:

Telefona virüs proğrami yüklesin casus proğramlara karşi etkili olabiliyor.Telefnn dinlenip dinlenmedigin numarasinin basina 155 di sanirim sayi konusunda emin degilim tuslayip arayip mesgulse dinlenmiyordur.Birde düsünce kirlmasn diyorsanz metal kasali olanlar tercih edilebilir.telefon l.g. fln elmaya karsi uygun ve daha kullnsli.

E ama ses kaydı ayrı telefon dinleme ayrı...

Hem madem hır gür istemiyor, dedikodu yapmasın teyzem :KK48:
Korkuyor iste panikli, bana gelen mesajlari gorur mu? Konusmanin icerigini bilir mi?
//evde telefonunu birakiyor, ortamin sesini kaydediyor. Aksam disardan gelince muhtemelen dinliyor vs
Kendiyle ilgili seyler bilinsin istemiyor, karsisindaki biraz huysuz.
Bende diyorum rahat ol diye ama yok.
Alma Loverdose ben rahat edemem diyor, benimde ona ulasabilecegim baska imkanim yok.
Her ihtimali dusuneyim de icini rahat ettireyim dedim.

Bu kadar masrafa ne gerek var yaw dedikodu yapmasın yeterli :KK53::KK53::KK53:
Şaka bi yana ben apple kullanıyorum. Annem 63 yaşında o da çok memnun. Kullanımı kolay ve pratik. Samsung çok karışık geliyor bana.

Telefona virüs proğrami yüklesin casus proğramlara karşi etkili olabiliyor.Telefnn dinlenip dinlenmedigin numarasinin basina 155 di sanirim sayi konusunda emin degilim tuslayip arayip mesgulse dinlenmiyordur.Birde düsünce kirlmasn diyorsanz metal kasali olanlar tercih edilebilir.telefon l.g. fln elmaya karsi uygun ve daha kullnsli.
Tesekkur ederim, Lg ye bir magazaya gidip bakacagim. Elime bir alayim istiyorum.
Listeliyorum simdi, gidip birde yakindan bakacagim.

Back
X