Bu kadar konu içerisinde bu kısma takıldığınıza göre bütünü algılayamamışsınız.
Ya da içiniz fesat.
Kızın makyaj çantası süpürge yaparken elimden düştü ve tesadüfen buldum diyorum,
mesleğim itibariyle konuya girişisimde bir önceki konuda yazılanlara açıklık getirmekti.
Yazık çok yazık...
Ben hayatımda böyle bir sorumluluk almam diyorsunuz umarım karşılaşmazsınız, ben kimseye birşey yaşatmadım, kız bizim hanemizde kaldığı sürece kendi ailesini bizim ailemizide zor durumda bırakacak şeyler yaptı, tutupta kızı bile bile bile tanıştırmadık arkadaşımızla, biri misafirimiz biri de buradaki en yakın arkadaşlarımızdandı, böyle olacağını bilemezdik kaldı ki bu kız tanıştırdığımız arkadaş dışında bir sürü kişiyle buluşmaya başladı konuyu iyi okumuyorsunuz, sadece muhalefet olmak var ne zaman karardı bu kadar ruhlarınız, ben haneme zarar verecek herşeyden uzak tutmak adına bu kızla konuştum ve ablasına durumu ilettim ablası da zaten uçak biletini aldı ve döndü kız. Buraya konu açarken de aman kızı misfir ettim şunla oldu bunla oldu diye yakınmadım, tek sorduğum şey konu başlığından da anlaşılacağı üzere tekrar hayatımıza girmek istiyor ne yapmalıyızdan ibaretti.
Evet Allah o kızı bizden korusun bir daha hayatımıza girmesin ve ne aileme bulaşsın ne bana.. 24 yaşında üniversite okumaya gelen bir genç kız ya ailesine yakışır bir durum sergilemeli ya da kaldığı emanet edildiği aileye.. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki hiç bir aile artık evlatlarını zaptedemiyor,çok mumükemmelsiniz, çok mu iyi evlatlar yetiştiriyorsunuz ben anlamadım.
Böylesi bir durumda kapısını açan ve sadece yalan söylerek kandırılmaya çalışılan dışarıda her bir haltı yiyipeve gelince yenge ben sana hiç yalan söyler miyim vallahi okulda ders uzadı ondan geciktim, okul çıkışı arkadaşlarla ders çalıştık, yok yenge o çocuk benim abim ben ona o gözlebakmıyorum gibi yeminlerle bu zamana kadar aldatılan bir insanım ve bunu bana ve eşime yapan kişi hiçbirşey olmamış gibi tekrar hayatımıza giriyorsa orada bir duracak.
teşekkür ederim anladığınız için değer yargılarımıza uyardı neden uymasın zira kendine sahipi çıkıp çıkmaması onun sorunu, bizlerde eşlerimizle tanışıp buluştuk bir yola girdik ancak bu kız her çıktığında ve eve geldiğinde yeni birisiyle tanıştığını anlatıyordu ve bu arkadaşlıklarında karşı tarafı umutlandırıp tekrar bir diğerine yöneliyordu bunları da bigüzel bana anlatmaya başlayınca bir kaç kez kendine dikkat etmesi için uyardım ancak en son evden okula diye çıkıp il dışına bir adamla ki bana daha önceden anblattığı kadarıyla bu adam evli akşam geç saatte eve dönünce benimde sabrım taştı.
Ve gereken konuşmayı yaparak bu durumun bu şekilde gitmeyeceğini sorumluluğun ailesinde olduğunu başıan bir şey gelirse cevap veremeyeceğimizi bu durumu ablasına anlatıcağımızı ve ona göre davranacağımızı belirtik ve kızı ailesine geri gönderdik..
Kız üniversite okumaya geldi ancak bir kere dahi o okula gitmemiş hep gittim diyordu, buradan ayrılmadan öncede kaydını sildirip gitmiş.
Şimdi neden tekrar dönmek istiyor hem de kayınvalidemi arayarak bunu söylüyor ben bu noktada dert sahibi olduğum için sizlerle paylaştım.
2011 yılından beri bu forumu takip eder ancak yorum yahut konu falan açmazdım doğru dürüst.
Böyle bir konu açtıktan sonra bu kadar eleştirilmek beni çanta karıştıran bir kişi ilan etmek hatta ileriye taşıyıp bu kızı pazarlama vs gibi cümleler kullanmak benim ne çevremden ne de arkadaşlarımdan duyup görmüş olduğum bir şey değil.
Bu forumda herkes konunun özünü anlamadan yargılama hakkını kendinde bulur olmuş.
Herkes bir fesatlıkla ortalığı karıştırmaya başlamış.
Biz insan olara ne zaman bu hle geldik?
O kadar üzgünüm ki bu konuyu açtığım için kendimden nefret ediyorum.
Bu buraya yazdığım son mesaj.
Değer verip cevap veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.