Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan Düşük Tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Herseyi yaptırdım 8 aydır kalamıyorum normalde kalıyordum 3. Gebelige 1 yıl sonra kalirsin diyende var hayırlısı allahh kararlamistir canimmm
Nasip bu işler 1 yıl diye bir şey yok. Yaşınız gençse bekleyinde değilse çok zaman kaybetmeden sonraki aşamaya geçmek gerek

Bende 38 im artık çok vakit kaybettim genetikli tüpe geçiyorum diretmeyi bıraktım.
Ayni yastayiz Bende düşünüyorum ist nasıl gidicem diye geri atıyorum kendimi bizim buralarda pahalı çok ne kadar ödeme çıkar Allah kerim 😒😒😒😒

Hamisler bizede dua edin hayirli evlat allahim nasip etsin bizeede😍😍😍😍😍

Ayni yastayiz Bende düşünüyorum ist nasıl gidicem diye geri atıyorum kendimi bizim buralarda pahalı çok ne kadar ödeme çıkar Allah kerim 😒😒😒😒
Bence öyle böyle zamanımız geçiyor. Ben maslak acıbademle görüştüm çok iyi prof var görüşün derim zaten perde o bu şu herşeyin önlemini alıor.
Benim artık deneme yanılma yapcak psikolojm kalmadı
Kan sulandırıcı ile dene belki olur diorlr ama yaşım geçiyo her düşük yıpratıyo sonra rahimde de problemler olr die korkuyom. Artık en son prosedürü uygulucam boşyere zaman kaybetmicem olur olur olmassa sonra tekrar denerim belki deneyemem nasip...
Düşüklerimiz var mecbur genetikli tüp yaptırcaz.
Ortalama 450 bin civari hersey dahil tutar diye düşünüyorum. O şekilde fiyat aldım

Çok araştırıp her yolu deneyio cok uzun yollar geldikten sonra size şiddetle tavsiyem boşuna daha cok kendinizi yıpratmayın
1. Rahim filmi
2. Genetik testler
3. Kan pıhtılasması
4.eşinizin değerler
5 pco yuöurta kalitesizliğine sebep olabilir
Eğer bunların hepsi normal çıkarsa kesin direk genetikli tüp bebeğe geçin
Bazı şeylerde bu düşük sebebi OLABİLİR derlersede bence geçin
AMA kesin bir düşük sebebi bulunursa tedavi olup tekrr doğal yolla denenebilir

Kendimi örnek verecek olursam
3 gen heterozigot hiç kan sulandırıcı verilmedi
Eşte hız düşük morfoloji 2
Rahim filmim normal
Gen testlerimiz temizdi
Bunlara rağmen 5 kez hamile kaldım 3 kürtaj+1 erken doğum kayıp+1 dış gebelik
Sonuç: tüp bebekle görüştüm genetikli + bağışıklık serumlu+ kan pıhtılaşma iğneli tüp bebek yaptırmam şartmış
Bende de sebepsiz düşük oluyor herhangi bir sorun çıkmadı testlerde aşılama yapacağız dediler bilmiyorum anlamadım

Bende de sebepsiz düşük oluyor herhangi bir sorun çıkmadı testlerde aşılama yapacağız dediler bilmiyorum anlamadım
1 aşılama yaptırdım tutmadı zaten merkezde berbattı. Tüpe geçiyorum şimdi

Back
X