• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrardan Ayrılıp Mutlu Olan ?

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Nişanlımdan ayrıldım malum attım yüzüğü bütün kk şahit.. :KK15:
Sadece bir sorum olacak tekrar mutlu olan aşık olan seven nişanlanan evlenen var mı ? Yani bu mümkün mü ? Zira endişeleniyorum.. Aslında şuan hiç aklımda yeni bir ilişki fikri Yok. :KK43:Eskisi gibi ölüp bayılmıyorum da yaşadıklarım için..
Biraz hissizleştim sanırım. Kendisi her ne kadar bana ulaşmak istese de saçma sapan bahanelerle mesaj atsa da cevap vermiyorum..:kusmuk:
Gelelim asıl konuya: sonuçta nişanlısından ayrılmış bir genç kız. Karşı taraf yeni bir ilişkiye başlamak istediğinde nişanlı olması önemli mi ? Sonuçta nişan atan benim.. Diğer erkekler için bir kriter mi ? Bunu merak ediyorum..
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

evet daha onemliydi..aslinda nerde oturdugunada bagli..tekrar gelin girecegin aileye bile bagli..yani kizlik zarina verilen onem gibi..kimi icin olmazsa olmaz, kimi icin 40 kisiylede olsan farketmez. gene karisi yapar.onun gibi yani
Şükür tertemizim..

Dünyanın sonu değil ki yahu sanki dünyada olan tek erkek eski nişanlınız. İnsanlar evleniyor çocuk yapıyor da boşanıyor onlar ne yapsın yılların yaşanmışlığıyla? Bu kadar takıntılı olursanız hayatınızı sürdüremez, yeni bir düzen kuramazsınız. Başa çıkamıyorsanız psikolojik destek alın.

Sadece bir sorum olacak tekrar mutlu olan aşık olan seven nişanlanan evlenen var mı ? Yani bu mümkün mü ? Zira endişeleniyorum.. Aslında şuan hiç aklımda yeni bir ilişki fikri Yok. :KK43:Eskisi gibi ölüp bayılmıyorum da yaşadıklarım için..
Biraz hissizleştim sanırım. Kendisi her ne kadar bana ulaşmak istese de saçma sapan bahanelerle mesaj atsa da cevap vermiyorum..:kusmuk:
Gelelim asıl konuya: sonuçta nişanlısından ayrılmış bir genç kız. Karşı taraf yeni bir ilişkiye başlamak istediğinde nişanlı olması önemli mi ? Sonuçta nişan atan benim.. Diğer erkekler için bir kriter mi ? Bunu merak ediyorum..

Allah aşkına altı üstü nişan, evlenip te çocuk sahibimi oldunuz ziraa bu şekilde evlenip ayrılıp çocuk sahibi olup tekrar evlilik yapar insanlar var siz olayı gerçekten abartıyorsunuz .
Sadece bir sorum olacak tekrar mutlu olan aşık olan seven nişanlanan evlenen var mı ?
Sorunuz ciddi saçma :oha: tabikide var !!!

Şükür tertemizim..
İlişki yaşayanlar kirli mi? Önce zihninizi değiştirin bence. Ayrıca nişan tanıma evresidir. Tanıdınız olmadı ve bitti. Kimse size hesap soramaz. Seçilmek zorunda olan taraf gibi davranmayın. Hayat sizin istediğiniz gibi yaşarsınız.

nişan attım
üzerine bi evlilik yaptım
onu da attım :D
Şimdi evliyim mutluyum :)

Emin olun aşk acısından daha kötü şeyler var. Allah ölüm acısını bile katlanılabilir kılmış. Bir süre sonra ölüme bile alışılıyor. Sizinde gönlünüze ferahlık versin Rabbim

Emin olun aşk acısından daha kötü şeyler var. Allah ölüm acısını bile katlanılabilir kılmış. Bir süre sonra ölüme bile alışılıyor. Sizinde gönlünüze ferahlık versin Rabbim
Amin.. çok teşekkür ederim :( bu Cuma günü

Tertemiz olmak sadece kızlık zarının bozulmamış olmasıyla mı oluyor.Hiç eli eline değmedi mi?Hiç öpüşmedin mi? Hadi bunlarıda yapmadın diyelim ( tertemizmişsin ya ) hiç öpüşmediğin, öpüşmesinin nasıl olduğunu bilmediğin biriyle nasıl evlenecektin? Belki adam öpuşurken tukuruklerini salıyor??? Öğğğ igrenç.
Sen bu nişanlından kurtulduğuna sevineceğine sürekli bunalım takılıyorsun.
Merak etme nişan atan kızlarda koca buluyor.Görüyorum ki evde kalma korkusu sarmış.Merak etme seni alan çıkar tertemizmişsin yaaa.Nasıl bir kafadasınız yaaaa yazık.

Tertemiz olmak sadece kızlık zarının bozulmamış olmasıyla mı oluyor.Hiç eli eline değmedi mi?Hiç öpüşmedin mi? Hadi bunlarıda yapmadın diyelim ( tertemizmişsin ya ) hiç öpüşmediğin, öpüşmesinin nasıl olduğunu bilmediğin biriyle nasıl evlenecektin? Belki adam öpuşurken tukuruklerini salıyor??? Öğğğ igrenç.
Sen bu nişanlından kurtulduğuna sevineceğine sürekli bunalım takılıyorsun.
Merak etme nişan atan kızlarda koca buluyor.Görüyorum ki evde kalma korkusu sarmış.Merak etme seni alan çıkar tertemizmişsin yaaa.Nasıl bir kafadasınız yaaaa yazık.
Tabiki de öpüştüm tabiki de bir şeyler yaşandı. Ben geçmişimde onla bunla bir şeyler yapmadım bunu ona istinaden söyledim. Siz nasıl böyle önyargılı ve aşağılayıcı konuşuyorsunuz anlamadım ben ?

Abartıyorsunuz bence. Tabiki nişan atıp, sonradan mutlu olan insanlar var. Gayet normal böyle şeyler.

Tabiki de öpüştüm tabiki de bir şeyler yaşandı. Ben geçmişimde onla bunla bir şeyler yapmadım bunu ona istinaden söyledim. Siz nasıl böyle önyargılı ve aşağılayıcı konuşuyorsunuz anlamadım ben ?
Senin yazdıklarına karşılık yazıyorum.Sen sormuşsun millette yazıyor işte.Madem bişeyler yaşadın tertemizim diyemezsin.Ayrıca istediğinle istediğini yaşarsın bunada kimse karışamaz.Keşke insanların kafası vicdanı tertemiz olsa.Namusu başka yerlerde aramasa.

Back
X