:ecrin_bebek:AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNnazlım sanada teşkkür ederim canuuuuuuuuuuuuuuum
inşlalaaaah sizlerdende en güzel haberleri alırız
allhım nasip etsin tez zmanda
:CüvCüv:AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY CNM YA İNŞ VARDIR HADİ BU AYDA TOPİĞİMİZDEN BİR TANE DAHA ÇIKSINdaha gelmedi canım , ama hamişimde diyemem belki geç gelir erkenden havaya girmek istemiyorum bu haftada beklicem eger gelmezse test yapacagım , midem agrıyor birde yanlış anlamayın bulantı falan değil:) bildiginiz mide agrısı
asıl benim hamile kalınca başlıcak zorluklar igneye ne zaman başlıcaz , doktor koşuşturması kalp atımını alacakmıyızzzzzz offfffff kine offfffff
ama maşşallah nazar degmesin cicegime herşey yolunda
daha gelmedi canım , ama hamişimde diyemem belki geç gelir erkenden havaya girmek istemiyorum bu haftada beklicem eger gelmezse test yapacagım , midem agrıyor birde yanlış anlamayın bulantı falan değil:) bildiginiz mide agrısı
asıl benim hamile kalınca başlıcak zorluklar igneye ne zaman başlıcaz , doktor koşuşturması kalp atımını alacakmıyızzzzzz offfffff kine offfffff
ama maşşallah nazar degmesin cicegime herşey yolunda
nazlıcım aslında bu sorunu bende yaşadım düşüklerden sonra.
kolay değil bünyede şaşırıyor neyapıcanı.
hem bu düzensizlik doğum sonunda bile devam etti.zamanla geçiyor.
bence sıkma canını bu işiçin günlük petler çok iyi oluyor.en azından dışarda
rahat ediyorsun ,denemediysen tavsiye ederim. yerimseniben
ABLACIIIM SEN NORMALMİ SEZERYANMI YAPMIŞTIN BİLDİĞİM KADARIYLA NORMAL DOĞUMDA ADETLER ÇOK DÜZENLİ OLUYORMUŞ DÜZENLİ DEĞİLSEDE DÜZENE GİRİYORMUŞ O KONULARDA ÇOK SAĞLIKLIYMIŞ :ecrin_bebek:[/QUOTE
ben normal doğum yaptım ablacım.
şimdi olsa yine tercihim normalden yana olur.
evet sanırım benim doğumdan kısa süre sonra düzelmişti.
tabiki herşeyin normali iyi zorunluluk dişında eniyisi bu.
cnm tabiki kalırsın neden kalamayasınki o sadece o gebeliğe ait sağlıksız ve kalitesi düşük meni ve yumurta bileşeninde olmuş tekrar tabiki kalırsınn ama bu şekilde kafana takarsan biraz zaman alır rahat olman lazım cnm :içelim:merhabalar ben kimyasal gebelik yaşadım.kimyasal gebelikten sonra hamile kaln var mı:?
canım benim yaaaa yirim ben seni emiiiiiiiii
nilgün inanamıorum gerçekten ilk defa bu hafataya kadar geldik
cuma günüde iyi haberle gelirsem daha da rahatlıcam
tabi sonuna kadar hiç bir şeyin garantisi yok ama bizim için mucize
allahım yaşatsın tüm isiyenlere
ilk defa hamile kalmışım gibi gururlu ve mutluyum özellikle bu hafta
umarım yarım kalmaz
inşallah canım ya ablacım saglıkla bir gelsinde bebişim tatili seneyede yaparım ben hiç sorun degil . bilmiyorum erkende test yapmak istemiyorum hevesi kırılıyor insanın o zaman.hadi hayırlısı canım sağlıklı bir doğumla noktalanacak
bir hamilelik başlar inşllh.tatilde yapamıycan amaaa kaydirigubbakcemile3
olsun artık seneye 3 kişi gidersiniz artık yerimseniben
ŞenizASNİL ASNİL ASNİLASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL OLMADIM HADİ BEKLİYORUZ NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNN CADI sositososito
CNM LÜTFWN ŞAKA DEEE:1shok: İNANAMIYORUM YAAA NE OLURSUN ÜZÜLME BENİM İİ KALPLİ MELEĞİM YETERKİ SANA BİŞİ OLMASIN NE DİCEĞİMİ BİLEMİYORUM AMA SEN HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİSİN :çok üzgünüm:CNM SAKIN ÜZÜLME LÜTFEN MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER BENDE 3 KEZ YAŞADIĞIM İÇİN ÇOK İİ ANLIYORUM VE ACINI TAHMİN EDİYORUM ACIN ACIMIZDIR SAKIN ÜZÜLME NE OLUR senağlamamalesef kızlar gitti bebeğim bıraktı yine beni
bugün göğüslerim az ağrıo die
doktora gittik
yine durmuş kalbi
sizede umut olamadım
kötüyüm hemde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?