Tekrar seçme şansınız olsaydı?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Çok duyar oldum bu lafı... Bir daha dünyaya gelsem eşimle evlenmezdim.
Bir daha dünyaya gelsem beni boyle kabullenmeyen insanlara gelin olmazdım.
Bir daha dünyaya gelsem bekar kalırdım...
Peki siz ne bakımdan nelere keşke demektesiniz özel hayatınızda?
:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar seçme şansım olsa yine eşimle evlenmek isterdim..
Ama bu sefer, boşuna takıldığım ve üzüldüğüm her ne varsa onları önemsememek isterdim..
Kısacası, daha bir tadını çıkararak yaşamak isterdim herşeyi :34:

Çok duyar oldum bu lafı... Bir daha dünyaya gelsem eşimle evlenmezdim.
Bir daha dünyaya gelsem beni boyle kabullenmeyen insanlara gelin olmazdım.
Bir daha dünyaya gelsem bekar kalırdım...
Peki siz ne bakımdan nelere keşke demektesiniz özel hayatınızda?
:31:

Anket açmayı beceremedim :1:
Gene de cevaplarınızı bekliyorum... :34:

Ayyy alemsin!!!:9:

Çok güldüm,kıyamam ya anket açmaya çalışmış da becerememiş.. Bari İlişkiler Duygular vs.'ye taşıt konunu.. Güzelmiş aslında..:31:

Tekrar seçme şansım olsaydı üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanır,daha iyi bir bölümde okurdum.
Tamam şimdiki halime çok :nazar: şükür ama bir ara işsizdim,o dönem çok zorlandım hayata dair.:ssz:

Tekrar seçme şansım olsa yine eşimle evlenmek isterdim..
Ama bu sefer, boşuna takıldığım ve üzüldüğüm her ne varsa onları önemsememek isterdim..
Kısacası, daha bir tadını çıkararak yaşamak isterdim herşeyi :34:

:34: güzeldi tesekkur ederim...
Esinle tekrar evlenmek istemen de ayrı bir Guzellik :nazar:

Ayyy alemsin!!!:9:

Çok güldüm,kıyamam ya anket açmaya çalışmış da becerememiş.. Bari İlişkiler Duygular vs.'ye taşıt konunu.. Güzelmiş aslında..:31:

Tekrar seçme şansım olsaydı üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanır,daha iyi bir bölümde okurdum.
Tamam şimdiki halime çok :nazar: şükür ama bir ara işsizdim,o dönem çok zorlandım hayata dair.:ssz:

Madamiks e yazdım :1:
Tesekkur ederim Gül canım insallah bol bol :1:
Tekrar seçme şansını egitim onemli, bunun icin kullanman cok guzel :34:

Heee bak ben ne kadar boşanmış olsam da yine eski kocamla evlenirdim sanırım...
Çünkü şartlar öyle gerektiyordu o dönem..
Yine aynı ortam olsaydı sanırım yine evet derdim..

Heee bak ben ne kadar boşanmış olsam da yine eski kocamla evlenirdim sanırım...
Çünkü şartlar öyle gerektiyordu o dönem..
Yine aynı ortam olsaydı sanırım yine evet derdim..

Bile bile lades? Hem de 2. Kere...
Ben bu kadını neden seviyorum diyorum hep :1:
Böylesine cesur olduğu icin yahu :16:
Acıya zora gel ben seni yenerim de geçerim de dediği icin :1: :16:

Bile bile lades? Hem de 2. Kere...
Ben bu kadını neden seviyorum diyorum hep :1:
Böylesine cesur olduğu icin yahu :16:
Acıya zora gel ben seni yenerim de geçerim de dediği icin :1: :16:

Ne yapcen güzelim?:16:
Herşey istediğimiz gibi olmuyor ki hayatta..
Bir yerde kaderin cilvesine boyun eğiyoruz..
Yeniden evlenip yeniden boşanırdım içim yana yana..:31:

Heee bir de hiç evlenmemiş olsaydım şu anda hayatımdaki o koca bebeğe hiç düşünmeden,bayıla bayıla "evet" derdim..:ssz:

Son düzenleme:
Tekrar seçme şansım olsaydı eğer, o insanla asla tanışmak istemezdim, hayatıma girmesini istemezdim.

Tekrar seçme şansım olsaydı; 8 yıllık tecrübemide yanıma alıp yine eşimle evlenirdim.

Zira şuan '' anneee zıppıpılayan poplar oynamaya ne dersin? '' diyen oğlum bu x-y kromozonlarının bileşkesi:34::55:

Ha birde eşşekler gibi ders çalırdım en azından üni. hazırlık dönemimde ve başka bir bölüm seçerdim henüz 18 yaşındayken;

Zira 33 yaşında uluslararası ilişkiler öğrencisi oldum şuanda.

Hmmm birde tekrar seçme şansım olsaydı;geçen hafta sezon sonunda görüp almaktan son anda vazgeçtiğim elbiseyi alırdım
:51:

Tekrar seçme sanşım olsaydı geçen seneye dönerdim daha sıkı ders çalışırdım ve ilk senede girerdim üniversiteye...
Önümde çok seçenek olsa bile ben yine sevdiceğimin hayatımda olmasını isterdim :16:

Geriye dönme şansım olsaydı derslerime daha çok çalışır istediğim bölüme yerleşirdim
Ya da bu sene için tercih yapmaz bi daha hazırlanırdım sınava

Tekrar seçme şansım olsaydı 4 sene önceye gider daha güzel bir bölüm tercih ederdim
Şimdi iş bulacağım, atanamıyorum derdim olmazdı

Birde tekrar seçme şansım olsaydı sevdiğim adama onu sevdiğimi söylemezdim

Tekrar seçme şansım olsaydı; şu anki eşimle evlenmezdim. Evlendiğim gibi, bir de bunu okul bitmeden yapmaz, hamile kalınca da okulumu dondurmazdım. Tekrar seçme şansım olsaydı, kendime daha çok yatırım yapardım. Daha iyi analiz eder, beklerdim. Bir zamanlar deliler gibi sevdiğim adam için daha çok mücadele ederdim. Tekrar seçme şansım olsaydı, yıllardır süren evliliğimde kendimi harap edercesine, 'aman huzurum bozulmasın, oldurayım' diyerek çalışmaz, şimdi bu kadar yorgun düşmezdim. Sadece kendime emek verirdim. Gerisi kendiliğinden gelirdi zaten...

Tekrar seçme şansım olsaydı lise sonda biraz daha yüklenirdim derslere ve şu an bulunduğum noktaya dolambaçlı yoldan varmaktansa, düz yoldan gelirdim. Neyse çok şükür ki hedeflediğim okulda, istediğim bölümdeyim. Geç olsun da güç olmasın demişler...

Veee tekrar seçme şansım olsaydı sanırım yine sevgilimi görür görmez içimde oluşan o garip hisse karşı koyamaz, konuşurken kem küm edişlerimin tadını çıkarırdım.

Konu iyi olmuş şu an ne kadar şanslı bi'insan olduğumu hissedip (:nazar:) saçmalamayıp da küçücük şeylere üzülmemem gerektiğini anladım:31:.

Tekrar seçme şansım olsaydı daha çok çalışıp başka bi üniversiteye giderdim. :ssz::ssz:

Seçme şansım olsa çok daha aktif spora genç yaşta alışmış olmak isterdim :1: hep içimde kaldı ama benim suçum gene de engelleyen de olmadı

Tekrar seçme şansım olsaydı lise sonda biraz daha yüklenirdim derslere ve şu an bulunduğum noktaya dolambaçlı yoldan varmaktansa, düz yoldan gelirdim. Neyse çok şükür ki hedeflediğim okulda, istediğim bölümdeyim. Geç olsun da güç olmasın demişler...

Veee tekrar seçme şansım olsaydı sanırım yine sevgilimi görür görmez içimde oluşan o garip hisse karşı koyamaz, konuşurken kem küm edişlerimin tadını çıkarırdım.

Konu iyi olmuş şu an ne kadar şanslı bi'insan olduğumu hissedip (:nazar:) saçmalamayıp da küçücük şeylere üzülmemem gerektiğini anladım:31:.

Teşekkür ederim... :16:

Back
X