Ayy insAllah cnmm yaaaKan her zmn garanti cnm bide vucut gebelik aradigi zaman adet gunlerinde degisiklik olurmus inslalh hamilesindir
Ven yumurtlamayi takip etmiyorum. Ama daha onceden iki gebeligimde 2 hafta geriden geliyordu. Sanirim gec yumurtluyorum. Bu sadece bi tahmin tabi :)3 gün geciktiyse çıkabilir yumurtlama tarihin ne zamandı cnm
Cnm birde 3 gun gecikmedi bugun gecikmenin 2.gunh3 gün geciktiyse çıkabilir yumurtlama tarihin ne zamandı cnm
Ven yumurtlamayi takip etmiyorum. Ama daha onceden iki gebeligimde 2 hafta geriden geliyordu. Sanirim gec yumurtluyorum. Bu sadece bi tahmin tabi :)
Cnm birde 3 gun gecikmedi bugun gecikmenin 2.gunh
Aminn cnmm insAllahhAnladım cnm dediğin gibi belkide bu ayda geç yumurtlama oldu. Test yap evde baktın negatif halada adet olmadın kan ver canım :) umarım bebeğin seninledir.
evde varsa idrar testi hemen yap :)) varsa cikar zaten canim ki insallah vardrKizlar merhaba. Benim beklenen adet tarihim 6 subatti. Ben 3subatta test yaptim. Ve sonuc negatif. Bugunde midem bulanmaya ve istifar etmeye basladim. Yatiyorum suanda kipirdasam midem bulaniyor. Yedigim birseyde dojunmus olabilir diye dusunuyorum. Ama esimle ayni seyleri yedik bana olduysa onada olurdu. Birde bu kadar erken mide bulantisi falan yasanmaz diye dusunuyorum. Ayrica benim adetlerimin gunleri drgismeye basladi. Aralikta 3gun gecikmeyle adrt oldum. Ocaktada 3gun erken adet oldum. Sizce kan testimi yaptirayim yoksa idrar testi yapsam cikarmi??
Benimde adetim 6 şubattı. 6 şubat gece test yaptım negatifti:/ Ama ben hala adet olamadımHasta oldumm :) ne kadar sansliyim :) konu actim hasta olduumm ::)
hayırlısı canim bid ahaki aya nasip olur insalalhHasta oldumm :) ne kadar sansliyim :) konu actim hasta olduumm ::)
İnsAllah bebegin seninledir cnm :)Benimde adetim 6 şubattı. 6 şubat gece test yaptım negatifti:/ Ama ben hala adet olamadım
İnsAllah cnmm :)hayırlısı canim bid ahaki aya nasip olur insalalh
Canım inşallah :)İnsAllah bebegin seninledir cnm :)
Testi adet günün geçmeden mi yaptın tam anlamadım canımKiz lar bende çatlatma iğnesi oldum iğnenin 11. Günü kan testinde 0.286 çıktı bugün iğnenin 17. Günü hala hastalanmadım ve belirtide yok dünde evde idrar testi yaptım negatif sizce hamile olma şansım varmı değerler yükselebilir mı yarın testi yenilicem
Yarin testini yenile cnm insAllah gonlunce olsun hersey. İdrar testleri yaniltici olabiliyor bazenKiz lar bende çatlatma iğnesi oldum iğnenin 11. Günü kan testinde 0.286 çıktı bugün iğnenin 17. Günü hala hastalanmadım ve belirtide yok dünde evde idrar testi yaptım negatif sizce hamile olma şansım varmı değerler yükselebilir mı yarın testi yenilicem
Evet canım adetim geçmeden yaptım iğnenin 11. Günü erken yaptım sanırım yarın testi yeniliyecem inşallah vardirTesti adet günün geçmeden mi yaptın tam anlamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?