ooooooooooooooooooooy maşalaaaaaaaaaaah.
çok güzel olcak çoook
seni eylemede söyledim.umut oluosun bize.oda şimdi hamiş biliomusun.6 haftalık
aynı zmanlarda histeroskopi olduk.benden önce davrandı
ayyyy kızlar burdan hepimizin doğum haberlerini okumak istiyorum
saol cnm bilgilendirdiğin içinnazlım onlarda pıhtılaşma testi ama 2 tanesi galiba folik asit eksikliğine bağlı damar sertleşmesii.tedavi yine aynı ama ona göre folik asit miktarı ve iğne dozajı ayarlanıo bildiğim kadarıyla.yapılmış olması çok iyi
EE KIZ HAMİLE :CüvCüv:yasmin kaçtı
yasmin ne çok bunalttım seni amahangi ilaçları nekarlık içiosun onu da sölermisin folik ve coraspine hamiş olmadan başlamıştın dimi.
aşk olsun canım ne bunalması ben seve seve yanıtlıyorum yeterki hepimiz anne olalım...folbiol ve coraspirine başlamıştım canım korunmayı bıraktığım ay, ilk 3 ayda marincap elevit folbiol coraspirin ve progestan kullandık canım...10. haftada progestan 12. haftada folbiolu bıraktık ve kan ilacı başladı dr um...marincap elevit kan hapı ve coraspirin ve iğneyle devam yola...ay eczane gibi oldum yok yok :)))[/QUOT
çok saol canım beniiim.bisde öle küçük bi eczane ve kaçak bi kadın doğum klinik açmayı planlıorum kaydirigubbakcemile5
manicap ilk defa duydum onu neye göre verio.kansızlık mı var.
bende şimdi benexol,folbiol ve coraspin içiyorum.ama coraspini kendim 2 ye çıkardım nie bilmiorumsabah akşam içiyorum sence bi sakıncası olur mu kuzu
a.s.aşk olsun canım ne bunalması ben seve seve yanıtlıyorum yeterki hepimiz anne olalım...folbiol ve coraspirine başlamıştım canım korunmayı bıraktığım ay, ilk 3 ayda marincap elevit folbiol coraspirin ve progestan kullandık canım...10. haftada progestan 12. haftada folbiolu bıraktık ve kan ilacı başladı dr um...marincap elevit kan hapı ve coraspirin ve iğneyle devam yola...ay eczane gibi oldum yok yok :)))[/QUOT
çok saol canım beniiim.bisde öle küçük bi eczane ve kaçak bi kadın doğum klinik açmayı planlıorum kaydirigubbakcemile5
manicap ilk defa duydum onu neye göre verio.kansızlık mı var.
bende şimdi benexol,folbiol ve coraspin içiyorum.ama coraspini kendim 2 ye çıkardım nie bilmiorumsabah akşam içiyorum sence bi sakıncası olur mu kuzu
kuzum günde 1 yeterli coraspirin...marincapı buradaki dr um tavsiye etti korunmayı bırakınca başlamıştım ona tavsiye ederim canım balık yağı sonuçta çok faydalı..benexol u kim önerdi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?