Teknolojiden artık nefret eder duruma geldim

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
Kızlar bana bir akıl verin ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:confused: sorun şu ki eşim elinden telefonunu düşürmüyor netten haber okuyor bunu biliyorum, netten haber okumayı bitirince pcyı açıyor ve bütün gün maç yapıyor onun başından kalkıncada tvnin kumandasını eline alıyor durmadan kanalları geziyor... konuşmayı denedim bir oyun oynatmıyorsun falan filan öyle bir konuşuyor tavır trip atıyor ki şaşırıp kalıyorum:KK67: ben istiyorum birlikte vakit geçirelim 1 ay önce bebeğimi kaybettim haliyle halen çok hassasım ilgi istiyorum tv izleyeceksek patlatalım mısırımızı açalım filmimizi birlikte izleyelim istiyorum:KK60: ama ne mümkün kumanda elinde tvdede sürekli futbol kanalları:cool: yarın evlilik yıl dönümümüz ordada özel birşey olacağını sanmıyorum:110: bu güne kadar hep ben plan program yaptım bu yıl bende yapmayı düşünmüyorum:KK35: bütün gün evde onu telefonunun arkasında pcnin arkasında görmektense çıkalım biraz dolaşalım istiyorum söyleyince de çok sıcak bu sıcakta ne yapıcaz diyor baydı beni vallah yaşlı çiftler bizden daha sosyaldir :mad:huzursuzluk büyümesin diye susuyorum kalıyorum kızlar ne yapsam ne etsemde şu teknolojiyi eşimin tepkisini çekmeden hayatımızdan birazda olsa uzaklaştırSam fikirlerinize çok ihtiyacım var :KK51:

sen onun yaptığı seylere dahil olmaya calısabilirsin mesela tlf ile uğrasıyorsa senin dizine uzansın haber okuyorsa ne okuduğunu sor devamlı :) senle paylaşsın

Bence evlilik yildonumunuz oldugunu hatirlatma hic bi tepki verme konusma bile. Anlasin tavrini.'ya evlenince boyle mi oluyo hic mi muhabbet kalmiyo bu ciftlerde

seç güzel bir film. aç tvde. hazırla mısırını felan. kurul tv. karşısına bunu izliyoruz diye emrivaki yap.

ha olmadı mı pcyi boz.

eşim eve sürekli iş getiriyordu. baktım böle olmayacak bilgisayarı kullanamayacağı hale soktum (kırmadım , windowsu göçerttim - kurmayı da biliyorum- bilgisayarcıyım. ) sonra bin bir sözle eski haline getirdim. eve iş getirmeyi adet haline getirirse gene aynısını yaparım bunu iyi bilir kendisi :KK53:.

huzursuzluk var ortada, sen huzursuzsun ya...

teknoloji geldi mertlik bozuldu gerçekten...
evdeki bilgisayarı yada interneti boz yada iptal ettir...
olmadı evde yemek yapma temizlik yapma çamaşır yıkama ütüleme sende hep telefonunla oyna o evdeyken..neden yapmadın diye sorarsa vakit bulamadım internetten de!!

X