D
deren23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deren23
-
canim kararini vermissin zaten tabi kolay bisey degilki .. daha cok gözyasi akicak belki de.. ama birgün buda gecicek bundan emin ol.. herseyi zamana birakin derim ben.. insallah hersey gönlünce olur canim .. :1hug:
tşk ederim cnm benim 4 yılım geçti onunla hergün bir fiil sadce yatmadan yatmaya ayrılıyoduk.Şimdi hereyimde o var haliyle offf bilmiyorum ama bir an önce geçsin...
şu,. enişteniz sizehoşgeldin,balım dedi diye olay çıkaran ve bunu taciz olarak nitelendirecek kadar kıskanç olan ve s....git gibi bir küfrü savuran nişanlınız mı
birde sanırım oldukça ilgisizdi... ,
ayrılmışsınız. neler yaşadığını siz daha iyi bilirsiniz tabii. ama bu yazdıklarımda yabana atılacak şeyler değilmiş..
ama sanırım siz hala seviyorsunuz. iyice bir düşünün o zaman... iyi ve kötü yanlarını bir tartın..sonra kesin ve net kararınızı verin.. ..
o aglamış siz de ağlamışsınız seviyorsunuz birbirinizi sebep ne peki aldatma mı neden ayrıldınız?eger okypete nin dedigi gibiyse kıskançlık çok çok can yakıcı olabiliyor barışmayın derim ..
şu,. enişteniz sizehoşgeldin,balım dedi diye olay çıkaran ve bunu taciz olarak nitelendirecek kadar kıskanç olan ve s....git gibi bir küfrü savuran nişanlınız mı
birde sanırım oldukça ilgisizdi... ,
ayrılmışsınız. neler yaşadığını siz daha iyi bilirsiniz tabii. ama bu yazdıklarımda yabana atılacak şeyler değilmiş..
ama sanırım siz hala seviyorsunuz. iyice bir düşünün o zaman... iyi ve kötü yanlarını bir tartın..sonra kesin ve net kararınızı verin.. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?