Ya insan 2 dkka gelip uğrasa nolur uzak biyerde değil ki diyim parası yok gelemiyo edemiyo diye ama bi alt sokağımda ya 2 günde bir gelen kadın hasta olunca rahatsız etmemek için gelmemiş bak sen bende yedim.
Başımda olmasını bende istemem zaten ama insan böyle zamanda bekliyo istiyoki gelsin beş dkka dursun başında büyük olarak ama nerde 2 günde bir akşam o kadar saat haber vermeden oturmaya gelirdi ben kötü olunca gelemedi tabi hizmet edemicez ya ona rahatsız etmek istemiyo kendincede bi kalıp uydurmuş ya sonrada gelinler şöyle böyle diyolar sen bi büyüklüğünü göster ya bi kere ya
Daha önceden kaynanamdan dert yanmıştım ama bu kadar gamsız olacağı aklıma gelmezdi !
Bundan 5 gün önce 2 yumurtalığım da birinde 5 cm diğerinde 3 cm'lik kist olduğunu öğrendim.Bir kistim patlamış tabi ben bunu çok büyük bir kasık ağrısıyla öğrendim ağrıdan eve gelir gelmez kendimi yere atmışım bayılmışım eşim tabi panik annemler yakın olduğundan ( bu arada kaynanamlarda çok yakın ) hemen annemleri aramış hastaneye gittik filan böyle 2-3 gün sıkıntılı günler geçirdim neyse hastaneden geldik ertesi gün eşimin annesi babası geldi ben iki büklüm yerimden kalkamıyorum ağrıdan geldi başucuma oturdu geçmiş olsun dedi sustu oturdu.eşimin babası en son dedi bana bişey yedin mi diye kaynanamda durup ağız ucuyla yemediysen hazırlimde yiyin dedi.Ama Allah annemdende babamdanda eşimdende razı olsun eğer ki onlar olmasa halime aç köpekler gülerdi eminim.O günden sonra kaynanam ne aradı ne geldi ne başka bişey ölsem kalsam umrunda olmam insan bakar o halimide gördü ağrıdan kolumu oynatamıyodum bi kez olsun bi sıcak çorba getirseydi nolurdu bende onun bi kızı sayılmazmıyım sonuçta oğlunun eşiyim.Eşim aramış işte gelmedin etmedin filan diye oda rahatsız etmek istemedim demiş bende dedim bi beş dakkadan ne ona ne bana zarar gelirdi diye sizce haksızmıyım kızlar ? İnsan bi beş dakika uğramazmı ya bide 3 dakikalık uzağımda oturuyo bi alt sokağımda ya o kadar üzüldüm ve kızdım ki eşime uygun dille nasıl anlatıcam bu yaptıklarını ?
Ya insan 2 dkka gelip uğrasa nolur uzak biyerde değil ki diyim parası yok gelemiyo edemiyo diye ama bi alt sokağımda ya 2 günde bir gelen kadın hasta olunca rahatsız etmemek için gelmemiş bak sen bende yedim.
senin şuan zoruna gitmiş ama suan sus, zaten eşinle konusmussun bu konuyu,sanada hal vermiştir eminim.. sürekli söylemene gerek yok...
ama yarın bir gün bir yerden konu açılırsa, kadın senden bişey beklerse kusura bakmayın, ben düşkünken hastayken bir sıcak tas çorba getirmediniz, benden bişey beklemeyin dersin.hemde yüzüne karşı çatır çatır söylersin..
suanda sen çok haklısın, ama yeri geldiginde konusursun, iyikide getirmemiş, sana koz vermiş işte
geçmiş olsun. eşinize uygun bir dille anlatmayı düşünüyosunuz ama bence eşiniz zaten olayın farkında ki annesini arayıp uyarmış hatta sizinle de hep ilgilenmiş önemli olan eşin ilgisi değil mi hem? bence takmayın kafanıza. rahatınıza, iyileşmenize bakın siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?