TEKNOSA degişim yapıyo mu ??

aklım zaten cook karışık .. bi tamam diyorum bi yok diyorum
enazından gidip bakcam cıngar cıkartmadan önce. istedigm gibi bişi görürsem söylemeyi düşünüyorum. kötü demiyorum telefona evette sevemedik birbrmizi 2gndr.. bakalm artık teknosa magduru olcam mı bnde :O

Anladım sen içine sinen modele göre karar belirle hatta bak sitesinden ve inceleme yapan sitelerden isteklerine cevap veren hangi cihaz var. Ben yaklaşık iki sene kadar yaptım bu işi başka bi teknoloji mağazasında inanırmısın bayanlar daha büyük sorun erkekler gelip bu diyor biz direk tipe bakıyoruz kavga eden çift bilirim ya

off valla inanırım
ogun abimde bi laptop aldı.bi 15 dk sürdü özelliklerine baktı karşılaştrdı hemenceck aldı..ama ben görünümüne bakıyorum msj yazmasına kamerasna falan .. ama onlar için özellik önmli..işte o yüzden aldm bunu.çembere aldılar babamla beni.tabi kafamı şişirdiler iyi dedim bende..tabi eve gelene kdrdı..sonra bşladım bunu istemiodum demeye.pes ettiler gitcem yarın.

Erkek özelliğe bakar biz dizayna. Aklında bulunsun internetden araştır öyle al oradaki satışcıya bakma oda ekmek parası peşinde prim alıcak yada devamı gelmiyecek ürünlere ekstra prim veriyorlar elden çıksın diye onu önce sunuyor yağlıya yağlıya bende yaptım iyi biliyorum

yaa işte itiraf normal tabi iş yapıo o orda..htc artık herzmn terch edilen bi marka olduna göre bana da bunu zorlatarak verdi bu ozaman çok kızdım.. ama htc one v nasıl telefon sizce. bununla mı degiştrsem diyorum.orda dikktimi cekmşti ama alt tarfnda ki uzantı için elemiştim

Canım internetden karşılaştırsana hangisi sana hitap eder anlarsın.

tamam galiba hiç gidip ugraşmıcam degişimle :129:
zaten orda başka da secebilcem bi telefon yok kaderime razı olcam

Sen olmasan teşrif etmezdim :) Valla %99 sorun çıkartıcaklar. Kutuyu açtıktan sonra değişim çok zor. Telde sorun yoksa olmaz diyecekler. Sen alışmaya çalış. Ki aldığın tel de gayet güzel.

Sen olmasan teşrif etmezdim :) Valla %99 sorun çıkartıcaklar. Kutuyu açtıktan sonra değişim çok zor. Telde sorun yoksa olmaz diyecekler. Sen alışmaya çalış. Ki aldığın tel de gayet güzel.

cook teşekkürlerimi sundum
tamam ikna oldum birde sonyyyy kullanayım bari .herseym samsung.gerçi 2 telefon var nie bukdr dert ettm bilmiyormda işte

Bende senelerdir samsung kullanıcısıyım. Başka telefonlara alışamadım. Bir sene kadar nokia kullandım ama yok yine gittim samsung aldım. Gel gelelim yiğidi öldür hakkını yeme ben olsam o elindekiyle samsungu kıyaslamam bile bence sakın değiştirme hem estetik hemde özellik, ses bakımından samsungdan üstün çünkü.
Özellikle samsungta ses denen zımbırtı çok kötü

haklısın ses olarakta güzel.ama dedigin giibi samsng ne olursa olsun alışknlık gibi.oyüzden karar veremiyorum ama alışmaya calşcam.

diger telefounm samsung ve bada.androit nerde bada nerde bide o var yani. degiştrmicem ama bi kılıf alcam içime sinen öyle devam etces artık.. yorumun için sanada teşekkr ederim..

Canım mesaj kutun dolu dönemedim. Samsungdan kat kat iyidir hem ses hem malzeme kalitesi olarak emin ol.

Canım mesaj kutun dolu dönemedim. Samsungdan kat kat iyidir hem ses hem malzeme kalitesi olarak emin ol.

tamam hemen bakıyorum.bu kutu neden cabuk doluyo sankii evt androit 2.1 de hala bazı samsunglarda. ama ilk işim kılıf almak olcak teşekkür ederim sana cok

tamam hemen bakıyorum.bu kutu neden cabuk doluyo sankii evt androit 2.1 de hala bazı samsunglarda. ama ilk işim kılıf almak olcak teşekkür ederim sana cok

Rica ederim ne demek bu klüp boşuna kurulmamış valla bende neler öğreniyorum burada. Samsung desteği de kötü ya bende de var androidli bi model ben iş yerindeki bilgisayarcıya versiyon yüklettim Türkiyeye destek sonradan geldi o gelene kadar oo ben geçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…