Teknoloji Seven KKcilar

Bu kadar masrafa ne gerek var yaw dedikodu yapmasın yeterli :KK53::KK53::KK53:
Şaka bi yana ben apple kullanıyorum. Annem 63 yaşında o da çok memnun. Kullanımı kolay ve pratik. Samsung çok karışık geliyor bana.
Kendi telefonu bozuldu, gecici birinin kullaniyor.
Bende kendi mali olsun rahat etsin dedim. Yaslaninca insanlarin cenesi pek durmuyor maalesef.
Dert anlatmak istiyor, basina dert aliyor sonra.

Korkuyor iste panikli, bana gelen mesajlari gorur mu? Konusmanin icerigini bilir mi?
//evde telefonunu birakiyor, ortamin sesini kaydediyor. Aksam disardan gelince muhtemelen dinliyor vs
Kendiyle ilgili seyler bilinsin istemiyor, karsisindaki biraz huysuz.
Bende diyorum rahat ol diye ama yok.
Alma Loverdose ben rahat edemem diyor, benimde ona ulasabilecegim baska imkanim yok.
Her ihtimali dusuneyim de icini rahat ettireyim dedim.
Parmak izi okuyuculu olsun mutlaka diğer türlü şifreleri uğraşip çözmek zor değil.

Tesekkur ederim, Lg ye bir magazaya gidip bakacagim. Elime bir alayim istiyorum.
Listeliyorum simdi, gidip birde yakindan bakacagim.
Rica ederim .En iyisi ordan daha ayrintili bilgi alirsiniz.Diğer türlü owner misafir kullanici modu etkin olsun bu da ayri bi önlem yabancilara karsi. :)

Rica ederim .En iyisi ordan daha ayrintili bilgi alirsiniz.Diğer türlü owner misafir kullanici modu etkin olsun bu da ayri bi önlem yabancilara karsi. :)
Bu misafir kullanici modu Lg icin mi gecerli? Aklima da yazayim, burda da dursun. Tekrar tesekkur ederim.

samsug androidin kolay kullanım modu var simgeler büyük

yazı boyutu da ayarlanabiliyor

bi de ultra güç tasarrufu modu yaparsanız şarjı uzun gider

Bu misafir kullanici modu Lg icin mi gecerli? Aklima da yazayim, burda da dursun. Tekrar tesekkur ederim.
L.g. de olduğundan pek emin değilim bazi akilli telefonlarda mevcut.Çok önemli özellik değil .Parmak okuyuculu daha iyi bi özellik bana göre.Smsn..g a. 7 de olblir.p okuyuculu

samsug androidin kolay kullanım modu var simgeler büyük

yazı boyutu da ayarlanabiliyor

bi de ultra güç tasarrufu modu yaparsanız şarjı uzun gider

Tesekkur ederim, simdilik sarj sorun degil ama uzun vadede fayda saglar.

L.g. de olduğundan pek emin değilim bazi akilli telefonlarda mevcut.Çok önemli özellik değil .Parmak okuyuculu daha iyi bi özellik bana göre.Smsn..g a. 7 de olblir.p okuyuculu

Elma icin 6-7 lere elime buyuk gelir dedi.
Zamzung ta oyle buyuktur belki.
Tesekkur ederim, gidip birde yakindan bakacagim.

LG G3 beat (LG G3 mini diye de geciyor) bence bu telefon gayet uygun olur.

En mantıklısı iOS bence de, android kullanamaz. Hem yazı büyüklüğünü istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz, ön ve arka kameralar iş görür. iPhone 5-5s isterseniz biraz eski ama 4s falan... SE de alabilirsiniz bütçe sorununuz yoksa. SE biraz pahalı o yüzden diyorum. Ama yaşlı biri için eski-yeni fark etmez sonuçta özellik aramıyor. Sadece iphone 4s-5s falan çok eski, SE yeni sayılır geçen senenin telefonuydu galiba. Kapaklı falan bir kılıf alırsınız, kırılmaz, düşse de birşey olmaz herhalde.

LG G3 beat (LG G3 mini diye de geciyor) bence bu telefon gayet uygun olur.
Simdi buna da bakacagim, tesekkur ederim.

En mantıklısı iOS bence de, android kullanamaz. Hem yazı büyüklüğünü istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz, ön ve arka kameralar iş görür. iPhone 5-5s isterseniz biraz eski ama 4s falan... SE de alabilirsiniz bütçe sorununuz yoksa. SE biraz pahalı o yüzden diyorum. Ama yaşlı biri için eski-yeni fark etmez sonuçta özellik aramıyor. Sadece iphone 4s-5s falan çok eski, SE yeni sayılır geçen senenin telefonuydu galiba. Kapaklı falan bir kılıf alırsınız, kırılmaz, düşse de birşey olmaz herhalde.

Aklimda en basindan beri se var, yeni elma cikacak Haziran-Temmuz gibi sonra fiyatlari duser diyor esim, benim baska zaman alip verme imkanim yok.
Pahali dahi olsa alip vereyim diyorum, diger markalari once ben kullanmaliyim ki anlatabileyim.
Tesekkur ederim. Biraz daha zamanim var, kk hatunlarina sorayim dedim, yardimci olan cok oldu, sagolun hepiniz.

Iph
Merhaba KK hatunlari,

Derdin bu mu diyeceksiniz ancak yasli bir yakinim icin aciliyeti olan bir durum.
Gunumuz teknolojisini takip ediyorum ama henuz yaslanmadigim icin dahil olmadigim bir gruba yonelik fikrim yok.
Yakin cevremde ornek olmadigi icin bilgim de yok, tecrubelerinize ihtiyacim var.

Yaslanmakta olan biri icin telefon ariyorum, ekrani buyuk olan, kullanimi karmasik olmayan.
Dokunmatik, tuslu farketmez.
Icerisine sadece whatsapp yuklense yeterli, kamerasi standart, hafizasi az olsa sikinti degil.
Ancak arandiginda sesi guclu ciksin, ha deyince kirilip bozulmasin, dusmelere dayanikli.

Nette cok arama yaptim buyuk tuslu olanlarin ekranlari cok kucuk.
Sos tusu olanlar var, o tuslar cok buyuk yanlislikla basilma ihtimali yuksek, panik oluruz bos yere.

Ben ios tabanli kullaniyorum. En kotu ihtimal elmanin se versiyonunu alacagim ancak kullanacak kisi benim konustuklarimi baskasi dinler diye panikli davraniyor, kendince supheleri var. Casus programlardan cekiniyor. /boyle programlarin yuklenip yuklenmediginin takibini yapabilir miyim? En azindan icini rahatlatirim- gerci yakininda olamayacagim kullanan kisinin/

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İPhone alacaksınız başka çaresi yok. İPhone lara casus program falan yüklenemez. Diğer yandan androidlere göre kullanımı daha kolay.

Babam 70 yaşında en son araştırıp araştırıp Samsung aldı

Ben ıos tabanlı kullanıyorum ama ben uzağım yakınında birinin kullandığından al dedim arkadaşlarının Samsung kullandığını söyleyip almış

Model de söyledi fiyat da ama unutmuşum valla

Yalnız casus programdan korkan yaşlı ilginç geldi sevgilisi mi dinleyecekmiş onu yoksa Adil Öksüz mü bu kişi
ayyy bugün ikidir yapacagım yorumun aynısıyla karsılasıyorum, yeminle benim aklıma geldiydi:KK53: casus kısmını okuyana kadar kafamda tavsiye edecegim telefonları düsünüyordum, o cümleden sonra geri kalanlar paravan, amac casus uygulaması takibi yapılır mı onu ögrenmek gibi geldi.

konu sahibi yanlış anlama ama yaslı baslı insan ne yapacak casus programını? diyelim kendi çapında evham yapıyor, ben inceledim casus programı yok bunda deyiverirsiniz. ayrıca böyle korkunuz varsa sıfır telefon ve açık hat alırsınız olur biter. ama casus uygulaması yüklediginiz telefonu birine verdiginizde o bunu anlar mı diye merak ediyorsanız, telefoncuya götürürse anlayabilir:dondurma:

ayyy bugün ikidir yapacagım yorumun aynısıyla karsılasıyorum, yeminle benim aklıma geldiydi:KK53: casus kısmını okuyana kadar kafamda tavsiye edecegim telefonları düsünüyordum, o cümleden sonra geri kalanlar paravan, amac casus uygulaması takibi yapılır mı onu ögrenmek gibi geldi.

konu sahibi yanlış anlama ama yaslı baslı insan ne yapacak casus programını? diyelim kendi çapında evham yapıyor, ben inceledim casus programı yok bunda deyiverirsiniz. ayrıca böyle korkunuz varsa sıfır telefon ve açık hat alırsınız olur biter. ama casus uygulaması yüklediginiz telefonu birine verdiginizde o bunu anlar mı diye merak ediyorsanız, telefoncuya götürürse anlayabilir:dondurma:

Siz yine telefonlari tavsiye edin.
Benim icin onemli olan casus yazilimlar yuklenemesin ve bu telefoncuda anlasilirsa daha isime gelir.
Kullanicinin kendi hatti mevcut sadece telefon ihtiyacimiz var. Bu acik hat nedir, ne degildir? bir bakayim, ayni numaraya verilen bir seyse dusunulebilir.

Ayrica ozel mesaj kutunuza bakarsaniz sevinirim, yorumunuz icin tesekkurler.

Back
X