tekrar nafaka davası açılablirmi

Cemre HANIM, Hukuk varsayımlara göre hareket etmez avukat olan benim tecrübeme dayaranak diyebilirm ki yönlendirmeniz yanlış ve bilginiz dahilinde olmayan bir konu ile alakalı olarak fikir yürütmeye çalışıyorsunuz sadece...Lütfen hukuksal konuları bize bırakın olur mu? Bir önceki mesajda aslında anlayabilmeniz için size bir tüyo verdim ama tabii ki hukuk bilginiz yüzeysel olduğu için anlayamadınız bu yüzden aman dikkat diyorum...

bende eşimden 6 sene önce boşandım hakım hem bana hem ogluma nafaka bagladı 100 bana 100 ogluma velayetı bende oglumun ben 4 sene önce evlılık yaptım kendıme nafaka almıyorum oglumun nafakasınıda icra yoluyla alıyorum bu sene nafaka artırması için dava actım eskı eşim işi ıyı o evlenmedı maaşıda 1mılyarın ustunde ve hakım 100 olan nafakayı 180 yaptı 6 senedırhep 100 ödedı 6 sene sonra 80 mılyon artırdı bu bana az geldı oglum 16 yaşında okuyo bu konuda ne yapabılırım

önce velayeti almanız gerekiyor çocuğun onun ardından velayeti alırsanz eğer çocuğa nafaka bağlanacaktr...yani velayetin kaldırılması gerekir sizin dediğinz gibi olması için....

ben eşimden 1 yıl önce boşandım o ara ondan korktuğum için nafaka almadım 1 tane oğlum var onun velayetide babasında ama ben nafaka almadığım için çok pişman oldum çocuğun hiçbir masrafını karşılamıo hep ben karşılıorum ve aldığım maaş bana yetmio bende sigortasız olarak çalışıorum şuan bir dava açsam çokmu geç kalmış oldum acaba nafaka alınıomu tekrar başvuru yapınca geçinemiorum desem varmı öyle bişey

bu tip talepleri 1 yıl içinde istemeniz gerekir
XXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X