Evet ip, öyle mi diyorsunuz ya..Telefonunuz iPhone ise gönül rahatlığıyla sıfırlayıp satabilirsiniz ama androidlerde geri getirilebiliyor diye biliyorum ben de
Evet Apple güvenlik konusunda çok hassas. Yakın zamanda ben de satacağım hiç tereddüt etmeyinEvet ip, öyle mi diyorsunuz ya..
evet doğru söylemiş sıfırlayıp satınEvet ip, öyle mi diyorsunuz ya..
Tamamdır teşekkürler çokevet doğru söylemiş sıfırlayıp satın
diğer markalardan android ben de 3 telefon var aynen sizin düşündüğünüz sebepten satmadım evde duruyorlar şu an ı phone kullanıyorum yaza model yükseltmek için ben de satacağım gönül rahatlığıylaTamamdır teşekkürler çok
eski pc leri bile güvenip satmam evde birikiyorlar ben de az paranoyak değilmişimTamamdır teşekkürler çok
Yav zaten benim derdim bana yetiyor bir de bunla uğraşamam yani. Şöyle bir gözden geçirdim günah check list baya kabarık kdfkdkdkkf gerek yok anladın mı gerek yok:deski pc leri bile güvenip satmam evde birikiyorlar ben de az paranoyak değilmişim
hoşgeldindiğer markalardan android ben de 3 telefon var aynen sizin düşündüğünüz sebepten satmadım evde duruyorlar şu an ı phone kullanıyorum yaza model yükseltmek için ben de satacağım gönül rahatlığıyla
ben banlandım filmdelisi de arkamdan gelmiş napayım ama neden banlandım bilmiyorummhoşgeldinhepiniz gittiniz beni burda bıraktınız
ben banlandım filmdelisi de arkamdan gelmiş napayım ama neden banlandım bilmiyorumm
hükümet değişince satacağım şimdi satmammYa bu telefonlarinızda pc lerinizde neler yapıyorsunuz da bu kadsr korkuyorsunuzalan adamda bi tel alayımda icindekini geri getireyim çünkü ben manyağım diyordu
Böyle yaşanmazhükümet değişince satacağım şimdi satmamm
koleksiyon yapıyorum belki de ya da ölünce onlarla gömülmek istiyorum kime neBöyle yaşanmazblack mirror falan izlemeyin ha sakın
Ölmeden önce arkadaslarına vasiyet bırakanlar var telimi yok edinkoleksiyon yapıyorum belki de ya da ölünce onlarla gömülmek istiyorum kime ne
kız benim bir WhatsApp grubum var eğer onun içine düşerse biri omgÖlmeden önce arkadaslarına vasiyet bırakanlar var telimi yok edin
kız benim bir WhatsApp grubum var eğer onun içine düşerse biri omg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?