• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar gideyim mi

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
854
Puanlar
123
12 gün önce dahiliye konrtole gittim plt yükselmis mi diye kan sulandırıcı sonrasi biraz düşmüştü cünkü. Yükselmişti o zaman 248 cıktı ama bende ıkı gündür kolumda bacagimda morluklar cikti. Eskiden kolumda hıc cıkmazdi.Lösemi 12 günde plt düsürüp kanama yapar mi

Psikoloğa gidin lütfen. Benzer süreçleri ben de yaşıyorum sağlık anksiyetem var ama doktora gitmiyorum gittikçe anksiyetem artıyor çünkü. Bu kadar süredir lösemi olsanız muhtemelen şu an yaşamıyor olurdunuz.

12 gün önce dahiliye konrtole gittim plt yükselmis mi diye kan sulandırıcı sonrasi biraz düşmüştü cünkü. Yükselmişti o zaman 248 cıktı ama bende ıkı gündür kolumda bacagimda morluklar cikti. Eskiden kolumda hıc cıkmazdi.Lösemi 12 günde plt düsürüp kanama yapar mi
Doktorlar bıktı senden. Rahat bırak insanları

Bugun nefes alamadığım için acile gittim kan vs bakıldı normal dedi.Ama e nabıza düşmedi saatler oldu. Kan sonuclari karşıma ihtimali var mi acillerde

sizin acile dahiliyeye falan değil psikiyatriye gitmeniz lazım

Psikoloğa gidin lütfen. Benzer süreçleri ben de yaşıyorum sağlık anksiyetem var ama doktora gitmiyorum gittikçe anksiyetem artıyor çünkü. Bu kadar süredir lösemi olsanız muhtemelen şu an yaşamıyor olurdunuz.
Merhaba yinede " lösemi olsanız muhtemelen şuan yaşamıyor olurdunuz " cümleniz bence hoş değil.Bir lösemi hastasının bu cümleyi okuduğunu varsayın ne kadar umut kırıcı.

Back
X