- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
Evet bu da mantıklı :) ya kızlar evet ordan bakınca ne kadar aptalca göründüğünü tahmin edebiliyorum ama insan böyle durumlarda pek sağlıklı düşünemiyor maalesef.
Tam numarasını falan silecekken ya bi şey olduysa diye düşünmeye başladım. Bi çevrimiçi falan göreydim, İyi bari hayattaymis diye gönül rahatlığıyla silecektim.
Neyse iyi kötü yorumlariniz için teşekkür ediyorum hepinize. Yine de bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
çevirimci olması hayatta olduğu anlamına gelmez ki, teyzem rahmetli olduğunda günlerce telefonu açıktı, kuzenim taziyeleri aldı ordan, watsappta da facebookta da online dı. geçen yaz bir yakınımı kaybettik hala face de online görüyorum bazen, eşi falan giriyor demek ki...
yani birinin ölü mü diri mi olduğunu öğrenmek için çok yanlış bir yol seçmişsiniz, bikaç gün haberleri takip edin, ya da nüfusta çalışan tanıdığınız varsa sorgulatın. ama değiştiremeyeceğiniz şeyler için de kafanızı bu kadar meşgul etmeyin, dediğim gibi, diyelim öldü bir fatiha okuyabilirsiniz en fazla, ne yapacaksınız ki.