Tekrar birlikte olmak için

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Merhaba kızlar sevgilime karşı anlayışsızlığımdan ve bu sebeple çıkan tartışmalar yüzünden erkek arkadaşım ayrılmamızı uygun buldu ve ayrıldık ama halen birbirimizi çok seviyoruz.başta ona kızıyordum böyle ufak sebeplerden dolayı ilişkimizi bitirdiği için ama ona artık hak veriyorum ama ben hatamı çok iyi anladım ama o korkuyor bana tekrar tekrar aynı sorunları yaşamaktan ama ben bu defa çok kararlıyım asla eski hatalarımı tekrarlamayacağım. Kuzenim onun yaşadığı yerde üniversite okuyor ve bu bahaneyle hem kuzenimi ziyaret amaçlı hemde onu görmek için oraya gitmek planım var.ona bunu söyledim kabul etti ama tekrar birleşme konusuna yanaşmıyor gibi ama ben bu defa hatamın bilincindeyim onu tekrar ilişkimize başlamak için nasıl ikna edebilirim görüşme sürecinde neler yapabilirim lütfen yardımcı olun kızlar onu çok seviyorum onunda sevgisinden şüphem yok ama bu gereksiz sorunları bir daha ona yaşatmayacağımı ona nasıl belli edebilirim yardımlarınızı bekliyorum:93:

erkek arkadaşını tam anlamıyla bunaltmıssın gibi görünüyo..sorunlar çok büyük değilse yanına gittiğinde herşeyi unutabilir..yüzyüze olmak genelde daha avantajlıdır..

aynı sorun bende de vardı buluştuk tekrar düzeldi aramız tabii ben yine aynı hataları yapmayacağım desemde tekrarladı hatalar bu konuda çok dikkatli olmak gerekiyor en ufak bi hatada hemen öne sürülecek olan şey senin geçmişte ve o an yaptığın hatalar olacak bu da ilişkiyi çok yıpratıyor. öncelikle yüzyüze olduğunuzda ne kadar üzüldüğünü ona yüz ifadelerinle ve sözlerinle gösterebilmelisin ve daha sonra eğer tekrar devam ederseniz çookk çoook dikkatli olmalısın.. barışmanız ve mutlu olmanız dileğiyle

teşekkür ederim bebeğim önerilerini dikkate alacağım

oluruna bıraksan zaten yüz yüze gelince başka olur seni seviyorsa zaten dönmek ister

bende bunaltıyorum ve anlayışssızlıkla suçlanıyorum sevgilim de böyle patlama anlarında bırakıyo beni falan snra arıyo sesimi duyunca herşey degişiyo sana kızamıcakmıyım die isyan edio bana yani vazgeçemiyoruz canım halledilir herşey ama siz ne kdr süredir birlktesiniz

canım 2 senedir birlikteyiz :93: seviyorum onu ben hemde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…