- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
Kızlar bana bir akıl verin ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sorun şu ki eşim elinden telefonunu düşürmüyor netten haber okuyor bunu biliyorum, netten haber okumayı bitirince pcyı açıyor ve bütün gün maç yapıyor onun başından kalkıncada tvnin kumandasını eline alıyor durmadan kanalları geziyor... konuşmayı denedim bir oyun oynatmıyorsun falan filan öyle bir konuşuyor tavır trip atıyor ki şaşırıp kalıyorum ben istiyorum birlikte vakit geçirelim 1 ay önce bebeğimi kaybettim haliyle halen çok hassasım ilgi istiyorum tv izleyeceksek patlatalım mısırımızı açalım filmimizi birlikte izleyelim istiyorum ama ne mümkün kumanda elinde tvdede sürekli futbol kanalları yarın evlilik yıl dönümümüz ordada özel birşey olacağını sanmıyorum bu güne kadar hep ben plan program yaptım bu yıl bende yapmayı düşünmüyorum bütün gün evde onu telefonunun arkasında pcnin arkasında görmektense çıkalım biraz dolaşalım istiyorum söyleyince de çok sıcak bu sıcakta ne yapıcaz diyor baydı beni vallah yaşlı çiftler bizden daha sosyaldir huzursuzluk büyümesin diye susuyorum kalıyorum kızlar ne yapsam ne etsemde şu teknolojiyi eşimin tepkisini çekmeden hayatımızdan birazda olsa uzaklaştırSam fikirlerinize çok ihtiyacım var