Tekrar Hayatımıza Girmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?.

ben kendi çocuğumun sorumluluğunu bile zor alıyorum eşimle ortak karar almaya çalışıyoruz... iyi bir özgüveniniz var büyük bir kzıın sorumluluğunu alacak hemde üniye giden ailesine durumun içine girmeden detaysız bir şekilde anlatın kızlarının sorumluluğu size deil onlara ait yarın bişi olursa kıza sebep gösterilirsiniz...

Bu yorumu görmeden cevap yazmış bulundum.
Siz eksik bilgiler verip eski konunun linkini kaç yorum sonra atıyorsunuz. Sonra da ister bak ister bakma tribine giriyorsunuz. Gerçekten tek amacınız yanlış anlaşılmakmış. Fikir falan umrunuzda değilmiş. Yukarıdaki yaptığım yorumu yok sayın siz.
EKsik bilgi falan vermedim hem önceki konuda hem kendimi anlatabilmek adına bu konuda yeterincef teferruata girdim ancak dünden beri sadece saldırılıyor sizden sonra yorum yazan arkadaşın yaptığı gibi bu kadfar yanlış anlaşılma üstüne hala bu tip yorumlar aldıktan sonra sizin tepkiniz ne olurdu acaba, insanlart sadece eleştirmekiçin buradalar 2 günde yazmaktan ve anlatmaktan yoruldum..kusura bakmayın.

Konunuzu yeni okudum link atmazsanız nerden bilelim ki,
Burada herkes kendi fikrini söylemeye çalışıyor siz niye bukadar gerginsiniz anlamadım
Hayır konunuzun son güncel halini yazmadan başına link ekleseydiniz madem ,ne biz soru sorardık konuyu anlamak için ne de siz bu kadar yersiz tribe girerdiniz.

Konunuza gelince kız madem bu kadar arsız ne diye hala sorumluluk alıyorsunuz !
Koca şehirde uygUn ev mi yok ? ayrıca yoksa da yok ne işi var evimde aile dostuda olsa birkaç gün idare edersinde sonrası tamamen düzenimi bozar.Benimde kendi aile hayatım ve özelim var neticede.

Doğru düzgün okuyacaksa gitsin düzgün 3 arkadaş bulsun 800 kira 3 e bölünsün.
Ne bu rahatlık yani herkes biliyor bu yaptığını ailesi bilmiyor .
Çocuk değil ki kulağını çekip terbiye edesiniz,başınıza risk alırsınız asla kabul etmeyin derim

peki şu soruyu cevaplar mısınız?
bu kız eşinizin arkadaşı sıfatıyla mı geldi kaldı kv kp ile? yoksa akraba falan mı?
eşimin arkadaşı ve aile ile de uzun zamandır tanışıyor aileler de arkadaş yani eski yaşadıkları yerden mahalleden komşuları..

Kayinvalidenle ustu kapali bir sekilde konusup sizin evde kalmasini uygun bilmadiginizi soyleyeceksiniz dahada israr ederse olaylari aynen anlatacaksiniz. Bosuna dememisler iyilikten maraz dogar diye... bu is size kalir daha cok basiniz agrir. Siz kimse duymasin diye cekiniyorsuniz oda bunu bilip kayinvalide uzerinden size gelmeye calisiyor. O rahata alismis sizde ki rahatligi ozlemistir ondan gelmek ister size. Kesinlikle taviz vermeyin.. herkezle bu halti yiyorsa kocanizla yapmamasi icin bir neden yok bosver baska yerde patlak versin bu arabanin tekeri..sizde patlarsa parcalar sizin eve dagilir.

Konunuzu yeni okudum link atmazsanız nerden bilelim ki,
Burada herkes kendi fikrini söylemeye çalışıyor siz niye bukadar gerginsiniz anlamadım
Hayır konunuzun son güncel halini yazmadan başına link ekleseydiniz madem ,ne biz soru sorardık konuyu anlamak için ne de siz bu kadar yersiz tribe girerdiniz.

Konunuza gelince kız madem bu kadar arsız ne diye hala sorumluluk alıyorsunuz !
Dünkü konu anlamadığım nedenlerle kapandı 2011 yılından beri üyeyim ama konu açmayı ona link eklemeyi falan bilmiyorum bu konun başlarında yazdığım mesajda link verdim o kadar böyle birşey olduğunu bilseydim bu kadar suçlanmak yerine elbette daha net bilgilendirirdim, ancak başlıkta olmasa bile yorumlarda link vardı ve daha sonra da anlattım zaten, benim gerildiğim nokta insanların bu kızı pazarlamış gibi olmuşsun, aman çantasını neden karıştırdın gibi ithamları, yoksa isteyen her türlü eleştiriyi yapsın benim vicdanım rahat o an için kıza yardım etmemiz gerekiyordu ancak ummadık taş baş yardı :)
Koca şehirde uygUn ev mi yok ? ayrıca yoksa da yok ne işi var evimde aile dostuda olsa birkaç gün idare edersinde sonrası tamamen düzenimi bozar.Benimde kendi aile hayatım ve özelim var neticede.

Doğru düzgün okuyacaksa gitsin düzgün 3 arkadaş bulsun 800 kira 3 e bölünsün.
Ne bu rahatlık yani herkes biliyor bu yaptığını ailesi bilmiyor .
Çocuk değil ki kulağını çekip terbiye edesiniz,başınıza risk alırsınız asla kabul etmeyin derim

Kayinvalidenle ustu kapali bir sekilde konusup sizin evde kalmasini uygun bilmadiginizi soyleyeceksiniz dahada israr ederse olaylari aynen anlatacaksiniz. Bosuna dememisler iyilikten maraz dogar diye... bu is size kalir daha cok basiniz agrir. Siz kimse duymasin diye cekiniyorsuniz oda bunu bilip kayinvalide uzerinden size gelmeye calisiyor. O rahata alismis sizde ki rahatligi ozlemistir ondan gelmek ister size. Kesinlikle taviz vermeyin.. herkezle bu halti yiyorsa kocanizla yapmamasi icin bir neden yok bosver baska yerde patlak versin bu arabanin tekeri..sizde patlarsa parcalar sizin eve dagilir.
Teşekkür ederim net bir şekilde anayıp kırmadan cevap verdiğiniz için, kayınvalideye konuyu anlatmak istiyorum ama bu konuda buradaki insanlar gibi o da beni suçlarssa diye korkmaya başladım dünden sonra ..
Kayınvalideme anlatıp kızın annesi ile konuşturmayı kızını buraya gönderse dahi bizde kalmayacağını bilmesini annesine anlatmasını istemek aklımdan geçmedi değil..

Bu arada yazdığım yorumun içine eklemişsiniz yorumunuzu hepsi birbirine karışmış :KK48:Bende alıntı yapılıpp yorum yapılmış cevap nerde diye geziniyorum :KK70:

Zaten bende oradan gördüm link'i ama hani keşke siz atsaydınız ama sizde bilmiyormuşsunuz birşey diyemiceğim ozaman :) ,benim gibi yeni gören birçok üye var konunuzu bu yüzden bu soru yağmuru.

Bu arada yazdığım yorumun içine eklemişsiniz yorumunuzu hepsi birbirine karışmış :KK48:Bende alıntı yapılıpp yorum yapılmış cevap nerde diye geziniyorum :KK70:

Zaten bende oradan gördüm link'i ama hani keşke siz atsaydınız ama sizde bilmiyormuşsunuz birşey diyemiceğim ozaman :) ,benim gibi yeni gören birçok üye var konunuzu bu yüzden bu soru yağmuru.

ben sadecebu forumu bilgi almak amacıyla kullanıyordum, hayatımda ilk defa çıkmaza düştüm ve fikir almak istedim çünkü beklemediğimiz ve daha önce yaşamadığımız bir durumdu bu ve yanlış adım atıp huzurumuzu tekrar kaçırmak istemedim ancak o kadar çokeleştiri aldım ki inanın gerildim, üzüldüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum.. editörlerden konuyu kapatmalarını dahi istedim,bekliyorum..

ben sadecebu forumu bilgi almak amacıyla kullanıyordum, hayatımda ilk defa çıkmaza düştüm ve fikir almak istedim çünkü beklemediğimiz ve daha önce yaşamadığımız bir durumdu bu ve yanlış adım atıp huzurumuzu tekrar kaçırmak istemedim ancak o kadar çokeleştiri aldım ki inanın gerildim, üzüldüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum.. editörlerden konuyu kapatmalarını dahi istedim,bekliyorum..

Üzülmeyin o kadar derim ben .TEKRAR diyorum almayın evinize asla .

ben kendi çocuğumun sorumluluğunu bile zor alıyorum eşimle ortak karar almaya çalışıyoruz... iyi bir özgüveniniz var büyük bir kzıın sorumluluğunu alacak hemde üniye giden ailesine durumun içine girmeden detaysız bir şekilde anlatın kızlarının sorumluluğu size deil onlara ait yarın bişi olursa kıza sebep gösterilirsiniz...

evet başlarda kıza olan güvenimizden içimiz rahattı sonradan bu anlattıklarımbaş gösterince yarın birşey olursa ailesi biz size emanet ettik sebepsiniz derse diye sadece ablasına konuyu açarak bu sorumluluğu alamayacağımızı belirttik, uçaktan inene ve ablasının yanına gidene kadar bizim sorumluluğumzda sonrasında bizden uzak olsun dedi eşim.. bu zamana kadar da öyleydi taki kayınvalidemi arayıp ben geri gelecem diyene kadar :(

KV NİZ KABUL ETMESİN bence başka bir şehirde üni okuyan kişilere tabiki yardım etmeliyiz ama evimize alarak diil...

Madem bidaha hayatinizda istemiyosunuz esinizin ailesine citlatin. Yani aramizda bi konu gecti size anlatmamiza gerek yok ama geri gelmemesi lazim sonra size sorun olarak donebilir gibi biseyler desin esiniz.

Sanırım kayınvalideye ve babama durumu anlatmak en doğrusu, en azından kız ailesine ben yine orada kalıcam diye yalan söylese dahi annem buna engel olacaktır, ailede ona göre önlemini alır ya da ir yurda yerleştirir.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

Bence kızı arayın ve eğer ısrarla gelmek istiyorsa ailesine yediği naneleri anlatacağınızı hatta ispatlayabileceğinizi söyleyin gelmeni istemiyorum benim evime kısa ve net başka bişey yapmanız gerekmiyor bence

Bu kadar konu içerisinde bu kısma takıldığınıza göre bütünü algılayamamışsınız.
Ya da içiniz fesat.
Kızın makyaj çantası süpürge yaparken elimden düştü ve tesadüfen buldum diyorum,
mesleğim itibariyle konuya girişisimde bir önceki konuda yazılanlara açıklık getirmekti.
Yazık çok yazık...

Ben hayatımda böyle bir sorumluluk almam diyorsunuz umarım karşılaşmazsınız, ben kimseye birşey yaşatmadım, kız bizim hanemizde kaldığı sürece kendi ailesini bizim ailemizide zor durumda bırakacak şeyler yaptı, tutupta kızı bile bile bile tanıştırmadık arkadaşımızla, biri misafirimiz biri de buradaki en yakın arkadaşlarımızdandı, böyle olacağını bilemezdik kaldı ki bu kız tanıştırdığımız arkadaş dışında bir sürü kişiyle buluşmaya başladı konuyu iyi okumuyorsunuz, sadece muhalefet olmak var ne zaman karardı bu kadar ruhlarınız, ben haneme zarar verecek herşeyden uzak tutmak adına bu kızla konuştum ve ablasına durumu ilettim ablası da zaten uçak biletini aldı ve döndü kız. Buraya konu açarken de aman kızı misfir ettim şunla oldu bunla oldu diye yakınmadım, tek sorduğum şey konu başlığından da anlaşılacağı üzere tekrar hayatımıza girmek istiyor ne yapmalıyızdan ibaretti.
Evet Allah o kızı bizden korusun bir daha hayatımıza girmesin ve ne aileme bulaşsın ne bana.. 24 yaşında üniversite okumaya gelen bir genç kız ya ailesine yakışır bir durum sergilemeli ya da kaldığı emanet edildiği aileye.. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki hiç bir aile artık evlatlarını zaptedemiyor,çok mumükemmelsiniz, çok mu iyi evlatlar yetiştiriyorsunuz ben anlamadım.
Böylesi bir durumda kapısını açan ve sadece yalan söylerek kandırılmaya çalışılan dışarıda her bir haltı yiyipeve gelince yenge ben sana hiç yalan söyler miyim vallahi okulda ders uzadı ondan geciktim, okul çıkışı arkadaşlarla ders çalıştık, yok yenge o çocuk benim abim ben ona o gözlebakmıyorum gibi yeminlerle bu zamana kadar aldatılan bir insanım ve bunu bana ve eşime yapan kişi hiçbirşey olmamış gibi tekrar hayatımıza giriyorsa orada bir duracak.

teşekkür ederim anladığınız için değer yargılarımıza uyardı neden uymasın zira kendine sahipi çıkıp çıkmaması onun sorunu, bizlerde eşlerimizle tanışıp buluştuk bir yola girdik ancak bu kız her çıktığında ve eve geldiğinde yeni birisiyle tanıştığını anlatıyordu ve bu arkadaşlıklarında karşı tarafı umutlandırıp tekrar bir diğerine yöneliyordu bunları da bigüzel bana anlatmaya başlayınca bir kaç kez kendine dikkat etmesi için uyardım ancak en son evden okula diye çıkıp il dışına bir adamla ki bana daha önceden anblattığı kadarıyla bu adam evli akşam geç saatte eve dönünce benimde sabrım taştı.
Ve gereken konuşmayı yaparak bu durumun bu şekilde gitmeyeceğini sorumluluğun ailesinde olduğunu başıan bir şey gelirse cevap veremeyeceğimizi bu durumu ablasına anlatıcağımızı ve ona göre davranacağımızı belirtik ve kızı ailesine geri gönderdik..
Kız üniversite okumaya geldi ancak bir kere dahi o okula gitmemiş hep gittim diyordu, buradan ayrılmadan öncede kaydını sildirip gitmiş.
Şimdi neden tekrar dönmek istiyor hem de kayınvalidemi arayarak bunu söylüyor ben bu noktada dert sahibi olduğum için sizlerle paylaştım.
2011 yılından beri bu forumu takip eder ancak yorum yahut konu falan açmazdım doğru dürüst.
Böyle bir konu açtıktan sonra bu kadar eleştirilmek beni çanta karıştıran bir kişi ilan etmek hatta ileriye taşıyıp bu kızı pazarlama vs gibi cümleler kullanmak benim ne çevremden ne de arkadaşlarımdan duyup görmüş olduğum bir şey değil.
Bu forumda herkes konunun özünü anlamadan yargılama hakkını kendinde bulur olmuş.
Herkes bir fesatlıkla ortalığı karıştırmaya başlamış.
Biz insan olara ne zaman bu hle geldik?
O kadar üzgünüm ki bu konuyu açtığım için kendimden nefret ediyorum.
Bu buraya yazdığım son mesaj.
Değer verip cevap veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
forum ben bildim bileli böyleydi, burada kocasında dayak iyiyp dakkasında boşardım bana su getirmeyen erkeği diyen de var kendini bilmemne üniveristeli diye tanıtan da ama konulara bakıyorsun şaka gibi... neyse ben kızdan pek hoş kokular almadım evinizden uzak tutun onu... net ...

Doğum kontrol hapı sadece seks sonrası kullanılan bir hap degil. Adet düzensizliği olanlara doktor tavsiyesi ile kullandırılır. Ancak hoslandigi adamın evinde kaliyorsa elbet bisiler yaşanıyordur. Emanet olarak baktiginiz icin karalar baglamissiniz ama kızın dusunmedigi organının derdi sizi mi gerdi yahu bırak sen zaten gerekli seyi yapmıssın kabul de etme evine yurtta kalsın

Sen forumdakılere takılma nıtekim kocasının baska kadınlara bakıp orgazm olmasina ay nolacak diyen bi kadın topluluğu var

Back
X