Tekralayan polip ve mirina tedavisi

dikenlerintaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
7
0
1
46
Merhabalar benim bir buçuk yıl arayla polip tekrarladı 46 yaşındayım doktor mirina takalım dedi tekrarlamasını engelleyeceğini söyledi bilemiyorum doğru karar verdim mi aranızda aynı durumu yaşayan varmı

Epeyidir girmemistim yeni gördüm mesajınızı ilkinde kanmam bir kac gün az oldu sonrakinde mirenadan kaynakli 50 gün sürdü ama kahveremgi ve az miktarda
Merhaba kanamamın yoğun olması üzerine ne zaman doktora gitsem polip göründü üç kez polip ameliyatı oldum kısa sürede polip üretiyo rahimim mirena takıldı 7 aydır hafif kanama yada leke şeklinde devam etti. doktorum tamamen bitmesi gerekirdi 3 ay daha bekleyelim yoksa rahimi alırız dedi. Bu durum mirenadan dolayı olabilir mi? Dedim olmaz dedi. Benim durumumda olan var mı? Ne yaptınız?

Merhabalar benim bir buçuk yıl arayla polip tekrarladı 46 yaşındayım doktor mirina takalım dedi tekrarlamasını engelleyeceğini söyledi bilemiyorum doğru karar verdim mi aranızda aynı durumu yaşayan varmı
Merhaba 43 yaşındayım bende üç kez polip ameliyatı oldum. Tedavi amaçlı Mirena takıldı. 7 ay oldu hep leke yada hif kanama halindeyim doktor tamamen bitmesi gerekirdi 3 ay daha bekleyelim rahim alma yoluna gidebiliriz dedi. sizinde nasıl mirenadan sonra tam kesildimi kanama.

Back
X