tekrar aşık et kendine

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.596
Merhabalar,
mesajim fazlasiyla karisik olmus kusura bakmayin.zihnim cok daginik toparlayamadim.
Sevdiğim insanla 7 yıldır birlikteyiz.
Güzel gunlerimiz oldu ama zor gunlerimiz de cok oldu.
bir şekilde aştık her sey rayına girdi derken..
Yaklasil iki haftadir doğru düzgün telefonda konuşmadık bazi sebeplerden dolayı sadece bir kez görüştük surat bes karış. Yakınlık göstermedi sorduklarima öylesine cevao verdi. Hele mesajlara cevap neredeyse hic olmadi.
Bugün mesajima cevap verdi ama vermez olaydi.
buzdan da buz. Resmen soğudum dedi.
Ben ağla agla bir mahvoldum.
Ara duyayim sesinden dedim.
anlatti.
benim onu sevmedigimi sadece çok uzun yillar birlikte olduğumuz icin onu istedigimi zannettigini söyledi. İçindeki bu guvensizlik duygusunun benden kacmasina sebep oldugunu soyledi.
Tabi bunlari söylerken telefonun diğer ucunda hickira hickira..
en son dedi ki "beni aşık et kendine." Çıkamıyorum ben bu yoldan. Bazen giriyorum cikmaza gercekten sevmedigini düşünüyorum dedi.
Ben de sen nasil düşünüyorsan öyle görüyorsun beni.. seni sevmiyor olsaydim bunca yil çektiğimiz sıkıntılarda yanında olmazdim. Ele ele astigimiz hic bir sey olmazdi. Sen ve ben ayri ayri olurduk dedim.
tabi eski sorunlarımız bu hale getirdi bizi bunun farkindayim ama aşmak istiyorum. Onu seviyorum istiyorum onsuzluk ne bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum.
Tekrar Aşık et beni kendine dedi.. bu nasil olacak..

sizin hayat görüşünüz ve sevgilinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben olsaydım nasıl yapardım onu anlatacağım, eğer size uygun değilse elbet dikkate almak zorunda değilsiniz.
çalışıyorsam izin alırdım beş gün bir hafta, onun da almasını sağlardım ve gidebilirsem yurt dışında gidemezsem yurt içinde sessiz sakin sadece ikimizin olduğu bir yerde tatil yapardım.
tv yok, pc yok, tablet yok, telefon sadece acil durumlarda ikimiz de birbirimiz dışındaki herkes için ölüyüz. geziyoruz, konuşuyoruz, konuşmak istemediğimizde kitap okuyoruz, aynı odada.
alışveriş yapardım, güzel kıyafetler ve tercihe göre iç giyim. aramızda cinsellik olmasa bile aynı yatakta uyurdum, aynı yatakta uyumak çiftleri yakınlaştırır.
eğer bunlar da çözüm olmuyorsa yolun sonuna gelmişiz demektir, öper, güzel günler için teşekkür eder, ağlayarak da olsa yoluma giderdim.

Çok mantıksız. Sizin onu sevmediğinizi düşünüyorsa. Nasıl kendinizi ona aşık edeceksiniz. Bu durumda hiç bir şey hissetmeyen, ya da eskisi gibi hisleri olmayan o olmalı ki aşık et desin. Çoook saçma

uzun bir ilişkide çok olağan bir durum. seneler içerisinde tüketilen şeyler artıyor. en azından size karşı dürüst olabilmesi çok güzel. dürüst davranmadan, ilişkinizin durumunu tahlil etmeden başka heyecanlara da yönelebilirdi. ben de uzunca bir süre götüremiyorum ilişkilerimi. rekorum 5 sene.. ötesi gelmiyor, tıkanıyor işte. ve ben de tüketilmiş bir ilişkiyi sürdüremiyorum.. geçenlerde bunu 8 sene sevgilisiyle birlikte yaşamiş ardından da evlenmiş ve 3 senedir evli olan bir arkadaşımla konuştum.. sıkılmadınız mı birbirinizden, o "aşk"ı hala hissedebiliyor musunuz dedim.. ara ara tıkansalar da ilk günkü gibi heyecan duyduklarını söyledi.. üretmeyen sevgi her zaman bitmeye mahkumdur, o yüzden birlikte bir şeyler üretmeli, ortak amaçlar edinmeli dedi.. bu her şey olabilir.

Ben adamın bıktığı, istemediği gibi bir izlenime kapıldım , sizi üzmemek için ayrılalım diyememiş de, sanki topu size atmış; ya beni kazanmak için çabala ya da ne yaparsan yap, terk etmekte serbestsin demiş gibime geldi. O sırada da zırvalamış bir şeyler .

İnşallah ben yanılıyorumdur ,, yanlış anlamılşımdır.

Ben adamın bıktığı, istemediği gibi bir izlenime kapıldım , sizi üzmemek için ayrılalım diyememiş de, sanki topu size atmış; ya beni kazanmak için çabala ya da ne yaparsan yap, terk etmekte serbestsin demiş gibime geldi. O sırada da zırvalamış bir şeyler .

Bende aynen öyle anladım,ayrıca bu adam acı çekmek istiyor gibi de geldi,peşinden koşmayı sürünmeyi özlemiş sanki..

İnsan kendi bulunduğu iç dünyasında karşısındaki kişinin de olduğunu sanır. Onun size karşı duygusu kalmamış ki sizinkinin de bittiğini düşünüyor ve çabayı size bırakmış diye düşündüm ben

Bende aynen senin gibi anladım

Merhabalar,
mesajim fazlasiyla karisik olmus kusura bakmayin.zihnim cok daginik toparlayamadim.
Sevdiğim insanla 7 yıldır birlikteyiz.
Güzel gunlerimiz oldu ama zor gunlerimiz de cok oldu.
bir şekilde aştık her sey rayına girdi derken..
Yaklasil iki haftadir doğru düzgün telefonda konuşmadık bazi sebeplerden dolayı sadece bir kez görüştük surat bes karış. Yakınlık göstermedi sorduklarima öylesine cevao verdi. Hele mesajlara cevap neredeyse hic olmadi.
Bugün mesajima cevap verdi ama vermez olaydi.
buzdan da buz. Resmen soğudum dedi.
Ben ağla agla bir mahvoldum.
Ara duyayim sesinden dedim.
anlatti.
benim onu sevmedigimi sadece çok uzun yillar birlikte olduğumuz icin onu istedigimi zannettigini söyledi. İçindeki bu guvensizlik duygusunun benden kacmasina sebep oldugunu soyledi.
Tabi bunlari söylerken telefonun diğer ucunda hickira hickira..
en son dedi ki "beni aşık et kendine." Çıkamıyorum ben bu yoldan. Bazen giriyorum cikmaza gercekten sevmedigini düşünüyorum dedi.
Ben de sen nasil düşünüyorsan öyle görüyorsun beni.. seni sevmiyor olsaydim bunca yil çektiğimiz sıkıntılarda yanında olmazdim. Ele ele astigimiz hic bir sey olmazdi. Sen ve ben ayri ayri olurduk dedim.
tabi eski sorunlarımız bu hale getirdi bizi bunun farkindayim ama aşmak istiyorum. Onu seviyorum istiyorum onsuzluk ne bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum.
Tekrar Aşık et beni kendine dedi.. bu nasil olacak..

Sizin ona aşık olmadığınızı düşünüyorsa "beni aşkına inandır" gbi bişi söylemesi gerekmez miydi? Beni aşık et 'ben sana aşık değilim' demek olmuyor mu?

Ayrıca sevilmediğini düşünen insan kaygılanır, korkar sizinki gbi "buz gbi" olmaz.. umarım yanılırım ama içime kötü şeyler doğdu..

Bu iliskiden hicbirsey olmaz muhtemelen son cirpinişlar bunlar mutlu edecek bi yanı kalmamiş ,siz kopan yerlere surekli dugum atip devam etmissiniz ama eskisi gibi saglam degil .. beni aşık et bencilce birsey ugraşacsksın yine eminim belki duzeldigini bile sanacaksında bu iliski bundan sonra yepyeni taze saglam olarak gitmez o kisi seni istemiyor gibi artik

nasıl olacakmış o.tekrar nasıl aşık edilirmiş saçmalık ötesi.

Sizin ona aşık olmadığınızı düşünüyorsa "beni aşkına inandır" gbi bişi söylemesi gerekmez miydi? Beni aşık et 'ben sana aşık değilim' demek olmuyor mu?

Ayrıca sevilmediğini düşünen insan kaygılanır, korkar sizinki gbi "buz gbi" olmaz.. umarım yanılırım ama içime kötü şeyler doğdu..

Aynen. o tarafı saçma. Hem sen bana aşık değilsin diyor. Bende beni kendine aşık et diyor. Bu nasıl mantık.

X