Kızlar merhaba, size whatsapp ile ilgili bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim 1,5 aydır flört ettiğim biri var ve biz dun sabah onunla şiddetli bir tartışma yaşadık ve saçma sapan bir şekilde ayrıldık. Kalbimdeki o aşk pıtırcığı adam gitti yerine kocaman bir öküz oturdu. Yani pek medeni bir ayrılık olmadı ve o sinirlendiği zaman ne yaptığını pek bilmeyen biri, dün de sinirle arabaya atlayıp artist artist dışarı çıktığına neredeyse eminim. Normalde ne yapar eder bir şekilde özür dilemek için ya da nasıl olduğumu sormak için yazardı bu Allahın cezası öküz ama o dakikadan beri çıtı çıkmıyorSosyal medya da kullanmıyorum bu haspam.
Ben şu an inanılmaz merak ediyorum ve söylediği şeyler yenilir yutulur olmayan şeyler olduğu için de asla ona nasılsın diye sormak istemiyorum. (hep gururdan)
Kesinlikle barışmak, arayı düzeltmek gibi bir derdim olmadığını da belirtmek istiyorum, evet çok üzgünüm aklımdan çıkmıyor o laflar ama benim için mantıken bitmiştir.
Ama maalesef bu derya deniz olan merhametim yüzünden yediğim laflardan çok öldü mü kaldı mı onun peşindeyim. Şu an tek istediğim, karda yürüyüp iz bırakmadan hayatta mi değil mi onu öğrenmek. Birine aratip bakmak gibi bir durumda olamıyor çünkü yurtdışında şu an.
Ne çok yazmışım çenemin ayarı yok, hemenn sadede geliyorum, hani eskiden whatsdog diye bir uygulama vardı, whatsappta online olduğu an size bildirim geliyordu ve ne kadar süre önce çevrimiçi kaldığının falan seceresini tutuyordu o uygulama, ailecek hastasıydık kendisinin ama maalesef nazara gelmiş o attık calismiyormus. Onun gibi derde derman, minik bir çevrimiçi hayat belirtisi yakalayabilecegim, online olunca bana haber edecek minnak bur uygulama var mı bildiginiz?
Çünkü takdir edersiniz ki sapık gibi bütün gün telefon elde online olacak mı diye bakmak çok yorucu oluyor
Biliyorum milyon tane dert arasında "ay şunun derdine bak" diyeceksiniz ama vallahi bu da dert işte, kahvaltı yapamadım meraktan
Bilgisi olan varsa paylaşırsa minnettar olurum. Hepinizi seviyorum
Teknolojik nasıl çıkıyorsun kızResim cekilirken cok teknolojik cikarim ama sorunun cevabini bilmiyorum.
Daha ilkel bir yontemle yasiyor musun diye mesaj atabilirsin ya da bilinmeyen numaradan ara kapat.
Bunlar hayat belirtisi gosterdigini gosterir.
Normalde ben de öyleyim de bu biraz manyak daha geçen hafta ciddi bi trafik kazası geçirdi hız yüzünden bi şey mi oldu diye düşünmeye başladım. Ama salaklık yapıyorum galibaMerhamet diyorsun yanii haha
1.5 ay degil
10 yillik hayat arkadasim kavga ettikten sonra online olmasa
Acaba oldu mu kaldi mi yasiyor mu diye
Tereddut etmem
Gamsizlikta vol zirve bende :d
Evet bu da mantıklı :) ya kızlar evet ordan bakınca ne kadar aptalca göründüğünü tahmin edebiliyorum ama insan böyle durumlarda pek sağlıklı düşünemiyor maalesef.yaşıyodur, ölse duyardın. hem ölse napıcan diriltemezsin ki.
Ne kadar online olduğunu bilmek için sormadım ki zaten. Şimdi detayları bilmeyince siz de haklısınız tabi ben de olsam öyle düşünürdüm ki zaten dedim de, bu mu yani derdin diye düşünebilirsiniz diye. Geçen hafta ciddi bi trafik kazası geçirdi az önce de yazdim.benimle alakasi yok tabi, benim yüzümden intihar mı etti acaba tribine girmedim. Öfke kontrolü olmayan biri. Benim için zaten bitti kesinlikle, sadece bi an tam silecekken yine mi bi şey oldu acaba diye meraklandım kendi çapımda. Şu an yurtdışında olduğu için farklı bi numaradan ya da gizliden arayıp kontrol etme durumu yok. Whatsappta online olduğunu görürsem içim rahat silecektim. Yine de teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için.ne kadar gereksiz şeyler bunlar
ne işe yarayacak ne kadar online olduğunu bilmeniz?
kimle konuştuğu meçhul ayrılmışsınız zaten hesap soramayacağınıza göre anca takıntı yapılabilir bu işlerle.
Normalde ben de öyleyim de bu biraz manyak daha geçen hafta ciddi bi trafik kazası geçirdi hız yüzünden bi şey mi oldu diye düşünmeye başladım. Ama salaklık yapıyorum galiba
Ne kadar online olduğunu bilmek için sormadım ki zaten. Şimdi detayları bilmeyince siz de haklısınız tabi ben de olsam öyle düşünürdüm ki zaten dedim de, bu mu yani derdin diye düşünebilirsiniz diye. Geçen hafta ciddi bi trafik kazası geçirdi az önce de yazdim.benimle alakasi yok tabi, benim yüzümden intihar mı etti acaba tribine girmedim. Öfke kontrolü olmayan biri. Benim için zaten bitti kesinlikle, sadece bi an tam silecekken yine mi bi şey oldu acaba diye meraklandım kendi çapımda. Şu an yurtdışında olduğu için farklı bi numaradan ya da gizliden arayıp kontrol etme durumu yok. Whatsappta online olduğunu görürsem içim rahat silecektim. Yine de teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?