teknolojiyi iyi bilen arkadaşlar yardimm

tutaste85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
1.856
252
123
Kk nin araştırmacı ruhlu ve teknolojiyi iyi bilen güzel bayanları sizlerin yardımına ihtiyacım var.telden google arama motorunu kullanıyorum. Sabah gezdim bir SİTE resmen ana sayfaya yapıştı çıkmıyor. Yani sayfa hiçbir şekilde kapanmıyor. Normalde gere geri tuşu öyle çıkılır ve google ye gelinir ya.onu yapamıyorum. Nasıl bu durumdan kurtulurum.teli kapatıp açtım olmadı. Teknik bilgim çok yoktur.girdiğim sitenin ismi yazılır mi yasak mı bilemedim.normal günlük bilgilerin olduğu bir yer.biraz uzun oldu kusura bakmayın .umarım bundan anlayan arkadaşlar vardir

Telefonu kapatıp açtın hala orda mı ilginç
virüs olabilir
internetinizi kapattınız mı ?

Teli açtım kapattım. Zaten tek aklıma gelen o oldu
İnterneti kapatmadan ama.işe yarar mı acaba

İnternet geçmişi, sık kullanılanlar vb. seçeneklerin olduğu bi ayarlar kısmı olması lazım "..." gibi bir gösterimi vardır köşede bir yerde. Oradan girip bi ayarlara baksanız, mutlaka seçenekler içinde bir yerlerde ilk sayfayı değiştirebileceğin bir ayarlama bölümü vardır., sık kullanılanları, geçmişi vs sil sıfırla komple en olmadı. Android mi?

Geçmişi ya da önbelleği silmenizi tavsiye ederim, tarayıcı ayarlarından yapmanız lazım ama. Önce önbelleği, çerezleri falan silmeyi deneyin, olmazsa tümden geçmişi silersiniz.

İnternet geçmişi, sık kullanılanlar vb. seçeneklerin olduğu bi ayarlar kısmı olması lazım "..." gibi bir gösterimi vardır köşede bir yerde. Oradan girip bi ayarlara baksanız, mutlaka seçenekler içinde bir yerlerde ilk sayfayı değiştirebileceğin bir ayarlama bölümü vardır., sık kullanılanları, geçmişi vs sil sıfırla komple en olmadı. Android mi?
O dediğim nereden yapılır acaba. Geçmişİ sildim ise yaramadı. Evet android

Evet sildim ise yaramadı. Yeniden açtığımdà yine aynı sayfa geldi

şimdi başka başka sayfalara girin en son girdiğiniz yerler bazen sabitleniyor yada en fazla girdiğiniz siteler diyelim bi yerde 1 saat vakit geçirdiniz tel otomatik olarak onu en başa atıyor AKILLI ya :halay:

şimdi başka başka sayfalara girin en son girdiğiniz yerler bazen sabitleniyor yada en fazla girdiğiniz siteler diyelim bi yerde 1 saat vakit geçirdiniz tel otomatik olarak onu en başa atıyor AKILLI ya :halay:
Benim En sık girdiğim yer kk dir.onun dışında pek sayfalarda sitelerde dolanmak aslında. Ama acaba virüs mü diye dusunuyorum

Evet sildim ise yaramadı. Yeniden açtığımdà yine aynı sayfa geldi
Tarayicıyi kaldırıp tekrar kurun. Ben Chrome kullanıyorum,bir kez H&M sayfasında takılı kaldı,gecmişi sildim,öyle yaptım,böyle yaptım en son kaldırdım tamamen ve tekrar kurdum,sorun çözüldü. Bir deneyin isterseniz.

Tarayicıyi kaldırıp tekrar kurun. Ben Chrome kullanıyorum,bir kez H&M sayfasında takılı kaldı,gecmişi sildim,öyle yaptım,böyle yaptım en son kaldırdım tamamen ve tekrar kurdum,sorun çözüldü. Bir deneyin isterseniz.
Canım nasıl yapacağım ya.anlatır misin.bataryayı da çıkarıp taktım aynı. Cildiracagim ya

Canım nasıl yapacağım ya.anlatır misin.bataryayı da çıkarıp taktım aynı. Cildiracagim ya
Hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama samsung kullanıyorum ben. Google Playden aratıp chrome'u buldum,yanında kaldır diye bir seçenek var oradan kaldırdım uygulamayı telefonumdan,sonra yeniden google playden yükle seçeneğine tıklayıp yükledim.
Screenshot_2016-05-04-10-45-13.webp
Buradaki kaldır tuşuyla kaldirıp yeniden yükledim.

Hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama samsung kullanıyorum ben. Google Playden aratıp chrome'u buldum,yanında kaldır diye bir seçenek var oradan kaldırdım uygulamayı telefonumdan,sonra yeniden google playden yükle seçeneğine tıklayıp yükledim.Eki Görüntüle 1825973 Buradaki kaldır tuşuyla kaldirıp yeniden yükledim.
En iyi cozum bencede:temizlik::KK45:ekrana nasil yapisiyo o sacma

Eğer android ise; telefon ayarlardından 'Uygulamalar' bölümüne girin, ordan kullandığınız arama motorunu bulun örn;Chrome. Üzerine tıklayın 'önbelleği temizle' 'verileri temizle' ya da 'varsayılanları temizle' gibi seçenekler vardır. Hepsini temizleyin.

Coooooook teşekkür ederim.kk nin tatlış bayanlarınà güvenim ve çok şükür düzeldi telif. İnşallah bir daha olmaz.

Back
X