Teknolojik alet

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Kızlar merhaba. Kendime yeni telefon almak gibi bir planım var şu an kullandığımı da çıkarayım elimden diyorum ama her zaman duyuyoruz içindekilere bir şekilde erişiyorlar falan vesaire. Satmam benim için iyi olacak telefon fiyatları malumunuz, ama içim rahat etmeyecek. Tamam sıfırlayacağım falan ama hiçbir zaman tam olarak kaybolmuyor içindekiler diye avaz avaz bağırıyorlar. Haber bültenlerinde de şahit oluyoruz şantaj yapılanlar.. tehdit edilenler. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Öneriniz var mı bana?

Telefonunuz iPhone ise gönül rahatlığıyla sıfırlayıp satabilirsiniz ama androidlerde geri getirilebiliyor diye biliyorum ben de

eski pc leri bile güvenip satmam evde birikiyorlar ben de az paranoyak değilmişim :KK53:
Yav zaten benim derdim bana yetiyor bir de bunla uğraşamam yani. Şöyle bir gözden geçirdim günah check list baya kabarık kdfkdkdkkf gerek yok anladın mı gerek yok:d

diğer markalardan android ben de 3 telefon var aynen sizin düşündüğünüz sebepten satmadım evde duruyorlar şu an ı phone kullanıyorum yaza model yükseltmek için ben de satacağım gönül rahatlığıyla
hoşgeldin ❤️ hepiniz gittiniz beni burda bıraktınız ☺️

Ya bu telefonlarinızda pc lerinizde neler yapıyorsunuz da bu kadsr korkuyorsunuz :70: alan adamda bi tel alayımda icindekini geri getireyim çünkü ben manyağım diyordu :70:

Back
X