osman yiyim ben sizi dur sen zemuszemus
ayyy çok sevindim canım bende kasmıom bakalım
çok sevindim canım hayırlı olsun, Allahım kucagına almayıda nasip etsin bende sesin solıgun çıkmadı merak ettim . ama bu kadar açıklama yeterli değil bak:)
kaç haftalık oldu şimdi , tedaviye nasıl devam edeceksin neler yapıyorsun hepsini yaz canım bizi merakta bırakma bak bir umut oldu bu haberin bizlerede
tekrardan hayırlı olsun canım çok sevindim gercekten
ne alemdesin canım , neler yapıyorsun
ben bugunlerde çok yogunum birde eşimde işten ayrıldı , bazı nedenlerden dolayı şimdi işyeri acıcak bilgisayar üzerine , açılış verdi işte ufak bir dükkan tuttuk onun sitresinden bebegi unuttum:) bir telaştır gidiyoruz kızlar dua edin bizim için:Saruboceq:
Olsun cnm üzülme sakın hayırlısı böyleymiş demekki bu ay hemen kalıp aynı şeyleri yaşayacağına yavaş olsun temiz olsun cnm hep böle düşün eşinle birlikte olurken çocuk olsun diye değil düşünmediğiniz zamanlarda nasıl olursan öle ol anladın sen onu psikoloji çok önemli sıf bu yüzden bir tanıdğımın 3 yıl olmadı ne zaman kafasından sildi çocuğu artık korunmamak ona normal bir olaymış gibi geliyordu tıpkı korunuyormuş gibi işte o zaman hemen kaldıkaydirigubbakcemile5yılmak yok arkadaşım yola devam unutmakızlar kafam rahatlasın die kan testi yaptırdım kesin sonuç negatif
haber verim didim
kızlar kafam rahatlasın die kan testi yaptırdım kesin sonuç negatif
haber verim didim
asnilcim şuan bir kan aldılar ama genetikmi bilmiyorum faktor 5 yazıyordu birinde diğerini okuyamadım oda m ile başlıyordu malum doktor yazıları ben cerrahpaşada yaptırıyorum teslerimi oranın tıbbı biyolojı diye bir laboratuarına götürdük beide aç karnıma bir kan aldılar biri parmaktan diğerindede pıhtılaşma zamanı kanama zamanı yazıyordu cnm bunlar genetikmi oluyor
yasemin-66 canım üzüldüm eşinin iş olayına hakkınızda hayırlısı olsun asnilciğim...hayırlı işler bol kazançlar olur inşallah...bebğiniz uğur getirsin canım yeni iş yerinize:)) unutmuşken bu arada gelir inşallah bebiş :)))
çiçek ; canım, bende bildiğin gibi gelen giden hiç bişi yok.yarın bi daha test yapıp.kan testine gidecem.ama yarın işlerim var halledebilirsem.cys yemekli misafirlerim var.oooy oyyy hiç misafir modunda değilim aslında.
eşinin işleri inşallaah iyi gider canım.allah yardımcınız olsun.bebişi unutturması iyi olmuş canm ya
CNM 10 GÜN SONRA PIHTILAŞMA ZAMANI VE KANAMA ZAMANI SONUÇLARINI 20 GÜN SONRADA FACTOR V VE DİĞERİNİ ÇARŞAM GÜNÜDE SMEAR TESTİNİN SONUÇLARINI ALICAM KORKUYORUM YAA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN kaydirigubbakcemile5tamam canım dedigim testleri yapmışlar sana pıltılaşma testleri , şimdi yaptırman iyi olmuş. ne zaman alacaksın sonuçları canım
CNM 10 GÜN SONRA PIHTILAŞMA ZAMANI VE KANAMA ZAMANI SONUÇLARINI 20 GÜN SONRADA FACTOR V VE DİĞERİNİ ÇARŞAM GÜNÜDE SMEAR TESTİNİN SONUÇLARINI ALICAM KORKUYORUM YAA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN kaydirigubbakcemile5
kızlar kafam rahatlasın die kan testi yaptırdım kesin sonuç negatif
haber verim didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?