• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar inanmamalıydım..

kesinlikle arama!
o çoktan aramıştır kızı seni ararsa söyle de böyle de...artık kimseye güvenim kalmadı benimde
arayıp mesaj atıp kendini küçük düşürme sakın...
zaten onun için bi çok sey yaptın katlandın ona diger konulardan biliyrum
üzme kendini onun gibi bir insan için..

çok zor biliyorum ama hepsini unutucaksn bize deger veren insanlar karşımıza çıkmadıgı için böyle degersiz hissdiyoruz kendimizi...ama hepsi geçicek zamanla
yaşıda çok küçük olgun değilki bikere..
onsuz da mutlu olabilirsin yeterki bunda inan..

yazmaz arardım.. kimle görüşüyorum..bu numara erkek arkadasıma sürekli mesaj atıyor merak ettim nerden tanışıyorsunuz derdim.. aralarında bişey yoksa kız zaten söyler..ha varsada tek değilim diye düşünür oda üzülür.. kız neye gülecek sevgilini kıskanmak en doğal hakkın. adamı önemsemek değil amaç aptal yerine konmamak ...

tmm öyle yapiyim önce biraz düşüniyim sonra arayıp söyliyim..
o kızında haberi olsun dediğin gibi..
çok teşekkür ederim...

kesinlikle arama!
o çoktan aramıştır kızı seni ararsa söyle de böyle de...artık kimseye güvenim kalmadı benimde
arayıp mesaj atıp kendini küçük düşürme sakın...
zaten onun için bi çok sey yaptın katlandın ona diger konulardan biliyrum
üzme kendini onun gibi bir insan için..

çok zor biliyorum ama hepsini unutucaksn bize deger veren insanlar karşımıza çıkmadıgı için böyle degersiz hissdiyoruz kendimizi...ama hepsi geçicek zamanla
yaşıda çok küçük olgun değilki bikere..
onsuz da mutlu olabilirsin yeterki bunda inan..

ya kafam çok karıştı ne yapsam daha mantıklı :S
arayıpkızın tepkisini merak ediyorum aslında..
ama rezil olmakta istemiyorum..

umarım canım umarım..kendimi yıprattığımla kaldım hep onun yüzünden..

anlıyrum seni canım ben olsam bende merak ederdim kızın ne diyecegini
ama başka bi konuda okumustum aynı bunun gibi kız erkek arkadasının konutugu kızı arıyo..
karşıdaki sadece arkadasız diyo...sonradan ögreniyokı erkek arkadası dedirtmiş

yanı belki o senden önce aramıştır kızı işte seni biri ararsa arkadaşız de filan bişey varsa bile ögrenemezsin

biraz fazla ayrıntılı düşünüyrum belki ama kimseye guven kalmadı bende:50:

erkek arkadasın sana asla doğruyu söylemeyecek.. ve senin kafanda hep soru işaretleri kalacak belkide devam edeceksin ilişkine ama kızı ararsan kesin çıkar ortaya anlarsın gerçeği

anlıyrum seni canım ben olsam bende merak ederdim kızın ne diyecegini
ama başka bi konuda okumustum aynı bunun gibi kız erkek arkadasının konutugu kızı arıyo..
karşıdaki sadece arkadasız diyo...sonradan ögreniyokı erkek arkadası dedirtmiş

yanı belki o senden önce aramıştır kızı işte seni biri ararsa arkadaşız de filan bişey varsa bile ögrenemezsin

biraz fazla ayrıntılı düşünüyrum belki ama kimseye guven kalmadı bende:50:

sendemi bendensin:47:
of allahım bu erkekler ya..
daha ne istiyolar..
biraz bekliyim bakalım..bi şekilde bana ulaşır barışmak için..
o sırada kızı ariyim diyorum..
dedirticeni sanmıyorum..gerçi bunu yapan herşeyi yapar..!!

erkek arkadasın sana asla doğruyu söylemeyecek.. ve senin kafanda hep soru işaretleri kalacak belkide devam edeceksin ilişkine ama kızı ararsan kesin çıkar ortaya anlarsın gerçeği

peki ya kız yok arkadaşız gerçkten benim yüzümden aranızı bozmayın v.s v.s diye girerse konuya:S?

sendemi bendensin:47:
of allahım bu erkekler ya..
daha ne istiyolar..
biraz bekliyim bakalım..bi şekilde bana ulaşır barışmak için..
o sırada kızı ariyim diyorum..
dedirticeni sanmıyorum..gerçi bunu yapan herşeyi yapar..!!

bekle canım bu arada sakin kafayla düşünürüsün
hakkında hayırlısı olur umarım...

peki ya kız yok arkadaşız gerçkten benim yüzümden aranızı bozmayın v.s v.s diye girerse konuya:S?

sevgiliyse böyle dermi sence??yada senle sevgili olmasını kaldırabilirmi?? belki kızın senden haberi bile yoktur.. az çok anlarsın konuşma tarzından mesajlarınızı gördüm pek arkadas gibi değildi dersin..

sevgiliyse böyle dermi sence??yada senle sevgili olmasını kaldırabilirmi?? belki kızın senden haberi bile yoktur.. az çok anlarsın konuşma tarzından mesajlarınızı gördüm pek arkadas gibi değildi dersin..

2tane kız daha var..
onlarıdamı arıycam..
aslında öğrenmek için aramalıyım hepsini:59:
evet evet:59:

bir söz vardıır ya şimdi tam hatırlamıyorum,akıl al ama en sonnuda içinden geleni,istediğini kendi bildiğini yap diye. o zaman şans vermeseydin şimdi için huzursuz olcaktı,keşkelerle yaşıcaktın belki de. şans verseydim,belki her şey iyi olurdu hemen kestirip atmasaydım diye düşünebilirdin. ama şimdi yaşadın gördün ileriye dönüp baktığında bir pişmanlığın olmucak,alnın dik yürüyeceksin ileriye doğru. sen değil,o seni kaybettiğine yanacak:34: sevgiler:70:

kesinlikle katılıyorum... şimdi olanlardan ders çıkar sadece önüne bak.. sen elinden geleni yapmışsın pişmanlıklar keşkeler ona kalsın..

yazmaz arardım.. kimle görüşüyorum..bu numara erkek arkadasıma sürekli mesaj atıyor merak ettim nerden tanışıyorsunuz derdim.. aralarında bişey yoksa kız zaten söyler..ha varsada tek değilim diye düşünür oda üzülür.. kız neye gülecek sevgilini kıskanmak en doğal hakkın. adamı önemsemek değil amaç aptal yerine konmamak ...

tek değilim der üzülürmü?:)) yani yanlış anlamayında bu kişi liseli yada daha minik değildi diye hatırlıyorum..yani bu saydıklarınız falan insanı küçülten şeyler..yani aldatılacağına emin biri arayıp o bayanla iletişime nasıl geçer??yani insanın bir gururu kendine saygısı vardır..bunu insan kendine nasıl yakıştırabilir???yani yorumlarda çoğu kişi ayrılmasından yana farkındaysanız yani bu fikriniz kusura bakmayında garip geldi..sevgilimi paylaşıyoruz haberiniz olsun gibi birşey bunu yapmak..ne diye aranızdaki sohbet falan bu böylemi desin..daha güldürecek kendini yani bunu yaparsa..bakın size asla lafım yok çevremde böyle yapanlar var biliyorum yaşayanların ne duruma düştüklerini..nefret etmek isterken muhatap olduğundan asıl daha kendinden nefret eder..alacağı cevap aşağılatan olursa pişmanlığıyla kalır.yazardım o tanıdığımın aldığı cevabıda burda gerçekten denecek şey değil..dediğim gibi insanda kendine saygı gurur vardır ve kalkıpta karşıdaki kadınla kavga yada arkadaşmış gibi anlayışlı konuşma yapılmaz..

tek değilim der üzülürmü?:)) yani yanlış anlamayında bu kişi liseli yada daha minik değildi diye hatırlıyorum..yani bu saydıklarınız falan insanı küçülten şeyler..yani aldatılacağına emin biri arayıp o bayanla iletişime nasıl geçer??yani insanın bir gururu kendine saygısı vardır..bunu insan kendine nasıl yakıştırabilir???yani yorumlarda çoğu kişi ayrılmasından yana farkındaysanız yani bu fikriniz kusura bakmayında garip geldi..sevgilimi paylaşıyoruz haberiniz olsun gibi birşey bunu yapmak..ne diye aranızdaki sohbet falan bu böylemi desin..daha güldürecek kendini yani bunu yaparsa..bakın size asla lafım yok çevremde böyle yapanlar var biliyorum yaşayanların ne duruma düştüklerini..nefret etmek isterken muhatap olduğundan asıl daha kendinden nefret eder..alacağı cevap aşağılatan olursa pişmanlığıyla kalır.yazardım o tanıdığımın aldığı cevabıda burda gerçekten denecek şey değil..dediğim gibi insanda kendine saygı gurur vardır ve kalkıpta karşıdaki kadınla kavga yada arkadaşmış gibi anlayışlı konuşma yapılmaz..
arkadas aldatıldığından emin değilki?? kafasında soru işaretleri var .. bende ayrılsın derim ama en azından gerçekleri öğrenip ayrılsın ..öteki türlü erkek arkadası bin tane yalan uydurup inkar edecek ..

üzüldüm ama gerçekten şans vermeseydin hep keşke diyecektin şimdi tamamen anlamış oldun Rabbim sabır versin atlatırsın inşallah üzme kendini demek boş illaki üzüleceksin ama emin ol senin gibi birini üzdüğü ve kaybettiği için hayatı boyunca kahrolacak o çünkü senin gibi kimse ilgilenmeyecek sevmeyecek onu köpek olacak peşinde sen yüz çevireceksin ve karşına öyle biri çıkacakki çok mutlu olacaksın canım zamana bırak sadece herşeyi bunu da yaşamam gerekiyormuş de çok yıpratma kendini tamamen pat diye unutman imkansız ama dua et Rabbime geçecek inşallah..

Aynen katılıyorum..
şans verilmemeli eğer hata yapılmış ise..
zaten o insan iyi biri olsa seçimimizi doğru insan olarak kullanmış olsak şansı hakedicek pozisyana gelmezdi asla içinde bulunduğumuz ilşkilerimiz..
zerre değişmiyolar
bende şans verdim pişmanımmm hemde çok pişmanım

Bence hata hatayı kovalar yaşadığı sürece bunun sonu gelmez sen kendine bir yön çiz ilerle derim

Back
X