Tekrar nasıl güvenini kazanabilirim ?

Krndi hatalarım yüzünden böyle oldu ve bu adam benim üstüme titreten biriydi kendim sebep olduö tabiki bişeylerden fedakarlık yapıcam

Bilmiyorum sırf o istiyor diye istemediğin hiç bir şeyi yapma , şuan aşık olduğun için duygusal bakıyorsun olaya ama kendinden taviz verme . Erkek milleti çok fena şunu yap bunu yap bilmem ne . Ayrıca bir kez yalan söyledin diye bu seni yalancı yapmaz demek ki şartların uygun diilmiş , anlatmayı uygun bulmamışsın. Her zaman dik ol , sözlerinin arkasında ol kendinden taviz verme , o zaman güven olur. Lütfen kendini hiç bir konuda ezdirme aşkından ölsen bile.

Öyle yapıyorum canım zaten ama çok soğuk ya güvenmezse bidaha
Bak once suclu psikolojisinden cik sen aman bana guven dedikce o uzKlasir bi tarafi kalkar:KK53:
sen yalan soyleme dogrulari konus ama karsindada ezik suclu durmA
sana guvenmiyorum dediginde bu karsilijki bir duygu bende aana guvenmekte kararsiIm de zeytin yag gibi uste cik:KK14:

Bak once suclu psikolojisinden cik sen aman bana guven dedikce o uzKlasir bi tarafi kalkar:KK53:
sen yalan soyleme dogrulari konus ama karsindada ezik suclu durmA
sana guvenmiyorum dediginde bu karsilijki bir duygu bende aana guvenmekte kararsiIm de zeytin yag gibi uste cik:KK14:
Kızlar anlamadığınız şey şu bu adam hala daha yüzüme hiç bişey vurmuyo ve bişeyler için uğraşıyo şuan ona sana güvenmiyoruö dersem bana kızıcak bu tarz hereketlerde bulunamam. Evet suçluyuö ama zorundaydom keyfi bi yalan söylemedim. Herşey zamanla düzelir umarım

Bilmiyorum sırf o istiyor diye istemediğin hiç bir şeyi yapma , şuan aşık olduğun için duygusal bakıyorsun olaya ama kendinden taviz verme . Erkek milleti çok fena şunu yap bunu yap bilmem ne . Ayrıca bir kez yalan söyledin diye bu seni yalancı yapmaz demek ki şartların uygun diilmiş , anlatmayı uygun bulmamışsın. Her zaman dik ol , sözlerinin arkasında ol kendinden taviz verme , o zaman güven olur. Lütfen kendini hiç bir konuda ezdirme aşkından ölsen bile.
Yok normalde beni hiç sıkmazdı güvendiği zamanlar şuan brni deniyo onu dinlemeyp fevei çıkmamı bekliyor ama yapmıvam

Yok bu konuları kpnuşmuyoruz geçmişe çizgi çekelim dedi yeni sayfaya başladık ama güveninş sağlamak napıcam bilmiypruö

Napıcaksın bir süre alttan alıcaksın ama kendinden taviz vermeden. Anlayışlı olucaksın ama çok üstüne düşme eskiden nasıl davranıyorsan öyle davranmaya devam et ekstra çaba içerisine girme.

Back
X