• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teknolojik kızlar bakabilir mi?

Evet bu da mantıklı :) ya kızlar evet ordan bakınca ne kadar aptalca göründüğünü tahmin edebiliyorum ama insan böyle durumlarda pek sağlıklı düşünemiyor maalesef.

Tam numarasını falan silecekken ya bi şey olduysa diye düşünmeye başladım. Bi çevrimiçi falan göreydim, İyi bari hayattaymis diye gönül rahatlığıyla silecektim.

Neyse iyi kötü yorumlariniz için teşekkür ediyorum hepinize. Yine de bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

çevirimci olması hayatta olduğu anlamına gelmez ki, teyzem rahmetli olduğunda günlerce telefonu açıktı, kuzenim taziyeleri aldı ordan, watsappta da facebookta da online dı. geçen yaz bir yakınımı kaybettik hala face de online görüyorum bazen, eşi falan giriyor demek ki...
yani birinin ölü mü diri mi olduğunu öğrenmek için çok yanlış bir yol seçmişsiniz, bikaç gün haberleri takip edin, ya da nüfusta çalışan tanıdığınız varsa sorgulatın. ama değiştiremeyeceğiniz şeyler için de kafanızı bu kadar meşgul etmeyin, dediğim gibi, diyelim öldü bir fatiha okuyabilirsiniz en fazla, ne yapacaksınız ki.

konusu acılmsken kızlar ben esimin watsapp qr kodunu taratmistim ama pc yi kapatinca oturumda mi kapaniyo geri nasil acabiliyoruz mesajlari falan hc gelmedi pcye ?.bilen varsa yardmci olabilirmi?

Öyle deseniz ya, adamın kendi canına kastı var yani.
O zaman iyidir umarım.
Evet geçen seferki kazada da bir şeye sinirlenip apar topar basıp çıkmış ve sonuç kaza olmuştu biraz değişik bir insan zaten bu yüzden de olmayacaktı. Çok teşekkür ederim.

Affedemeyeceğin şeyler söylediğine göre kırıcı olmuş ve özür dilememiş bence merak etmeyin birşey olmamıştır. Kalp kıracak yeni bir kurban peşindedir belki.
Whatscope for whatsapp'ı bir dene istersen.

Affedemeyecegim şeyler söyledi evet, sinirlendigi zaman bambaşka bir oluyordu bugünkü 2. Ve çok daha fazla haddini aştı belki de hiç merak etmemeliyim. Çok teşekkür ederim o uygulamaya bakacağım.

bişey olmamıştır bişey olmuş olsa bile yapabileceğiniz bir şey yok.

konudaki ilk mesajda çok uzatmışsınız ve whatsappta ne kadar online kaçta çevrimiçi oldu gösteren uygulamayı sormuşsunuz, bu daha çok yaşadığına dair meraktansa karşı tarafı merak olduğu belli.

yaşadığını merak eden arkadaşını/ailesini arar en kötü haber alır, ya da bir kez arar geçmiş olsun der bitirirdi. o konuda fikir sorsanız daha farklı fikir veren olurdu zaten.

bana pek inandırıcı gelmedi bu whatsappta çevrimiçi olma süresini öğrenme amacınız o yüzden.

Evet yalan söyledim application reklamı yapmaya geldim buraya çünkü.

çevirimci olması hayatta olduğu anlamına gelmez ki, teyzem rahmetli olduğunda günlerce telefonu açıktı, kuzenim taziyeleri aldı ordan, watsappta da facebookta da online dı. geçen yaz bir yakınımı kaybettik hala face de online görüyorum bazen, eşi falan giriyor demek ki...
yani birinin ölü mü diri mi olduğunu öğrenmek için çok yanlış bir yol seçmişsiniz, bikaç gün haberleri takip edin, ya da nüfusta çalışan tanıdığınız varsa sorgulatın. ama değiştiremeyeceğiniz şeyler için de kafanızı bu kadar meşgul etmeyin, dediğim gibi, diyelim öldü bir fatiha okuyabilirsiniz en fazla, ne yapacaksınız ki.
Çok üzüldüm anlattığınız olaya evet haklısınız ama şu an ona ulaşabileceğim başka bir mecra yok, ailesinin profillerine baktım ama kapalı profiller zaten tanışmıyoruz. Belki saçma ama aklıma sadece bu geldi bugün zaten pms dönemindeyim normalden fazla hassas davranıyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Konunun tercümesi: "Kendimi nasil hatirlatabilirim, barisirsak devam edebiliriz"
İÜ

Kendimi hatırlatmak isteseydim ona direkt "nasılsın? Seni merak ettim." yazardım herhalde dimi? Nerdeyse her mesajimda söyledim asla geri dönmek gibi bir düşüncem olmadığını. Sanki "kızlar adam beni üzüp ortadan kayboldu, ne yapayım yardım edinnn" gibi bi şey yazmışım, bence okuduğunuzu iyi algilayin siz önce. Doğru ya da yanlış nasıl davranacağım konusunda kimseye akıl danışmam, olayın iç yüzünü benden iyi kimse bilemez çünkü. Burda sadece üstün koru bahsedip Uygulama bilen var mı diye sordum, Siz de bilmiyormussunuz. Burda size göre çok büyük bir dert olmasa da canımın sıkkın olduğu belli.Destek olmak yerine köstek olmasaniz keşke.

konusu acılmsken kızlar ben esimin watsapp qr kodunu taratmistim ama pc yi kapatinca oturumda mi kapaniyo geri nasil acabiliyoruz mesajlari falan hc gelmedi pcye ?.bilen varsa yardmci olabilirmi?
Evet pc yi kapatınca oturum kapanıyor olması lazım. Tekrar kodu taratin ve bilgisayarı uyku modu haricinde kapatmamaya çalışın. Bir kaç kez kullandım whatsapp webi. Siz yine bi deneyin ama whatsapp web sayfasından. Mesaj geldiği zaman uyarı geliyordu ben kullandığımda bi ses geliyordu pcden. Ama Eşiniz direkt okuduğu için gelmiyor da olabilir, sayfa açıkken takip etmeye çalışın konuşmaları. Bildirim için de bir ayar olabilir eve geçince bakıp yazarım size.

Kendimi hatırlatmak isteseydim ona direkt "nasılsın? Seni merak ettim." yazardım herhalde dimi? Nerdeyse her mesajimda söyledim asla geri dönmek gibi bir düşüncem olmadığını. Sanki "kızlar adam beni üzüp ortadan kayboldu, ne yapayım yardım edinnn" gibi bi şey yazmışım, bence okuduğunuzu iyi algilayin siz önce. Doğru ya da yanlış nasıl davranacağım konusunda kimseye akıl danışmam, olayın iç yüzünü benden iyi kimse bilemez çünkü. Burda sadece üstün koru bahsedip Uygulama bilen var mı diye sordum, Siz de bilmiyormussunuz. Burda size göre çok büyük bir dert olmasa da canımın sıkkın olduğu belli.Destek olmak yerine köstek olmasaniz keşke.

Yazmak istemezsin, cünkü:
söylediği şeyler yenilir yutulur olmayan şeyler olduğu için de asla ona nasılsın diye sormak istemiyorum. (hep gururdan :işsiz:)

Kendinle celisiyorsun baya. Zaten söyledigi seyler yenilir yutulur degilse, bu adami neden bu sekilde merak ediyorsun ki? 5 senelik kocan olsa, cocugunun babasi olsa, hadi tamam. Ama 1,5 aylik flört bu. Bu hizla birine baglaniyorsan, neden diye bi dönüp bak bence kendine.

.. ve merak etme, emin ol, turp gibidir.

Ölse napcan ki? Bi de adam seninle tartıştı diye kendini mi öldürecek bunu mu bekliyosun? Yazildi mi bilmiyorum whatsapp plus vardi bi ara en son yukleyenler orjinali kullanamiyodu bi sure falan. Baska bi yontem yok bildigim.

Ölse napcan ki? Bi de adam seninle tartıştı diye kendini mi öldürecek bunu mu bekliyosun? Yazildi mi bilmiyorum whatsapp plus vardi bi ara en son yukleyenler orjinali kullanamiyodu bi sure falan. Baska bi yontem yok bildigim.
Arkadaş neden merak ettiğini yorumlarda yazmıştı. Keşke önce bi okusaydınız.

Kimse o yüzden kendine zarar vermez. Sen peşinde koş, merak et diye artistlenir sadece.

Yazmak istemezsin, cünkü:

Kendinle celisiyorsun baya. Zaten söyledigi seyler yenilir yutulur degilse, bu adami neden bu sekilde merak ediyorsun ki? 5 senelik kocan olsa, cocugunun babasi olsa, hadi tamam. Ama 1,5 aylik flört bu. Bu hizla birine baglaniyorsan, neden diye bi dönüp bak bence kendine.

.. ve merak etme, emin ol, turp gibidir.
Çelişki falan değil sana izah etmeye çalışıyorum. Birine uzaktan çevrimiçi mi değil mi diye bakmanın nesi kendini hatırlatmak ?

Ayrıca kızlar gerçekten size de laf yetiştirmek istemiyorum, buradan yazisarak kendini ifade etmek zor. Birbirimizi tanısak şu konuşmayı Yuzyuze yapsak bambaşka olur biliyorsunuz. O kadar uzun hikaye ki gerçekten detay vermeye gerek yok bitti gitti zaten. Ortada bağlanma durumu da yok. Merak ettim ve gayet insani bir durum için yardım istedim saçma ya da değil.

Ayrıca insanlara verilen değer için bir zaman biçmek doğru değil bence, bazen yeri gelir 5 yaşındaki cocugunin babasını merak etmezsin, bu benim hayatım ve benim yaşadığım şey o an öyle hissetmemi gerekirmiş kimseye bunun hesabını verecek değilim, kendi kendime telaslandim ve kendi kendime telkin verdim. bu sabah fazla duygusaldım ve geçti.

Ölmemiş de zaten evet turp gibiymiş, gökte ararken yerde bulmuş gibi geldi haberi başka bir yolla. Konu kapandı yani zaten sabahtan beri gerim gerim gerilmisim bi sürü baska sebepten bir de burda tanımadığım insanlara açıklama yapıyorum, sanki defalarca boynuz yediğim adama geri dönsem mi diye sordum. Alt tarafı bildiğiniz uygulama var mı yok mu dedik. Aman ya neyse.

Back
X