tekrar başa döndüm

papatyamlalem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
59
0
86
Ankara
arkadaşlar 30+2 haftalık hamileyim ve ilk aylardaki gibi tekrar mide bulantıları kusmalar halsizlikler kısacası hiç iyi gitmiyor yürüyüş yapmak istiyorum ayağa bile kalkamıyorum normal mi bu olanlar şuan için sizde de oluyormu bu aylarda? ben sadece ilk 3ay böyle olur biliyordum senağlama

bende 33. haftaya girdim aynı şeyler bendede var son 2 haftadır mide bulantısı ,mide yanması halsizlik kasılmalar bel ağrıları dr a söyledim oda zaman ilerledikçe daha yoğun yaşıcan bunları demişti

benimde dün akşam midem bulandı ve kustum ilk üç ay çok bulantım yoktu halbuki hemen drumuzu aradık kanama sancı su gelmesi yoksa endişelenme dinlen bol sıvı al asitli şeyler iyi gelir dedi çok artarasa hastaneye git iğne yapsınlar dedi ama gitmedim az az sık yemek lazım sanırım

bende 33. haftadayım..hamileliğin en kötü dönemini yaşıyorum sanki..heran doğurucakmışım gibi..sürekli ağrılar, kasılmalar,iştahsızlık..çok zor geçiyor çookk..

bendede 29 da baslamisti 33 e kadar mide yanmasiyla birlikte geceleri sabaha kadar kusuyodum.. sonuc erken dogum riski oldu...sürekli kuscam diye bebegi asagi itmisim(6 sise serum aldim 1 ay hic kalkmadan yattim...size tavsiyem sizdede böle bisiy olmadan doktorunuza görünün ve ben su bile icemiyodum vitaminsiz kalmistik bebisimle....

cnm bende de oldu o haftalarda bebek mideye cok baski yapmaya basladigi icin oluyor merak etme.. . ama fazla rahatsiz edici bi durum varsa doktoruna danis cunku preeklampsi belirtilerinin arasinda da istifra halsizlik sislik birden kilo alma gibi belirtilerde var..

ben 38. haftamdayım 12 martta doğumum var inşallah.aynı sıkıntıları 1 aydır yaşıyorum.geceleri inleyerek yatıyorum ağrılardan özellikle 1 haftadır kaburga ağrısı mahfetti beni.ama bunların hepsi normal arkadaşlar bebek sıkışıyor ve kendine yer açmaya çalışıyor .kramplarda kalsiyum eksikliğinden oluyor onunda çaresi bol süt vs.tüketmek.herkese hayırlı doğum diliyorum.benim için son 1 hafta geçmiyor sanki.....akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…