Tekrar anne olmak istiyorum 😒

45D45HB

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
2
1
1
38
Merhaba herkese hayırlı cumalar sımdı den siz bayan arkadaslarım dan bilgi edinmek istiyorum tuplerı kapalı olupta hamile kalan varmı acaba?

Merhaba herkese hayırlı cumalar sımdı den siz bayan arkadaslarım dan bilgi edinmek istiyorum tuplerı kapalı olupta hamile kalan varmı acaba?
tuplerın kapalıysa acılıyor o? dr un bişi demedi mi? belki rahim filmi sırasında acılıyordur. tupler kapalı demek ordan yumurta gecemıyor demek degıl mı?

Neden kapalı olduğu önemli..
Eğer işlevini yitirdiyse alıyorlar gerekiyorsa..
Benim bir tüpüm alındı. 4. Tüp bebek de kızım oldu.. rabbim isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun

tuplerın kapalıysa acılıyor o? dr un bişi demedi mi? belki rahim filmi sırasında acılıyordur. tupler kapalı demek ordan yumurta gecemıyor demek degıl mı?
Ben 4 sene once kapattırmıstım amalıyata hata etmısım bilmezdim tekrar cocuk ıstıycemı doktor amalıyat dedi ve dıs gebelık olma ihtimali varmıs yada para biriktirip tup bebek olucak oda oda tutarsa

Ben 4 sene once kapattırmıstım amalıyata hata etmısım bilmezdim tekrar cocuk ıstıycemı doktor amalıyat dedi ve dıs gebelık olma ihtimali varmıs yada para biriktirip tup bebek olucak oda oda tutarsa
tmm sımdı anladım. bilgili arkadaslar yazıcaktır . bu konuda tek bilgim yakın tarıhte baglatıp acılırsa daha basarılı olunuyormus amelıyatta. 4 yıl da kısa bi sure:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…