Çocuk Hastalıkları Tekrar topuk kani

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Mrb 3 hafta önce falan bebegmin topuk kanini verdik saglik ocagina bgun aşısı vardı gidemedm evde değildim yarin gidicektim ebe aradi yarin gelicem dedim bidaha topuk kani almamz lazm ddi neden ddim bidaha istediler caninni skma ama dedi acklama yapmdlarmi sebep ne dedim hastanedeki sonuc yalns cikms oblr dedi hc bisi anlamdm cocgn cani nasl yanmsti cifte acı yastcklar yarn hem asi hem kan hc bi acklama yapmdan neden bdha istylar bisi varsa bzmde blmemz gerek dmi
Ebe canini skck bi durum yk nadir oluyo dedi bizemi denk gelio bylesi vermesem nlur

nedenini iyice öğren gidince tekrar yaptıracaksan da başka biryere yaptır sonuçta kendileri hata yaptıysa bile adam gibi af dileyeceklerine bide sizi telaşlandırıyorlar..

kupkek .!.:
nedenini iyice öğren gidince tekrar yaptıracaksan da başka biryere yaptır sonuçta kendileri hata yaptıysa bile adam gibi af dileyeceklerine bide sizi telaşlandırıyorlar..

Aynen bende ona kizdim aciklama yapmadklari gibi.birde bidaha istylar ne neden var ortada ne bisey madem bisi var bnmde blmem gerekio yani bnm cocugm soncta canımı siktilar durduk yerde

canım benim kızımdada oldu..20 yıl önce..yurtdışında..çok acı veriyormuş..ilkinde hastanede almışlardı..bir kaç hafta sonra labor dan mektup geldi..bebeğim bir veya bir buçuk aydı..büyümüştü..o zaman bende üzülmüştü..tekrar yaşayacaktı..ilk positif çıktı denildi..tekrar aldılar..ama nasıl bağırdı..daha sonra negativ çıktı..ne yapacaksın..sağlığı için yapacaksın..

canım benim kızımdada oldu..20 yıl önce..yurtdışında..çok acı veriyormuş..ilkinde hastanede almışlardı..bir kaç hafta sonra labor dan mektup geldi..bebeğim bir veya bir buçuk aydı..büyümüştü..o zaman bende üzülmüştü..tekrar yaşayacaktı..ilk positif çıktı denildi..tekrar aldılar..ama nasıl bağırdı..daha sonra negativ çıktı..ne yapacaksın..sağlığı için yapacaksın..

Orasi oylede bi acklma yplmio neden dyrm okuyo oyle oluyo oylesimi var nasl cni aciyo keyif icinmi aliolar sebep syle bzde bilelim canm skldi ck bisimi var diye

Bazilarinda olabiliyormus.belki bazi degerleri farkli olabiliyormus.tekrar olcum yaparlar benim arkadsimin kizinda da olmustu

Benim oğlumun topuk kanından hipotroid çıkmıştı..3 gunlukten 3 yaş 7 aya kadar ilaç kullandik..1 yıl oldu ilacı bıraktık allahima şükür...bazen yanlış çıkabiliyor ilk doğduğunda yinede tekrardan kan vermenizi şiddetle tavsiye ederim..cook önemli cunku..kızım var on aylik suan,abisinde olduğu için emin olmak için tam üç kere verdirdim ben kan hatta kolundan bile verdirdim...çok geçmiş olsun..umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz...

Benim oğlumun topuk kanından hipotroid çıkmıştı..3 gunlukten 3 yaş 7 aya kadar ilaç kullandik..1 yıl oldu ilacı bıraktık allahima şükür...bazen yanlış çıkabiliyor ilk doğduğunda yinede tekrardan kan vermenizi şiddetle tavsiye ederim..cook önemli cunku..kızım var on aylik suan,abisinde olduğu için emin olmak için tam üç kere verdirdim ben kan hatta kolundan bile verdirdim...çok geçmiş olsun..umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz...

Merhaba yaren hnm.t3 ile tsh testindemi belli oluyor hipotroid

Evet hormon testi istiyorsunuz,tsh t3 ve t4 den bakılıyor..Böyle bi sıkıntınızmı var.çok geçmiş olsun...

Back
X