TEKNOSA dan beyaz esya almak istiyoruz sizce iyi bi secim olur mu ?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
Nisanlim Teknosa dan alalim dedi ben niye öyle dedi pek anlamadim diger yerlerle bi kalite farkimi var yoksa fiyat farkimi hic bilmiyorum ama kaliteli ürünleri oldugunu duymustum hic gitmedim ordan alanlar varsa yardimci olabilirler mi ? :26:

canım benim annem tüm beyaz eşyalarını yeniledi ve teknosadan aldı mesela dışarda satılan 800e sorduğumuz bulaşık makinesini 500 e felan almıştı bu zamana kadarda hiç sorun olmadı hele bide samsung buzdolabının teşhir ürününü gösterdiler zerre yeri çizik diye fiyatı acayip indirmişler onu aldık belli bile olmuyo çok sıkışırsan resim felanla gözükmes bile...

anladim canim hic daha önce ordan almadigimiz icin bilemiyorum kaliteli olsunda ve istedigim marka hic farketmez nerde oldugu cok saol gercekten canim benim

öncesinde araştırma yapın ya. teknosa'da bazı ürünler dışarıdan uygun fiyata oluyor ama bazen de baya "bindirimli" olabiliyorlar.

hepsını bır alırsanız zararlı cıkarsınız teknosada sectıgınız urunlerı kampanyaya düşünce tek tek alın karlı cıkın :)

Bence Teknosadan alırsanız karlı çıkarsınız..Bizde buzdolabımızı Tv.zi ve çamaşır makinamızı teknosadan çok uyguna aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…