B babyyoda1 Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2024 183 53 18 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi babyyoda1 #1 Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi
akrephanim Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 16 Ağustos 2024 3.464 6.855 78 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi babyyoda1 #2 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Kan testiyle emin olabilirsiniz eğer varsa kanda çıkar
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Kan testiyle emin olabilirsiniz eğer varsa kanda çıkar
M Middleton Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 296 137 303 Kütahya 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi babyyoda1 #3 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... adetin geçerse tekrarlarsın kesin sonuç o zaman çıkar
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... adetin geçerse tekrarlarsın kesin sonuç o zaman çıkar
E eda kurt Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2024 94 16 3 27 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi babyyoda1 #4 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Adetinin gecıkmesını bekle bence test için canım yanıltabılır
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Adetinin gecıkmesını bekle bence test için canım yanıltabılır
L lilya 0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 1.094 504 38 35 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi babyyoda1 #5 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Bence tekrar yapma zaten 3 gün varmış regl omazssan yaparsın
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Bence tekrar yapma zaten 3 gün varmış regl omazssan yaparsın